CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Religious Talk (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Kisah tadika...disebalik nama SmartKids(mengelirukan) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=59219)

rafina_80 12-11-2008 12:14 PM

ermmm..aku dan asben memang rancang nak hantar anak ke tadika yg islamik..

umor 4 tahun dah pandai mcm2 doa..wirid lepas solat..nanti kite jugak yg senang kat SANA

apipmeka 12-11-2008 12:15 PM

terima kasih tuk info ni.. :D :D :D aku bg thanks..hehe

mak aku ngan mmber2 ade bukak tabika/taska sekitar kuala langat,selangor

TADIKA ISLAM BESTARI
cawangan taman seri putra banting
cawangan taman cempaka banting
cawangan taman medan sijangkang

pomot sikit..hehe :D :D

kuhik 12-11-2008 12:15 PM

den pun ingat nak bukak tadika gak ah...

fdhm2u 12-11-2008 12:16 PM

TQ atas makluman dan peringatan, kebetulan aku tgh survey tadika utk anak aku..

rafina_80 12-11-2008 12:18 PM

Quote:

Originally Posted by apipmeka (Post 2789679)
terima kasih tuk info ni.. :D :D :D aku bg thanks..hehe

mak aku ngan mmber2 ade bukak tabika/taska sekitar kuala langat,selangor

TADIKA ISLAM BESTARI
cawangan taman seri putra banting
cawangan taman cempaka banting
cawangan taman medan sijangkang

pomot sikit..hehe :D :D

bagusla..:)cgrock

banyakkan tadika yg islamik..tapi selari ngan silibus..

epbx 12-11-2008 12:19 PM

nak selamat sruh bini jer jaga....
berhenti keja...
ajar anak2...
x yah dok risau dah...
x pun bg aku jaga ler....
huahuahua...

pablo_amar 12-11-2008 12:20 PM

ni agenda freemason yg halus mcm jarum..

rysha 12-11-2008 12:22 PM

ni kes berat nih..kena bawak mesyuarat...

ezis2u 12-11-2008 12:25 PM

anak aku nak masuk umur lima tahun nih aku nak tukar g tadika islam dah, sebelum nih kat smart reader kids...

>> klu pihak jabatan agama islam dapat kiranyer siasat perkara nih...

makitashi 12-11-2008 12:26 PM

kesiannyer...nasib tak mintak kejer kat situ..lababau btol!!!


All times are GMT +8. The time now is 02:32 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.