CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   HYIP (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=56)
-   -   cybertrustfx - cybertrustfx.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=397886)

taipan6181 03-07-2013 08:18 PM

terbaik dari ladang lai lai...

taipan6181 03-07-2013 08:34 PM

call saya utk detail apa itu ctfc lai lai...

encik_yus 03-07-2013 08:48 PM

Jom hubungi saya utk pencerahan dan servis yg terbaik:)paid:)paid:)paid

mr syem 03-07-2013 11:51 PM

untuk orang melake yg nak join ctfx boleh pm den yer..hihi

taipan6181 04-07-2013 12:38 AM

selamat tido bg otai2 ctfc tido dlm senyum besok kerja dan kerja cari kekayaan dn keberkatan..insyallah..

taipan6181 04-07-2013 12:40 AM

hubungi taipan utk detail..lai lai...

taipan6181 04-07-2013 12:42 AM

hubungi saya utk pencerahaan....terbaik layanan dari taipan..sila o sila...

taipan6181 04-07-2013 01:06 AM

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba. Datang tidak menentu masa. Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com
wassap,wechat,kakao talk +6018 217 9524

taipan6181 04-07-2013 01:09 AM

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba. Datang tidak menentu masa. Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com
wassap,wechat,kakao talk +6018 217 9524

taipan6181 04-07-2013 01:11 AM

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba. Datang tidak menentu masa. Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com
wassap,wechat,kakao talk +6018 217 9524

isaac68 04-07-2013 09:03 AM

Quote:

Originally Posted by mr syem (Post 17662999)
untuk orang melake yg nak join ctfx boleh pm den yer..hihi

Support mr syem... mantap!:D:)paid

encik_yus 04-07-2013 10:44 AM

Hubungi saya utk pencerahan yg maksimum tanpa selindung, disamping dpt rate jion terbaik dan servis yg paling mantap!!!:)paid:)paid:)paid

khairul385 04-07-2013 11:19 AM

PERAK region..set masa dan tarikh..kita turun table talk..

luar kawasan..
inbox pm/sms/whatsapp 018 474 6769

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

isaac68 04-07-2013 01:58 PM

Org melaka bole roger MR SYEM dan GNOLA yang baru cap jari join CTFC sekejap tadi! Bole pakat2 buat taklimat di Melaka...kami group Southernfx sanggup turunkan ilmu he he:D:)paid

isaac68 04-07-2013 02:01 PM

Alhamdulillah setakat ni kredit ctfc tak putus2 dapat... bole la tolong kawan2 sikit2.... rezeki utk dikongsi,... bukan makan sorang2..

khairul385 04-07-2013 02:38 PM

PERAK region boleh set masa dan tarikh..kita table talk :)

luar kawasan..
inbox pm/sms/whatsapp 018 474 6769

JOM CARI DUIT RAYA..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

taipan6181 04-07-2013 02:51 PM

lokasi aloq staq hubungi taipan ..jom bersama ubah kehidupan dari baik ker lebih mantapppppp

taipan6181 04-07-2013 02:53 PM

Bukan alasan lagi bagi yang tidak tahu dan tidak ada ilmu dalam forex untuk membuat income bulanan dan harian. Hanya duduk saja dan 15%-30% ROI bulanan tetap anda dapat dan menanti anda. Jom sertai kami untuk berjaya, semua orang boleh lakukan.....

Tidak perlu trade, syarikat yang uruskan akaun anda, anda akan menerima ROI bulanan 15%-30% tiap-tiap bulan sehingga bila-bila.
__________________
013 325 3838
0N9 BIZ GOLD AND SILVER
WEALTH ADVISOR CHANGE OF THE LIFETIME
WWW.CYBERTRUSTFXTAIPAN.BLOGSPOT.COM

taipan6181 04-07-2013 02:54 PM

Bukan alasan lagi bagi yang tidak tahu dan tidak ada ilmu dalam forex untuk membuat income bulanan dan harian. Hanya duduk saja dan 15%-30% ROI bulanan tetap anda dapat dan menanti anda. Jom sertai kami untuk berjaya, semua orang boleh lakukan.....

Tidak perlu trade, syarikat yang uruskan akaun anda, anda akan menerima ROI bulanan 15%-30% tiap-tiap bulan sehingga bila-bila.
__________________
013 325 3838
0N9 BIZ GOLD AND SILVER
WEALTH ADVISOR CHANGE OF THE LIFETIME
WWW.CYBERTRUSTFXTAIPAN.BLOGSPOT.COM

GnoLa ® 04-07-2013 02:58 PM

Salam,
newbie tmpang lalu..
mohon tnjak ajar...

:D:D:)cgrock


GnoLa ® 04-07-2013 03:01 PM

tmpang tny, br nk tukau p/word depa tny e-pin...
nk ltk pe ye???

Tuan isa tak reply sms lak nih...
bz ler tuuu

:D:D

khairul385 04-07-2013 03:04 PM

Quote:

Originally Posted by GnoLa ® (Post 17668234)
Salam,
newbie tmpang lalu..
mohon tnjak ajar...

:D:D:)cgrock


sila tuan..
semoga kehadiran di thread ini dapat memeriahkan lagi suasana :D

isaac68 04-07-2013 04:12 PM

Quote:

Originally Posted by GnoLa ® (Post 17668234)
Salam,
newbie tmpang lalu..
mohon tnjak ajar...

:D:D:)cgrock


Haaaa dia datang,... dgn lenggang-lenggoknya... welcome on board sir!:)cgrock

isaac68 04-07-2013 04:17 PM

Quote:

Originally Posted by GnoLa ® (Post 17668254)
tmpang tny, br nk tukau p/word depa tny e-pin...
nk ltk pe ye???

