CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Sensual, Intimate Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=258)
-   -   TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=69544)

edy 23-03-2009 06:34 PM

:-?ermmm!!!ni kalau nak panjang 2 inchi ni mau ribu2 habis ni..:-?

mdnor34 23-03-2009 06:55 PM

takde ar ribu2...setengah org ambik 3 botol je nak pjg 2 inci...baru RM900..

azimuth 23-03-2009 07:04 PM

wtpe pnjg2 sgt..3inch ckup...wakkakaa

mdnor34 24-03-2009 03:08 PM

vimax bukan utk pjg je...tapi utk prestasi lebih & power....sebenarnya vimax akan develop prestasi dulu...kalau nak panjang kena ambik masa lepas 3 minggu..

mdnor34 25-03-2009 09:53 AM

Diingatkan vimax ori warna transparents brown atau putih-merah dan tak sama dgn pil biru putih semurah Rm130. Semua pil biru putih dtgnya dari china & tiruan. bahaya mkn...ada steroid.

tzy 25-03-2009 05:59 PM

dulu nasib baik aku tak beli yg biru putih...

tzy 25-03-2009 06:00 PM

Quote:

Originally Posted by mdnor34 (Post 3949339)
Diingatkan vimax ori warna transparents brown atau putih-merah dan tak sama dgn pil biru putih semurah Rm130. Semua pil biru putih dtgnya dari china & tiruan. bahaya mkn...ada steroid.

dulu nasib baik aku tak beli yg biru putih...

mdnor34 26-03-2009 11:00 AM

kedah2u.net cuma jual vimax yg dtg terus dari canada...ada 3 version warna tapi bukan yg biru putih.

rising_spirit 26-03-2009 11:26 AM

maaf tuan tanah, setelah membaca artikel yangh disiarkan, ada beberapa kemuskilan yang saya inginkan penjelasan dari TT.


1. adakah produk ini diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia?

2. sepanjang pengetahuan saya, saya difahamkan oleh doktor pakar melalui seminar dan forum forum perubatan, saya masih ingat ucapan pakar sakit tuan dr. thamby chik yang mengatakan " tiada ada sebarang pil yang boleh membesar atau memanjangkan zakar".

bolehkah tuan tanah berikan penjelasan mengenai kemuskilan ini? terima kasih.

mdnor34 31-03-2009 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by rising_spirit (Post 3961742)
maaf tuan tanah, setelah membaca artikel yangh disiarkan, ada beberapa kemuskilan yang saya inginkan penjelasan dari TT.


1. adakah produk ini diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia?

2. sepanjang pengetahuan saya, saya difahamkan oleh doktor pakar melalui seminar dan forum forum perubatan, saya masih ingat ucapan pakar sakit tuan dr. thamby chik yang mengatakan " tiada ada sebarang pil yang boleh membesar atau memanjangkan zakar".

bolehkah tuan tanah berikan penjelasan mengenai kemuskilan ini? terima kasih.

pil vimax akan menambah pengaliran darah dalam btg dan membesarkan "erectile tissues" yg membuatkan saiz btg bertambah...
"Vimax pills increase the blood flow to the penis area expanding erectile tissues thus making your penis bigger.".


setakat ni kami dlm proses mendapat kululusan KKM kerana ambik masa yg panjang...tapi mmg dah dibuat lab test & tiada heavy metal (logam berat yg bahaya). Vimax 100% herba.
kalau nak tau ada bahan tak baik senang je..kalau mkn sebiji rasa kesan kuat dah tentu ada bahan terlarang....tapi vimax original akan develop perlahan2....dlm masa seminggu takde kesan lagi..masuk 2 minggu baru rasa kesan sikit....boleh main lebih lama...proses dia mengambil masa dan bukannya mengejut...dan sah takde bahan terlarang kan..


All times are GMT +8. The time now is 08:48 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.