CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Sensual, Intimate Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=258)
-   -   9 Dara Pores Refining Serum | Mengawal Kesan Minyak | Menyihatkan Wajah (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=365940)

benboy 05-01-2013 10:10 PM

Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami

Minyak Power VCO31 dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.
http://img97.imageshack.us/img97/8699/vco31img.jpg
Kandungan Minyak Power VCO31

* 98% – Minyak Kelapa Dara
* 2% – Herba Terpilih

Khasiat Minyak Power VCO31

* Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
* Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
* Menyegarkan dan menghangatkan.
* Pelayaran lancar dan jauh…

Cara Guna Minyak Power VCO31

Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Testimonial Minyak Power VCO31

Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara . Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi.
EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

Tarikh: 22 Februari 2008


Juruteknik dari Kuala Lumpur

” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Penyelia Tapak dari Puchong

Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Jurutera dari Port Dickson

” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pasangan Warga Emas dari Bangi

” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.
Beli Minyak Power VCO31 Dengan Yakin


Minyak Power VCO31 produk Bumiputera. Produk Halal.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan


(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img585.imageshack.us/img585/2...u252812529.jpg


CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : VC031
[/B]

benboy 06-01-2013 09:30 AM

Proven Ace | Tingkatkan Prestasi Seksual | Besarkan Zakar | Tahan Lama

Bukan rahsia lagi setiap lelaki berkeinginan untuk memiliki zakar yang lebih kuat, tahan lama semasa bertarung, bersaiz ideal... pendek kata MEMUASKAN!

Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan? Atau anda sanggup membazirkan wang tanpa sebarang hasil dan mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya. Bagaimana pula dengan kesan sampingan yang mungkin dihadapi?
http://imageshack.us/a/img708/5083/provenace.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Produk berbahaya yang dijual berleluasa tanpa sebarang kajian saintifik dan kelulusan Kementerian Kesihatan membanjiri pasaran. Anda mahu ambil risiko??? Mempertaruhkan senjata kelelakian anda untuk sesuatu yang belum pasti dan mungkin berbahaya. Bagaimana pula dengan kesihatan anda?

Banyak produk di pasaran mengandungi steroid dan sildenafil. Produk jenis minyak urut tradisional pula banyak yang mengandungi ekstrak pencair darah yang jika digunakan secara berterusan, zakar lama-kelamaan jadi lembik dan boleh menyebabkan pendarahan berpanjangan

Jangan terlalu mudah percaya dengan minyak atau krim sembarangan, lebih-lebih lagi krim dan minyak yang tidak pernah diujii keselamatannya, senjata kelelakian anda jadi pertaruhan!

Faktanya, produk keleklakian yang baik bukan hanya gah pada nama tetapi sebaliknya produk yang:

? MUDAH DIGUNAKAN (guna sekali sehari sahaja)
? MAMPU DIBELI SESIAPA SAHAJA (tidak mahal)
? TERJAMIN KESELAMATANNYA (diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia)
? BENAR-BENAR BERKESAN!


ANDA PASTI TERTANYA-TANYA, ADA KE PRODUK YANG
MEMPUNYAI SEMUA CIRI-CIRI DI ATAS???
JAWAPANNYA:
YA, KINI SUDAH ADA!


Bertitik tolak daripada permintaan para pengguna yang inginkan produk ini di pasaran, kami memperkenalkan produk PROVEN ACE.

PRODUK HEBAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN!
BARU SAHAJA DILANCARKAN PADA OGOS 2012

Pada peringkat awal sebelum PROVEN ACE dipasarkan, kami telah mengagihkan produk tester PROVEN ACE kepada para pengguna lelaki.

Respons yang diperolehi adalah 100% pengguna melaporkan kesan positif, ada di antaranya memperoleh kesan positif seawal 3 hari sahaja!

Anda rasa mustahil???
BELUM CUBA BELUM TAHU!

