CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Lands, Properties Sale/Rent (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Di cari : Kontraktor Kelas A utk projek bina rumah Koperasi (KPUK) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=38727)

RizMa 02-06-2008 02:41 AM

Di cari : Kontraktor Kelas A utk projek bina rumah Koperasi (KPUK)
 
Salam semua

Kontraktor sedang di cari utk menjalankan projek membina perumahan bagi kementerian Usahawan dan koperasi

Kepada yg berminat dan mempunyai kenalan serta kenal tokey besar
bolehla try cari

projek ini adalah secara runding terus dengan konsultan yg di lantik oleh KPUK
xperlu masuk tender sbb dh di uruskan konsultan

Kalau ade, kite boleh discuss cara utk con dpat projek

INFO PROJEK
---------------------------
PROJEK PEMBANGUNAN PERUMAHAN ERA MODEN
KOPERASI MALAYSIA


1. Projek seluruh Malaysia di bawah Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KPUK)

2. Anggaran Kos Projek: RM10 Juta – RM50 Juta (mengikut kemampuan Kontraktor)

3. Syarat-syarat:

Quote:

(a) Profil Syarikat Kontraktor Kelas ‘A’ (Kewangan Yang Kukuh)
(b) RM 6,000 tunai untuk BQ, Pelan dan pendaftaran
(c) Earnest Money (Dikembalikan): Runding dengan Pemaju
(d) Internal Fee: Runding dengan Pemaju Dibayar
(e) Agreement Fee: Runding dengan Pemaju kepada
(f) Consultant Fee: 2.5% - 3% daripada Nilai Kontrak Pemaju
(Cara pembayaran runding dengan Pemaju)
3(c), (d), (e) dan (f) dibayar setelah dapat LA dan memeterai Perjanjian
4. Prosedur (Untuk garis Panduan):

Quote:

(a) Jumpa wakil Pemaju untuk taklimat Projek.
(b) Sediakan Surat Perlantikan, LOU, Profil Syarikat dan RM 6,000 tunai.
(c) Serahkan Profil Syarikat dan RM 6,000 tunai kepada Pengarah Pemaju dan ambil BQ & Pelan Projek.
(d) Kontraktor membuat pengiraan terperinci.
(e) Kontraktor mengembalikan Pelan dan BQ Projek yang telah dilengkapkan dalam tempoh yang ditetapkan oleh Pemaju.
(f) Sidang Perundingan/Perbincangan antara Pemaju dengan Kontraktor dapat dimulakan.
(g) “Letter of Award” dikeluarkan serta Perjanjian dimeterai setelah persetujuan harga dicapai.
(h) Arahan Kerja akan dikeluarkan dan kerja-kerja pembinaan mesti dimulakan dalam tempoh 2 minggu selepas mendapat Arahan Kerja.
6. Maklumat Tambahan:

Quote:

(a) Projek ini adalah melalui “RUNDING TERUS”.
(b) Pembayaran oleh Gabungan Bank: Maybank, Bank Islam, BSN, Bank Rakyat, RHB, Am-Islamic Bank, Bank Pembangunan terus kepada Kontraktor.
(c) Introducer’s Fee: Runding (Pihak kontraktor sudi keluarkan surat utk introducer sebagai jaminan habuan)
---------------------------------------------------------------

KAWASAN YANG WORK ORDER SUDAH KELUAR

1. PAHANG
(a) Kuantan (150) (b) Temerloh (150) (c) Jerantut (150), (4) Lipis (100)

2. PERAK
(a) Tg. Malim (150) (b) Slim River (150) (c) Parit (150) (d) Manjung (100)
(e) Air Tawar (150) (f) Ipoh (200) (g) Ulu Kinta (100) (h) Tg. Piadang (200)
(i) Bdr Baru Serdang (200)

3.KEDAH
(a) Sg. Petani (150) (b) Gurun (150) (c) Padang Terap (d) Yan

4. SELANGOR
(a) Kelang (150)

5. JOHOR
(a) Segamat (200) (b) Kota Tinggi (150)

6. NEGERI SEMBILAN
(a) Rompin (100) (b) Tampin (150)

Cth cadangan serta plan rumah koperasi
http://img71.imageshack.us/img71/7259/sribayuli0.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/1674/srivillaxa6.jpg

CONFIDENTIAL AND FOR INFO ONLY
NOT TO BE DISCLOSED TO THE DEVELOPER


Update :
Quote:

