CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Others Interest (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=102)
-   -   CG VAPERS CLUB [Ω]- kaki vape sila masuk!! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=389258)

trigger_86 25-05-2013 02:51 AM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17289362)
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...18599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

gambar yg sangat lucah......... =P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~

locking mech macam the pirates tu. macam sebijik pun ade

okay dah tgk. asset v2 bukan hybrid kan. menarik nie

saicomos 25-05-2013 02:51 AM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17289362)
xyah bro..membazir je..seyes :D

setuju3x... tambah sikit amek asset v2 laa..
tp slack sikit bottom contact still pakai v1 version.. tp performance still ok lg bak kata dia..
tgah delima gak nih.. :))
mcm2 mod tgah kuar skang nih..

saicomos 25-05-2013 02:53 AM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17289362)
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...18599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

pre order dh tinggal bawah 15 bijik jer lg tu..:-?

rebellion 25-05-2013 02:59 AM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17289362)
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...18599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

kalo banding dengan nemesis mane bagus ni bro?

koleksimistik 25-05-2013 03:00 AM

Quote:

Originally Posted by trigger_86 (Post 17289374)
gambar yg sangat lucah......... =P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~

locking mech macam the pirates tu. macam sebijik pun ade

okay dah tgk. asset v2 bukan hybrid kan. menarik nie

hybrid tuan..VGT yg bukan hybrid..harga mampu milik rm290 je..haha

VGT
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...41514832_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...36904345_n.jpg

koleksimistik 25-05-2013 03:01 AM

Quote:

Originally Posted by rebellion (Post 17289395)
kalo banding dengan nemesis mane bagus ni bro?

nemesis xtau tuan..xpnah try..hehe

xkaliber 25-05-2013 08:56 AM

Quote:

Originally Posted by trigger_86 (Post 17289275)
provari utk dijual. ade sape2 berminat ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...14742332_n.jpg

Cuba pm hrga susu tu sekali

xkaliber 25-05-2013 09:07 AM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17289362)
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...18599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

Mcmmana nk mod esset ni?

koleksimistik 25-05-2013 11:54 AM

gud morning hallo2 my darling..ilabiu tomoro ko***2..hahaha

afrogoons 25-05-2013 12:07 PM

Salam..nak tanya ni.yang mana lebih bagus?? LAMBO MINI V4 atau SMOKTECH VMAX? xtao nak pilih..tolong saya..terima kasih.

koleksimistik 25-05-2013 12:19 PM

alahai bateri ada moq lak..baru di kuatkuasakan..sakit2

aailysm 25-05-2013 12:43 PM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17291071)
gud morning hallo2 my darling..ilabiu tomoro ko***2..hahaha

barong ke assets v2 bos?:D

koleksimistik 25-05-2013 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by aailysm (Post 17291419)
barong ke assets v2 bos?:D

asset v2:D

proxymate 25-05-2013 01:25 PM

want to beli : cyclone tf. 2nd pon ok.
or suggest kan saye dripper yg best.
:)

trigger_86 25-05-2013 02:20 PM

ape yg dimaksudkan dgn VGT tu ?

cucu opah 25-05-2013 03:15 PM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17289398)
hybrid tuan..VGT yg bukan hybrid..harga mampu milik rm290 je..haha

VGT
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...41514832_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...36904345_n.jpg

pm harga yang gambar bawah...siap tank:)cgrock

trigger_86 25-05-2013 03:24 PM

banyak btol mod skang nie kan.

koleksimistik 25-05-2013 04:06 PM

Quote:

Originally Posted by trigger_86 (Post 17291992)
ape yg dimaksudkan dgn VGT tu ?

Vaping Gadget Telescope :))

smallvtec 25-05-2013 04:23 PM

TT & Kawan-kawan ! EGO W T VV - Variable Voltage 1100mAh ok ke tak eeh ? ada Problem tak ?

aailysm 25-05-2013 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by cucu opah (Post 17292286)
pm harga yang gambar bawah...siap tank:)cgrock

tu tank bangsawan tu bro..bliss by docdave :((

cucu opah 25-05-2013 05:04 PM

Quote:

Originally Posted by aailysm (Post 17292688)
tu tank bangsawan tu bro..bliss by docdave :((

i2 le pasal...kite ne newbies je...:D

cucu opah 25-05-2013 05:29 PM

Quote:

Originally Posted by aailysm (Post 17292688)
tu tank bangsawan tu bro..bliss by docdave :((

maner le tahu kalau die nak jual harga mampu milik jugak :))

nonama 25-05-2013 06:50 PM

http://www.youtube.com/watch?v=EPN6O0TLXtg

Tolooonnnggg Charger I4 Aku ni dah biol ke aku yg x pandai pakai? Sesapa yg penah pakai boleh tolong tgkkan... aku dah charge semalaman pun battery x full gak firing pun lemah sgt2... :((

trigger_86 25-05-2013 07:02 PM

Quote:

Originally Posted by nonama (Post 17293527)
http://www.youtube.com/watch?v=EPN6O0TLXtg

Tolooonnnggg Charger I4 Aku ni dah biol ke aku yg x pandai pakai? Sesapa yg penah pakai boleh tolong tgkkan... aku dah charge semalaman pun battery x full gak firing pun lemah sgt2... :((

aik >?? pelik btol lampu die. tak penah lak aku jadi camni...

-RIZUAN- 25-05-2013 07:03 PM

Adoiiii..malam tadi yg takkan daku lupakan sampai bila2:(
Ceritanya begini..
Berbekalkan mortar dan drip tank era sambil melayan tv..ada 2-3 botol liquid berasingan ats meja kopi. .konon nk simpan yg lain nak layan satu jer..maka bangkit la dari sofa ke rak berdekatan..sambil melangkah mortar tk lepas di tangan..dan sementara nak melangkah balik ke sofa terus nyonyot mortar yg isi dlm tank 0.8 ohm coil..prap terasa sesuatu yg bukan liquid..mcm perisa lada pun ada..rupa2 tutup tank aku tak sumbat..perghhh..nyot2 coil aku..nasib baik coil basah..kalau tak ning baizura la aku hari ni:eek::eek:

nonama 25-05-2013 07:06 PM

Quote:

Originally Posted by trigger_86 (Post 17293587)
aik >?? pelik btol lampu die. tak penah lak aku jadi camni...

hurmm... rosak la ni... aduh melayang $ x sempat pakai... :((

koleksimistik 25-05-2013 07:10 PM

Quote:

Originally Posted by nonama (Post 17293610)
hurmm... rosak la ni... aduh melayang $ x sempat pakai... :((

ala jgn le sedih..pos balik charger tu kat sy..bia sy usha2 dulu.. :))

nonama 25-05-2013 07:14 PM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17293631)
ala jgn le sedih..pos balik charger tu kat sy..bia sy usha2 dulu..

huhu~ bole ke tuan? x nyusahkan tuan ke nanti? :">

koleksimistik 25-05-2013 07:16 PM

Quote:

Originally Posted by nonama (Post 17293652)
huhu~ bole ke tuan? x nyusahkan tuan ke nanti? :">

boleh..xde hal tuan :D

ada 1 lg i4 ngan sy..nt sy pos yg tu kat tuan..kempunan lg nk pakai brg gb..hahaa:eek:

nonama 25-05-2013 07:19 PM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17293669)
boleh..xde hal tuan :D

ada 1 lg i4 ngan sy..nt sy pos yg tu kat tuan..kempunan lg nk pakai brg gb..hahaa:eek:

hehe... time kasih banyak tuan... isnin sy poskan... xpe nanti tuan buat gb lagi sy nak join lg skali... :D

koleksimistik 25-05-2013 07:31 PM

Quote:

Originally Posted by nonama (Post 17293686)
hehe... time kasih banyak tuan... isnin sy poskan... xpe nanti tuan buat gb lagi sy nak join lg skali... :D

InsyaAllah..xpe..gb bateri nk wat..tp MOQ plak gila ckit

ada ke MOQ 100 stiap type

18650 button - 100
18650 flat - 100

xleh nk wat keje ini mcm :))

nonama 25-05-2013 07:46 PM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17293749)
InsyaAllah..xpe..gb bateri nk wat..tp MOQ plak gila ckit

ada ke MOQ 100 stiap type

18650 button - 100
18650 flat - 100

xleh nk wat keje ini mcm :))

bole gak ni sy nak join gak GB battery tu... harga sama ke cam seblum ni, ke lagi murah?

koleksimistik 25-05-2013 07:58 PM

Quote:

Originally Posted by nonama (Post 17293820)
bole gak ni sy nak join gak GB battery tu... harga sama ke cam seblum ni, ke lagi murah?

harga xsama..naik ckit..sbb kira siap ngan shipping fee kat sana..sbb gb 1st aritu sy hampir2 guna duit sndiri nk topup..tp benda nk on..kira jalan je..untung geng2 1st gb :eek:

silentkiller 25-05-2013 08:04 PM

t
Quote:

Originally Posted by -RIZUAN- (Post 17293597)
Adoiiii..malam tadi yg takkan daku lupakan sampai bila2:(
Ceritanya begini..
Berbekalkan mortar dan drip tank era sambil melayan tv..ada 2-3 botol liquid berasingan ats meja kopi. .konon nk simpan yg lain nak layan satu jer..maka bangkit la dari sofa ke rak berdekatan..sambil melangkah mortar tk lepas di tangan..dan sementara nak melangkah balik ke sofa terus nyonyot mortar yg isi dlm tank 0.8 ohm coil..prap terasa sesuatu yg bukan liquid..mcm perisa lada pun ada..rupa2 tutup tank aku tak sumbat..perghhh..nyot2 coil aku..nasib baik coil basah..kalau tak ning baizura la aku hari ni:eek::eek:

Haha..ok la tu bro..
Aritu kwn terkena lain lak..
Lps2 recoil..kwn pn ltk la gp paps kwn kat meja.
Pas tu da bersihkn smua..kwn g dapur minum air..
Pastu g tandas..blk tandas ddk depan pc.
Capai gp..kwn rasa pns..mcm pelik skit.buka tudung aga t..
Peh panas dy dah mcm ceret air..kwn tercampak tudung aga t..
Jatuh ke peha..peh dah mcm menari pulak kwn.haha..
Ni kes lupa lock button..psl button kt bwh..ades..

silentkiller 25-05-2013 08:10 PM

Quote:

Originally Posted by koleksimistik (Post 17293883)
harga xsama..naik ckit..sbb kira siap ngan shipping fee kat sana..sbb gb 1st aritu sy hampir2 guna duit sndiri nk topup..tp benda nk on..kira jalan je..untung geng2 1st gb :eek:

Bro..xnak buat gb tank z atty pro ke?
Y ori bro..bkn clone..

trigger_86 25-05-2013 08:16 PM

Quote:

Originally Posted by -RIZUAN- (Post 17293597)
Adoiiii..malam tadi yg takkan daku lupakan sampai bila2:(
Ceritanya begini..
Berbekalkan mortar dan drip tank era sambil melayan tv..ada 2-3 botol liquid berasingan ats meja kopi. .konon nk simpan yg lain nak layan satu jer..maka bangkit la dari sofa ke rak berdekatan..sambil melangkah mortar tk lepas di tangan..dan sementara nak melangkah balik ke sofa terus nyonyot mortar yg isi dlm tank 0.8 ohm coil..prap terasa sesuatu yg bukan liquid..mcm perisa lada pun ada..rupa2 tutup tank aku tak sumbat..perghhh..nyot2 coil aku..nasib baik coil basah..kalau tak ning baizura la aku hari ni:eek::eek:

rasenye aku da 4 kali kot kene camni. sambil2 ngadap cg ngan fb, tangan men capai jer pastu vape. mendapat pengajaran berguna terusss.top cap tak tutup.

lagi pada yg recoil tank kat pv yg bottom firing. jage2 lah anda sebelum sambung coil positive, pastikan firing button tu lock!

trigger_86 25-05-2013 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by silentkiller (Post 17293971)
Bro..xnak buat gb tank z atty pro ke?
Y ori bro..bkn clone..

adoi... z atty ade yg nak gb ker ? z atty u ke ko nak beli ?

koleksimistik 25-05-2013 08:19 PM

hehe..kasar mainan z-atty..carik blisss la..hahahaha

-RIZUAN- 25-05-2013 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by silentkiller (Post 17293918)
t

Haha..ok la tu bro..
Aritu kwn terkena lain lak..
Lps2 recoil..kwn pn ltk la gp paps kwn kat meja.
Pas tu da bersihkn smua..kwn g dapur minum air..
Pastu g tandas..blk tandas ddk depan pc.
Capai gp..kwn rasa pns..mcm pelik skit.buka tudung aga t..
Peh panas dy dah mcm ceret air..kwn tercampak tudung aga t..
Jatuh ke peha..peh dah mcm menari pulak kwn.haha..
Ni kes lupa lock button..psl button kt bwh..ades..

Ok tk ok ler...isap coil menyala direct ke bibir:))

silentkiller 25-05-2013 11:29 PM

Quote:

Originally Posted by trigger_86 (Post 17294026)
adoi... z atty ade yg nak gb ker ? z atty u ke ko nak beli ?

haa..y u..sb bole masuk kt mn2 mod..huhu


All times are GMT +8. The time now is 05:43 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.