Kelebihan Proven Ace

• Merupakan produk PERTAMA yang membuang kolesterol daripada zakar sekaligus mengelakkan masalah mati pucuk, memastikan darah mengalir sempurna ke zakar
• Meningkatkan keinginan seks dan stamina
• Zakar mengeras dengan lebih keras dan padat, kerana peningkatan aliran darah
• Ereksi apabila anda menginginkannya
• Orgasm yang lebih puas dan penuh nikmat
• Membesarkan saiz batang zakar dan saiz kepala zakar, memanjangkan batang zakar
• Menghentikan masalah ejakulasi pramatang, ketahanan lebih lama
• Rupa zakar anda yang lebih besar, gagah dan berurat-urat timbul, pasti membangkitkan berahi pasangan anda
• Meningkatkan keyakinan untuk bersama
• Zakar tetap keras selepas pancutan, mampu mengulangi beberapa kali, lebih kepuasan kepada isteri
• Suci, diperbuat daripada herba, tiada sebarang unsur haiwan
• Tiada kesan sampingan kepada suami dan isteri, dengan kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Proven Ace Diperbuat daripada 100% Herba Terpilih dan Gred Terbaik

Proven Ace dihasilkan selepas bertahun-tahun penyelidikan. 100% diperbuat daripada herba terpilih semulajadi yang terbukti berkesan. Hanya gred yang terbaik digunakan.

Suci, tanpa sebarang unsur haiwan.

Proven Ace dihasilkan oleh makmal dan kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek keberkesanan, kualiti serta kebersihan setiap produk.

Nymphaea Caerulea (Bunga Lotus Biru Mesir)


Bunga Lotus Biru Sungai Nil dianggap suci oleh Mesir purba dan banyak didapati dalam hasil seni Mesir purba. Lotus Biru cukup terkenal dengan fungsinya untuk meningkatkan fungsi seksual. Juga dikenali sebagai "Viagra Firaun", Lotus Biru telah digunakan sejak zaman Mesir Purba oleh para Firaun Mesir untuk meningkatkan nafsu seksual mereka.
Pengamal perubatan Mesir juga menggunakan bunga ini untuk merangsang aliran darah serta untuk pembesaran zakar. Lotus Biru dianggap sebagai tumbuhan yang cukup berpotensi dan menjadi simbol bagi kunci kesihatan yang baik, seks, pembaharuan dan simbol bagi kelahiran. Ia adalah bahan aprodisiak untuk kedua-dua lelaki dan wanita serta ubat dan tonik umum yang cukup mujarab.
Blue Lotus yang digunakan dalam Proven Ace adalah merupakan Blue Lotus daripada gred yang tertinggi dan terbaik bagi menjamin hasil yang terbaik buat para pengguna.


Eurycoma Longifolia Jack (Tongkat Ali)


Terkenal di seantero Asia kerana keupayaannya untuk meningkatkan paras testosteron sehingga 440%. Ia adalah penjana testosterone semulajadi yang terbukti berkesan. Fungsinya memperbaiki keseimbangan hormon secara semulajadi dan merangsang badan untuk menghasilkan lebih banyak testosterone,seterusnya meningkatkan libido dan prestasi seksual dan kadar kesuburan.
Tongka t Ali adalah herba yang digunakan secara tradisional untuk meningkatkan tahap tenaga, ketahanan dan stamina, dan untuk mengurangkan keletihan mental. Kekurangan paras testosteron yang menurun akan menjejaskan nafsu seksual dan paras tenaga.
Paras testosteron yang rendah sebenarnya adalah mudah untuk diatasi. Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia, atau Longjack) telah terbukti secara klinikal untuk meningkatkan tahap testosteron pada lelaki sehingga 440% dalam masa dua minggu. Selama beberapa dekad, penduduk Asia Tenggara telah digunakan Eurycoma Longifolia untuk afrodisiak kesan-kesan dan nilai perubatannya yang tinggi. Di Vietnam Tongkat Ali dipanggil Cay Ba Binh - "tumbuhan penawar 101 penyakit".