Untuk elakkan kerje yg bertindih serta berualang kali
kite permudahkan urusan agar semua berjalan lancar

mana2 kon yg berminat sila sediakan profile company serta letterhead kosong sykt kon 3 keping

kita akan bawak semua profile yg ada serentak, so konsultan boleh semak dahulu mana yg layak dan kalau layak , setakat mana layak.

bila dh cnfirm, konsultan akan drafkan surat siap2 guna letterhead kontraktor dan set temujanji utk perjumpaan dgn konsultan serta pegawai KPUK

bila dh deal dan setuju, baru lah sykt kon bayar utk amik plan, BQ dan pendaftaran utk lock kawasan kerja

semua proses bayaran, kena runding sendri dgn konsultan

my pren 02-06-2008 02:53 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1490629)
Salam semua

Kontraktor sedang di cari utk menjalankan projek membina perumahan bagi kementerian Usahawan dan koperasi

Kepada yg berminat dan mempunyai kenalan serta kenal tokey besar
bolehla try cari

Kalau ade, kite boleh discuss

INFO PROJEK
---------------------------
PROJEK PEMBANGUNAN PERUMAHAN ERA MODEN
KOPERASI MALAYSIA


1. Projek seluruh Malaysia di bawah Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KPUK)

2. Anggaran Kos Projek: RM10 Juta RM50 Juta (mengikut kemampuan Kontraktor)

3. Syarat-syarat:



4. Prosedur (Untuk garis Panduan):


6. Maklumat Tambahan:



---------------------------------------------------------------

KAWASAN YANG WORK ORDER SUDAH KELUAR

1. PAHANG
(a) Kuantan (150) (b) Temerloh (150) (c) Jerantut (150), (4) Lipis (100)

2. PERAK
(a) Tg. Malim (150) (b) Slim River (150) (c) Parit (150) (d) Manjung (100)
(e) Air Tawar (150) (f) Ipoh (200) (g) Ulu Kinta (100) (h) Tg. Piadang (200)
(i) Bdr Baru Serdang (200)

3.KEDAH
(a) Sg. Petani (150) (b) Gurun (150) (c) Padang Terap (d) Yan

4. SELANGOR
(a) Kelang (150)

5. JOHOR
(a) Segamat (200) (b) Kota Tinggi (150)

6. NEGERI SEMBILAN
(a) Rompin (100) (b) Tampin (150)

Cth cadangan serta plan rumah koperasi
http://img71.imageshack.us/img71/7259/sribayuli0.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/1674/srivillaxa6.jpg

CONFIDENTIAL AND FOR INFO ONLY
NOT TO BE DISCLOSED TO THE DEVELOPER

wahh..mantap pojek ni bro:) ...sdn,bhd ke kerajaan punye ni bro...kalau kerajaan punye con class A aku x berani ambik laa...kalau sdn,bhd leh lagi aku nak lobi:D

RizMa 02-06-2008 03:00 AM

Quote:

Originally Posted by my pren (Post 1490673)
wahh..mantap pojek ni bro:) ...sdn,bhd ke kerajaan punye ni bro...kalau kerajaan punye con class A aku x berani ambik laa...kalau sdn,bhd leh lagi aku nak lobi:D

Projek dh di urus oleh IKHTIAR NIAGA BENA SDN. BHD
Depa main con utk seluruh mesia bg projek ni

Tak payah masuk gomen dh nk dpat projek ni:D :D :D

kalau ada. kita try la

my pren 02-06-2008 03:04 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1490698)
Projek dh di urus oleh IKHTIAR NIAGA BENA SDN. BHD
Depa main con utk seluruh mesia bg projek ni

Tak payah masuk gomen dh nk dpat projek ni:D :D :D

kalau ada. kita try la

owahh...SDN,BHD ke...workeh broo cantik dah kompom bagi tau broo...masa nye kebetulan ni con2 dari link aku tgh dok melangok:))

RizMa 02-06-2008 03:08 AM

Quote:

Originally Posted by my pren (Post 1490715)
owahh...SDN,BHD ke...workeh broo cantik dah kompom bagi tau broo...masa nye kebetulan ni con2 dari link aku tgh dok melangok:))

kalau dok melanggok tu elok sgt la
kita cari sbyk mungkin

kalau ade jgn lupa kontak:D :D

my pren 02-06-2008 03:39 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1490725)
kalau dok melanggok tu elok sgt la
kita cari sbyk mungkin

kalau ade jgn lupa kontak:D :D

tulaa pasal..workehhh x de hal:D

RizMa 02-06-2008 05:09 PM

kepada kontraktor area kedah perlis penang, boleh terus jumpa dgn saya
kita try bincang apa2 yg patut