Tuan isa tak reply sms lak nih...
bz ler tuuu

:D:D

Sorry boh, tgh angkat brg2 runcit td...he he... e-pin tu adalah password ke2... diguna nanti utk buat withdrawal dsb..:)paid

GnoLa ® 04-07-2013 04:52 PM

Quote:

Originally Posted by isaac68 (Post 17669070)
Sorry boh, tgh angkat brg2 runcit td...he he... e-pin tu adalah password ke2... diguna nanti utk buat withdrawal dsb..:)paid

ok tq...
tgh siasat ni



mr syem 04-07-2013 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by isaac68 (Post 17664843)
Support mr syem... mantap!:D:)paid

bump la petang2 ni..warga melaka dan sekitarnye..lai2..pm den..huhu wat duit raya n sewaktu dgnnye :D

isaac68 04-07-2013 07:16 PM

Quote:

Originally Posted by GnoLa ® (Post 17669403)
ok tq...
tgh siasat ni



Siasat boh kasi sampai clear habis... :D

encik_yus 04-07-2013 07:18 PM

Bisz paling mantap abad ini...... Jom hubungi saya utk detail ye 0196418353:)cgrock

encik_yus 04-07-2013 07:20 PM

Jom join dgn rate terbaik..... Modal xda pun bleh runding:)paid:)paid:)paid

taipan6181 04-07-2013 08:29 PM

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba. Datang tidak menentu masa. Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com
wassap,wechat,kakao talk +6018 217 9524

taipan6181 04-07-2013 08:30 PM

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba. Datang tidak menentu masa. Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com
wassap,wechat,kakao talk +6018 217 9524

taipan6181 04-07-2013 08:32 PM

hubungi taipan di talian
+6018 217 9524
wassap,wechat,kakao talk fb pm dan cg pm.....lai lai

layari www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com

taipan6181 04-07-2013 08:33 PM

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba. Datang tidak menentu masa. Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com
wassap,wechat,kakao talk +6018 217 9524

taipan6181 04-07-2013 08:49 PM

SALAM SEMUA WARGA CG...TAIPAN MENCARI LEADER2 SEMUA NEGERI UTK SAMA MADE INCOME DLAM CTFC SESAPA YANG BERMINAT UTK KAYA DALAM TERPAKSA HUBUNGI TAIPAN...SETIAP PELUSUK NEGERI DARI PERLIS SAMPEY SABAH...CALL/SMS/ WASAAP/ WECHAT/ KAKAO TALK KER +0618 217 9524
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid:)paid :)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

taipan6181 04-07-2013 08:52 PM

Quote:

Originally Posted by taipan6181 (Post 17671212)
salam semua warga cg...taipan mencari leader2 semua negeri utk sama made income dlam ctfc sesapa yang berminat utk kaya dalam terpaksa hubungi taipan...setiap pelusuk negeri dari perlis sampey sabah...call/sms/ wasaap/ wechat/ kakao talk ker +0618 217 9524
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid:)paid :)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

cepat hubungi utk dapatkan harga yang istemewa dari taipan..sila oo sila

taipan6181 04-07-2013 09:05 PM

salam semua ....
Saya mencari semua rakan2 yang ingin perubahan dlm kewangan dalam terpaksa kena terima wang, setiap hari, minggu dan bulan andai anda ada kriteria itu ..
Dan saya mencari leader setiap pelusuk negeri utk sama2 menjana pendapatan santai2 terpaksa kena jadi kaya....
Hubungi saya di talian 013 325 3838 layari www.cybertrustfxtaipan.blogspot.com

taipan6181 04-07-2013 09:09 PM

Cyber Trust Fund Corporation menawarkan akses terus ke Marketplace Pertukaran Asing Switzerland. Pasaran ini menyediakan kolam kecairan terbesar ECN forex spot dan CFD yang di sediakan untuk Bank –bank Komersial, Badan –badan dana lindungi nilai, institusi pelaburan, Bank-bank pelaburan dan lain-lain.

Marketplace Forex Switzerland (SWFX) adalah penyelesaian teknologi untuk perdagangan Forex mengunakan model pasaran berpusat terpancar. Kejayaan pelancaran adalah hasil daripada usaha pengstrukturan dalaman teknologi brokerage di dalam mencari penyelesaian dan menjalin kerjasama erat dengan bank-bank yang terpilih dan lain-lain institusi kewangan seluruh dunia.

GnoLa ® 04-07-2013 09:21 PM

kwn baru ngetest market kt fb....
1st respons suh cek www.scamadvisor.com

huhuhu...


acaner tu tt??


taipan6181 04-07-2013 09:24 PM

Cyber Trust Fund Corporation menawarkan akses terus ke Marketplace Pertukaran Asing Switzerland. Pasaran ini menyediakan kolam kecairan terbesar ECN forex spot dan CFD yang di sediakan untuk Bank –bank Komersial, Badan –badan dana lindungi nilai, institusi pelaburan, Bank-bank pelaburan dan lain-lain.

Marketplace Forex Switzerland (SWFX) adalah penyelesaian teknologi untuk perdagangan Forex mengunakan model pasaran berpusat terpancar. Kejayaan pelancaran adalah hasil daripada usaha pengstrukturan dalaman teknologi brokerage di dalam mencari penyelesaian dan menjalin kerjasama erat dengan bank-bank yang terpilih dan lain-lain institusi kewangan seluruh dunia.

isaac68 05-07-2013 03:45 AM

Quote:

Originally Posted by GnoLa ® (Post 17671504)
kwn baru ngetest market kt fb....
1st respons suh cek www.scamadvisor.com

huhuhu...


acaner tu tt??


Search result di scamadviser.com ok je... :D


All times are GMT +8. The time now is 03:27 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.