CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

NEMO 26-09-2009 05:19 AM

kasi je email...den forward..

astagold.UMOFX 26-09-2009 05:31 AM

robot baby akan ke Korea nampaknya tak lama lagi :D

tapi versi korea le :))

kena gi korea lak le lepas ni

Q-pid 26-09-2009 05:32 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 4778129)
kasi je email...den forward..

waa~~~

tq bro...dah PM bro dah...
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

NEMO 26-09-2009 05:41 AM

mcm2 versi ada..aku pun xterlayan ni.....

NEMO 26-09-2009 05:41 AM

Quote:

Originally Posted by Q-pid (Post 4778161)
waa~~~

tq bro...dah PM bro dah...
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

cek email....

astagold.UMOFX 26-09-2009 05:43 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 4778085)
yup bro..reg jer bwah sape2 ..janji ahli fx4u..

zixxxoxx dan kumpulannya tak termasuk dalam senarai offer ye :D

Q-pid 26-09-2009 05:49 AM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 4778187)
zixxxoxx dan kumpulannya tak termasuk dalam senarai offer ye :D

hahaha....bro maksud kan aff zixox ke?:-?:-?:-?

itu mamat tggal nk kene sembelih je, xkan nk pakai aff dia lagi...:)):)):))

yg ni aff bawah nemo...
bawah zixxxoxxx dah xde dah bro...

NEMO 26-09-2009 05:49 AM

wah..scammer tu..rasenya..sume customer dia dah larik dah..

astagold.UMOFX 26-09-2009 05:53 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 4778183)
mcm2 versi ada..aku pun xterlayan ni.....

biasa la, versi usa lain, versi korea lain, dia orang nak trade pair masing2 :))

utk makluman, ea baby ke korea dgn harga USD600, kat member forex4you kita, free je (sebab ea tak power atau setting tak power atau margin tak power utk setting power) :">

NEMO 26-09-2009 05:57 AM

tahniah dah lebih 1000 posting dah sini...

kita up lagi pasni..


All times are GMT +8. The time now is 11:31 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.