RizMa 03-06-2008 12:29 AM

info tambahan

ikut kata org yg keje ngan konsultan ni
kalau nk buat perjumpaan
kena set 3 hari sebelumnya

pastu pastikan bawa dokumen yg ckup tentang company
senang skit, kalau setuju terus deal

ape2 hal leh terus sms or call number bawah ni

TQ

my pren 03-06-2008 01:36 AM

aku nak buking 1 selangor leh ke bro

abahmu 03-06-2008 01:46 AM

tahun 2006 aku ada masuk tender utk buat rumah felda 1000 unit di pahang...contract sum 36 juta...konsep dia sama la dgn yg ni...di antara felda-pemaju-kontraktor...payment dri Alliance bank..

aku smpat buat 2 unit..masa tu kos semua dh habis 140k termasuk bon..last2 pemaju tu buat hal..projek terbengkalai..smpai skrg x dpt payment2 tu...felda pun lepas tangan...hampeh..ada masuk paper hari tu psl ni..ada kontraktor yg buat report polis...
rasanya2 80 kontraktor bumiputera yg jd mangsa...

skrg ni mereka ada yg tgh fight lg..tp aku malas dh nk turun naik ke felda...last2 aku consider projek tu dh rugi....x sakit kepala nak bergaduh dgn org...

skrg alhamdulillah tuhan ganti kan dgn projek lain yg dpt cover rugi 140k tu...

sbb tu smpai skrg aku mmg benci dgn pengurusan felda...

aku pun silap jgk pi gatal tangan masuk tender ni kenapa :)) :))

skrg ni aku x involve dh dgn projek2 government atau sbginya..concentrate ke core business plak :D :D

RizMa 03-06-2008 01:57 AM

Quote:

Originally Posted by my pren (Post 1496305)
aku nak buking 1 selangor leh ke bro

nk buking tu boleh kalau kontraktor mampu
konsultan akan nilai dulu profile kontraktor

kalau rekod bagus n mampu, nk amik 2 3 negeri pun xde masalah

RizMa 03-06-2008 02:04 AM

Quote:

Originally Posted by abahmu (Post 1496352)
tahun 2006 aku ada masuk tender utk buat rumah felda 1000 unit di pahang...contract sum 36 juta...konsep dia sama la dgn yg ni...di antara felda-pemaju-kontraktor...payment dri Alliance bank..

aku smpat buat 2 unit..masa tu kos semua dh habis 140k termasuk bon..last2 pemaju tu buat hal..projek terbengkalai..smpai skrg x dpt payment2 tu...felda pun lepas tangan...hampeh..ada masuk paper hari tu psl ni..ada kontraktor yg buat report polis...
rasanya2 80 kontraktor bumiputera yg jd mangsa...

skrg ni mereka ada yg tgh fight lg..tp aku malas dh nk turun naik ke felda...last2 aku consider projek tu dh rugi....x sakit kepala nak bergaduh dgn org...

skrg alhamdulillah tuhan ganti kan dgn projek lain yg dpt cover rugi 140k tu...

sbb tu smpai skrg aku mmg benci dgn pengurusan felda...

aku pun silap jgk pi gatal tangan masuk tender ni kenapa :)) :))

skrg ni aku x involve dh dgn projek2 government atau sbginya..concentrate ke core business plak :D :D

xpelah lah bro, nk buat mcm mana
rezeki xda kat situ
kalau main con wat hal, habis semua kontraktor bawah ni

tp dlm projek ni, main con xde
hnya konsultan shj utk uruskan pengambilan projek dari work oder KPUK

jadi yg masuk ni amik kire main con lah
wlupun 1 daerah jer

abahmu 03-06-2008 02:10 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1496430)
xpelah lah bro, nk buat mcm mana
rezeki xda kat situ
kalau main con wat hal, habis semua kontraktor bawah ni

tp dlm projek ni, main con xde
hnya konsultan shj utk uruskan pengambilan projek dari work oder KPUK

jadi yg masuk ni amik kire main con lah
wlupun 1 daerah jer

company aku dulu pun as a main con la jgk...developer tu as a consultant..anak syarikat taib mahmud ketua menteri sarawak punya....mmg ******* la kompeni taib mahmud tu..

