CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Sports Talk : Soccer (Locals) (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=271)
-   -   Johor Fan Club - (JDT vs Pahang [5Mei 8:45pm @ Std. Larkin] - SemiFinal Piala FA (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=392731)

amy@promatt 13-07-2013 03:12 AM

Senarai pasukan yang menerima hadiah tertinggi sepanjang tahun 2013, tetapi JDT bakal memintas jumlah wang tunai yg diperolehi apabila di campur jumlah kutipan jualan tiket perlawanan akhir piala FA sekitar RM700k-800k setiap pasukan yg akan diumumkan secara rasmi oleh FAM tidak lama lagi.


amy@promatt 13-07-2013 03:25 AM

Rumours semakin kuat mengatakan Pablo Aimar akan bersama jdt musim depan....kalau berita nie benar..harap dpt memberi impak yg lebih besar kepada jdt serta pasukan...tpi apa guna kalau ada pablo aimar tpi di bahagian tengah kita lemah...harap boleh check & balance pd musim akan dtg....:)paid:)paid:)paid

http://www.youtube.com/watch?v=PpHeGP7Vnlw

zerkz 13-07-2013 03:37 AM

Quote:

Originally Posted by Bionik (Post 17724990)
Ambil... ambil arr... nanti kat GayJayDeTee jadi flip-flop mcm Sapik, SYM-SafeeYang Menunggeng..:)paid

lagi haprak...:)):))

amy@promatt 13-07-2013 03:47 AM

Fenomena jdt di bazar ramadhan......hehehehe...:)paid:)paid:)paid


monster_forex 13-07-2013 08:34 AM


wah kretipp2 .....

mantoya 13-07-2013 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by amy@promatt (Post 17742892)
Kontrak Leonel Nunez di Johor Darul Takzim dijangka tidak akan disambung selepas tamat kempen Piala Malaysia 2013. Berita tidak rasmi mengatakan Pablo Aimar hampir pasti akan bersama JDT musim akan datang, walau ini di lihat sebagai satu perlaburan besar yg merugikan kelak.




Alamak abg seksi penyeri JDT tak dpt sambung.....:mad:

mantoya 13-07-2013 07:37 PM

kabor angin....


Dikhabarkan Johor DT bakal mengadakan beberapa Perlawanan Persahabatan sebelum Piala Malaysia . Antara kelab yang bakal ditentang :-

Persib Bandung (Indonesia) vs JDT
Tampines Rovers (Singapura) vs JDT
Chonburi FC (Thailand) vs JDT


thai n indon best tu...

am kurizawa 13-07-2013 08:11 PM

klau Aimar main jdt mmg satu bonus la buat jdt..
klau korang nk tahu Aimar ni merupakan idola messi.
Messi sangat respek ngan Aimar..
baru-baru ni messi ada buat perlawanan amal lawan team neymar dia ada jemput Aimar main skali..layan video.
http://www.youtube.com/watch?v=emAU0b2tRDQ

amy@promatt 13-07-2013 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by mantoya (Post 17747242)
kabor angin....


Dikhabarkan Johor DT bakal mengadakan beberapa Perlawanan Persahabatan sebelum Piala Malaysia . Antara kelab yang bakal ditentang :-

Persib Bandung (Indonesia) vs JDT
Tampines Rovers (Singapura) vs JDT
Chonburi FC (Thailand) vs JDT


thai n indon best tu...

harap main kat larkin....mmg terbaik....

amy@promatt 14-07-2013 11:36 AM



All times are GMT +8. The time now is 08:08 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.