CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Other Classifieds (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=191)
-   -   Pemborong/pengedar/agen Keropok Sira Mas Madu di KEHENDAKI untuk 2009 (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=65587)

peraksiniaga 01-01-2009 08:09 PM

Quote:

Originally Posted by epbx (Post 3161293)
goreng buat sendiri ler........
x pun makan aper yg leh kenyang.........
kelembapan ekonomi...

tak sanggup makan keropok je...meh buat duit jual keropok

tawkeyestate 02-01-2009 05:23 PM

kalau hantar ke sabah harga sama gak ke rm1.10/pack.. :D

peraksiniaga 02-01-2009 05:29 PM

Quote:

Originally Posted by tawkeyestate (Post 3170789)
kalau hantar ke sabah harga sama gak ke rm1.10/pack.. :D

harga sama..tapi tawkey kene tanggung kos penghantaran je la.
tq

peraksiniaga 04-01-2009 02:33 AM

Salam,
Masih dibuka kepada sesapa nak jual keropok sira nih.Kos startup yg rendah.Dapat untung skit2 takpe.

peraksiniaga 05-01-2009 05:53 PM

tgk..ada orang jual keropok sira nih dengan harga RM 2.50.Pasaran luas..cepat2 sapa berminat...

http://www.cenderahatishop.portalnia...ermadu--KSB001

epbx 06-01-2009 03:45 PM

Quote:

Originally Posted by peraksiniaga (Post 3184915)
Salam,
Masih dibuka kepada sesapa nak jual keropok sira nih.Kos startup yg rendah.Dapat untung skit2 takpe.

sikit2 lama2 jadi bukit......

peraksiniaga 06-01-2009 07:08 PM

Quote:

Originally Posted by epbx (Post 3208860)
sikit2 lama2 jadi bukit......


buat masa sekarang..pemborong kat lembah klang nih ada kat cheras and rawang.Total order diorang direct dari kilang dalam 40000pcs.Nih nak compete ngan diorang la nih.

NB57 13-06-2011 08:03 PM

Quote:

Originally Posted by peraksiniaga (Post 3155348)
Salam rakan-rakan semua,

Ingin menambahkan pendapatan sempena kedatangan kemelesetan,jom jadikan pasaran keropok sira sebagai tambahan pendapatan anda.
Margin yang tinggi dan pasaran yang luas.Kami di Peraksi Niaga Network sedia memberi guide bagaimana untuk pasarkan keropok nih.

Harga Pasaran :RM 1.50 - RM 1.80

Pemborong
---------
Minimum order : 300 bungkus
Harga: RM 1.10


*TAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

Pengedar/Agen
-------------
Minimum order : 100 bungkus
Harga: RM 1.20


*TAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

"9/10 kekayaan datang dari perniagaan."

Email atau pm saya untuk keterangan lanjut.

Email: peraksiniaga@gmail.com
H/P: +6019-272 0980


http://i366.photobucket.com/albums/o...a/IMG00140.jpg



Salam macam mana nak order if beli sikit je untuk kan dmakan & pos dekat Limbang berapa???


All times are GMT +8. The time now is 10:57 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.