ada jgk yg projek mcm ni dri pihak lain yg berjalan ok je....mgkn projek yg aku terlibat tu bernasib malang..:)) :))

RizMa 03-06-2008 02:14 AM

Quote:

Originally Posted by abahmu (Post 1496448)
company aku dulu pun as a main con la jgk...developer tu as a consultant..anak syarikat taib mahmud ketua menteri sarawak punya....mmg ******* la kompeni taib mahmud tu..

ada jgk yg projek mcm ni dri pihak lain yg berjalan ok je....mgkn projek yg aku terlibat tu bernasib malang..:)) :))

oooo
mcm tu rupanya
nk wat mcm mana lg
TAIB MAHMUD dh *******, hbis rugi la
:eek: :eek: :eek: :eek:

apapun kite try the best
kalau pojek ni jd mcm tu
kite ketuk kepala NOH OMAR plak:p :p :p :p

my pren 03-06-2008 02:19 AM

Quote:

Originally Posted by abahmu (Post 1496448)
company aku dulu pun as a main con la jgk...developer tu as a consultant..anak syarikat taib mahmud ketua menteri sarawak punya....mmg ******* la kompeni taib mahmud tu..

ada jgk yg projek mcm ni dri pihak lain yg berjalan ok je....mgkn projek yg aku terlibat tu bernasib malang..:)) :))

biase laa tu rencah ragam bisnes:)...memang x lame org2 buat bisnes cara kotor ni...kalau dia senang dlm dunia pun belum tentu lagi dia selesa hidup nya dgn ape yg dia ade skrg nih:))

my pren 03-06-2008 02:20 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1496397)
nk buking tu boleh kalau kontraktor mampu
konsultan akan nilai dulu profile kontraktor

kalau rekod bagus n mampu, nk amik 2 3 negeri pun xde masalah

ooowah..ok2:D

RizMa 03-06-2008 03:04 AM

Quote:

Originally Posted by my pren (Post 1496485)
ooowah..ok2:D

nmpk mcm syiok jerrr
ni mesti dh berduyun kontek ni
aku baru dpat satu jer kat area aku
semua list dok ader men kecik2 jer
kelas D, E, byk laaa:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

munetsman 03-06-2008 02:17 PM

bro riz.. pakcik aku ada lesen con kelas A, G7.. leh ka?
com dia kat alor setar.. nama com dia kalo tak silap aku barakhbah construction sdn. bhd. kot.. haa tul la tu.. ofis dia kt jalan pegawai..

kalo hang nk aku leh bg no fon dia.. nama dia samsudin mahmud.. aku tak berani habaq kt dia projek2 camni sbb dia dh byk terkena la.. org kata leh dpt.. leh dpt.. aleh2 hapa pun tarak.. tp kalo projek ni tul2 ok.. then leh le try.. dia biasanya bt projek area utara cover kedah, penang n perlis..

RizMa 03-06-2008 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by munetsman (Post 1498645)
bro riz.. pakcik aku ada lesen con kelas A, G7.. leh ka?
com dia kat alor setar.. nama com dia kalo tak silap aku barakhbah construction sdn. bhd. kot.. haa tul la tu.. ofis dia kt jalan pegawai..

kalo hang nk aku leh bg no fon dia.. nama dia samsudin mahmud.. aku tak berani habaq kt dia projek2 camni sbb dia dh byk terkena la.. org kata leh dpt.. leh dpt.. aleh2 hapa pun tarak.. tp kalo projek ni tul2 ok.. then leh le try.. dia biasanya bt projek area utara cover kedah, penang n perlis..

emm, bab aku nk cari sendiri ni org yg aku tak kenal
payah gak la.
sbb takut esok hari, die blame aku kalau jadi itu ini
bende ni atas kehendak jer


projek ni xjanji dpat
kena pi jumpa konsultan
kalau konsultan nilai kite mampu dan rekod bagus, baru dpat
kalau dh dpat LA baru bayar fee dan terus buat keje
xpayah nk lobi2 lagi
sbb die dh kuar work oder

mcm ni lah bro, bro arrange ngan pakcik bro tu suh tel saya
nnt saya pi jumpa die utk kasi dokumen yg patut
biar die nilai sendiri

RizMa 04-06-2008 02:33 AM

Buat yg ade funder besar, sila info sini

kalau nnt kon yg amik projek xcukup duit, kite akan try arrange utk JV

munetsman 04-06-2008 08:54 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1501115)
emm, bab aku nk cari sendiri ni org yg aku tak kenal
payah gak la.
sbb takut esok hari, die blame aku kalau jadi itu ini
bende ni atas kehendak jer


projek ni xjanji dpat
kena pi jumpa konsultan
kalau konsultan nilai kite mampu dan rekod bagus, baru dpat
kalau dh dpat LA baru bayar fee dan terus buat keje
xpayah nk lobi2 lagi
sbb die dh kuar work oder

mcm ni lah bro, bro arrange ngan pakcik bro tu suh tel saya
nnt saya pi jumpa die utk kasi dokumen yg patut
biar die nilai sendiri

orait.. aku try tya dia.. kalo dia berminat.. aku bg no tel bro suh dia call.. kalo x minat then takde pe la kan.. ada due date ke bila nk con ni? leh tau tak bro apa nama konsultan tu.. senang skit nk citer kt pakcik aku kang.. kalo nama konsultan pun taktau.. dia nk caya lak nnt.. so aku kena la ada info skit nk citer kt dia pun.. ko pm aku la detail projek ni skit..

my pren 04-06-2008 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1496572)
nmpk mcm syiok jerrr
ni mesti dh berduyun kontek ni
aku baru dpat satu jer kat area aku
semua list dok ader men kecik2 jer
kelas D, E, byk laaa:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

hihi...ade laa gak con2 yg aku nak lobi pojek nih...kalau beduyun pun con x nak ambik pun x gune gak:)) ...kalau dpt 1 con yg aku lobi ambik pojek ni pun dah cukup bagus:D

ammar5 04-06-2008 01:34 PM

Quote:

Originally Posted by abahmu View Post
company aku dulu pun as a main con la jgk...developer tu as a consultant..anak syarikat taib mahmud ketua menteri sarawak punya....mmg ******* la kompeni taib mahmud tu..

ada jgk yg projek mcm ni dri pihak lain yg berjalan ok je....mgkn projek yg aku terlibat tu bernasib malang..
ko kena ngan komponi mana nie abahmu.......projek di mana? :)) :))

RizMa 04-06-2008 02:44 PM

Quote:

Originally Posted by munetsman (Post 1502257)
orait.. aku try tya dia.. kalo dia berminat.. aku bg no tel bro suh dia call.. kalo x minat then takde pe la kan.. ada due date ke bila nk con ni? leh tau tak bro apa nama konsultan tu.. senang skit nk citer kt pakcik aku kang.. kalo nama konsultan pun taktau.. dia nk caya lak nnt.. so aku kena la ada info skit nk citer kt dia pun.. ko pm aku la detail projek ni skit..

OK
bleh la kite try tgk
Bgtau pakcik bro tu
kite bincang dulu, xyah nk lobi lebih2 sgt

Due date xde , sehingga lah projek ni di ambil habis ksemuanya

Konsultan yg urus nama Ikhtiar Niaga Bena SDN BHD

akay 04-06-2008 02:47 PM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1504211)
OK
bleh la kite try tgk
Bgtau pakcik bro tu
kite bincang dulu, xyah nk lobi lebih2 sgt

Due date xde , sehingga lah projek ni di ambil habis ksemuanya

Konsultan yg urus nama Ikhtiar Niaga Bena SDN BHD

xde cam nama konsultant pon...

RizMa 04-06-2008 03:02 PM

Quote:

Originally Posted by my pren (Post 1503618)
hihi...ade laa gak con2 yg aku nak lobi pojek nih...kalau beduyun pun con x nak ambik pun x gune gak:)) ...kalau dpt 1 con yg aku lobi ambik pojek ni pun dah cukup bagus:D

emm, kalau ada habaq mai la
kite arrange tgk

RizMa 04-06-2008 03:20 PM

Quote:

Originally Posted by akaymarl (Post 1504225)
xde cam nama konsultant pon...

emm, xde nama konsultan ek
nama konsultan tu mcm mana?

:D :D :D :D :D

RizMa 04-06-2008 03:25 PM

Quote:

Originally Posted by akaymarl (Post 1504225)
xde cam nama konsultant pon...

emm, xde nama konsultan ek
nama konsultan tu mcm mana?

:D :D :D :D :D

munetsman 04-06-2008 03:47 PM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1504211)
OK
bleh la kite try tgk
Bgtau pakcik bro tu
kite bincang dulu, xyah nk lobi lebih2 sgt

Due date xde , sehingga lah projek ni di ambil habis ksemuanya

Konsultan yg urus nama Ikhtiar Niaga Bena SDN BHD

xpa.. aku bgtau pakcik aku dulu.. kalo dia nk try.. then aku contact bro la.. com ikhtiar niaga bena tu register kt mana? kl/sel ke?

my pren 04-06-2008 06:07 PM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1504328)
emm, kalau ada habaq mai la
kite arrange tgk

mana tempat mau metting bro...habaq mai:)

RizMa 05-06-2008 01:09 AM

Quote:

Originally Posted by my pren (Post 1505763)
mana tempat mau metting bro...habaq mai:)

Kite metting kat puchong jerr
Pjbt kat sana

nnt saya turun bwak geng2 kon utara
saya halo bro

mgkin mggu depan baru boleh nk urusan
sbb nk kena set temujanji dulu

Bro dh ade ke kon yg berminat nk amik ni:)paid :)paid

amYLee_KoRN 05-06-2008 01:34 AM

ofis kat maner..boleh minta kontak no? sy berminat

amYLee_KoRN 05-06-2008 01:35 AM

no telefon ?

RizMa 05-06-2008 01:45 AM

Quote:

Originally Posted by amYLee_KoRN (Post 1508616)
ofis kat maner..boleh minta kontak no? sy berminat

Opis konsultan kat PUCHONG bro
saya tlg arrange jer utk ke sana
kalau minat leh aje join perjumpaan nnt

sila pastikan ikut syarat serta keperluan yg di catatkan kat thread pertama

ape2 hal sila SMS kat nombor di bawah signature saya ni
kite try deal tgk mcm mana:D :D :D

my pren 05-06-2008 01:59 PM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1508479)
Kite metting kat puchong jerr
Pjbt kat sana

nnt saya turun bwak geng2 kon utara
saya halo bro

mgkin mggu depan baru boleh nk urusan
sbb nk kena set temujanji dulu

Bro dh ade ke kon yg berminat nk amik ni:)paid :)paid

ok cantik..ko hallo aku 2 or 3 hari sebelum p...senang cikit aku nak atur masa...jgn wat dil mengejut udah le:D

ardeen 06-06-2008 10:36 PM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1496572)
nmpk mcm syiok jerrr
ni mesti dh berduyun kontek ni
aku baru dpat satu jer kat area aku
semua list dok ader men kecik2 jer
kelas D, E, byk laaa:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

i ada member con klass a di alostaq,,i cube contact bor...tak dpt2 pun

RizMa 07-06-2008 01:23 AM

Quote:

Originally Posted by ardeen (Post 1520767)
i ada member con klass a di alostaq,,i cube contact bor...tak dpt2 pun

kalau ade tu cantek la
kite try adjust tgk kalau depa nak

sori bro, ngasuh anak2 la plak
lg pun kenduri kat umah
jd sibuk skit

nnt esok leh call
kite try adjust

RizMa 10-06-2008 12:19 AM

Minggu depan saya akan mula turun ke KL utk bawa semua kon yg berminat jumpa ngan pihak konsultan

so mana2 yg ade tu, kena setting dgn saya balik agar perjumpaan serta rundingan tak bertembung

harap maklum

evilgoodguy 10-06-2008 12:23 AM

Quote:

Originally Posted by RizMa (Post 1538079)
Minggu depan saya akan mula turun ke KL utk bawa semua kon yg berminat jumpa ngan pihak konsultan

so mana2 yg ade tu, kena setting dgn saya balik agar perjumpaan serta rundingan tak bertembung

harap maklum

banyak yer projek mmbr aku sorang ni yer

p/s bro baby bangun tu dah lapo :p :p :p

RizMa 10-06-2008 01:23 AM

Quote:

Originally Posted by evilgoodguy (Post 1538104)
banyak yer projek mmbr aku sorang ni yer

p/s bro baby bangun tu dah lapo :p :p :p

bukan projek aku pun bro
tlong2 org yg aku kenal ja
nnt leh tumpang habuan samer kalau ade

emm, baby ku dh tido nyenyak ni
td dh sumbat 2 botol
kenyang sgt dh die tu
:eek: :eek: :eek:


All times are GMT +8. The time now is 12:46 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.