Butea Superba


Tumbuhan ini hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Khasiatnya terkandung di bahagian akar dan batang tumbuhan ini.
Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan dan mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang. Jika diambil terus-menerus dalam satu tempoh yang disyorkan, peningkatan aliran darah ke pembuluh darah zakar akan menyebabkan ianya mengembang dan seterusnya menjadikan saiz zakar,daya tahan dan stamina bertambah.
Kajian klinikal ke atas Butea Superba membuktikan fungsinya dalam memudahkan ereksi, memanjangkan tempoh ereksi, meningkatkan pancutan, meningkatkan kekerapan ereksi, peningkatan ereksi selepas ejakulasi, meningkatkan kepuasan dan keyakinan dalam persetubuhan
Ekstrak mentah herba ini menunjukkan kesan vasodilasi. Bahan kimia juga menggalakkan badan bertenaga tanpa mana-mana saraf atau otot atau jantung dirangsangankan. Ini adalah sebab mengapa herba ini boleh dikaji dan dijadikan rawatan untuk masalah mati pucuk, tanpa sebarang kesan sampingan dan selamat.

Cara Menggunakan

Cukup mudah, cuma perlu guna sekali sehari sahaja. Disyorkan menggunakannya sekali sehari sahaja, bagi memberi ruang kepada sel zakar menyesuaikan atau ‘adapt’ dengan ramuan Proven Ace.

Urutkan minyak pada bahagian hujung zakar dan keseluruhan zakar mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) sehingga minyak meresap ke dalam kulit.



Bilakah kesannya dapat dilihat?

Minggu 1-2: Pembesaran kepala zakar dan rupa zakar, saiz zakar semasa ereksi. Keingnan seksual bertambah.

Minggu 3-4: Lebih nikmat orgasma, pancutan lebih kuat dan puas. Pertambahan dalam ketebalan zakar dan kepadatan ereksi.

Minggu 5-7: Ereksi yang lebih lama dan berkekalan. Lebih kawalan dalam pancutan. Pertambahan dalam diameter dan kepanjangan zakar.

Minggu 8+: Apabila mengalami ereksi, anda dapat perhatikan perubahan ketara. Bukan sahaja pada saiz, malah zakar lebih padat dan kuat seperti yang anda dan pasangan anda idamkan.

Testimoni

Saya telah menggunakan banyak produk minyak urut zakar sebelum ini, daripada produk tradisional kampung hinggalah produk berjenama terkenal di pasaran. Minyak lintah, minyak belacak, minyak dhob, semua saya dah pakai. Pernah terjadi, kulit zakar jadi menipis setelah saya menggunakan sejenis minyak di pasaran, sehingga saya terpaksa berhenti menggunakannya. Dari segi keberkesanan minyak-minyak ni, habis sebotol pun ada yang belum nampak kesan langsung.
Tapi cukup berbeza dengan Proven Ace, teksturnya saja pun dah berbeza, sapu sikit je sekali sehari pun dah cukup, kesan yang saya perolehi pun cepat, baru 4 hari pakai pun dah nampak kesan positif. Memang saya betul-betul puas hati.

Encik R, 34 tahun, Shah Alam

Sejak minggu pertama lagi zakar menunjukan perubahan, di mana zakar lebih mengembang di bahagian kepala apabila ereksi berlaku. Urat-urat yang sebelum ini tiada, mula timbul pada zakar, dan zakar nampak lebih ‘berotot’ dan berisi dari kebiasaan.
Pada kebiasaannya zakar saya hanya membesar tetapi tidak menegang pada waktu pagi. Setelah menggunakan Proven Ace, ereksi zakar menegang yang berlaku pada waktu pagi cukup kuat semasa bangun tidur. Zakar kini lebih ‘bertenaga’ dan ereksi pun makin padat. Pancutan pun rasa jauh lebih lebih puas sekarang ni.

Encik S, 29 tahun, Kuala Lumpur

Sejak mencecah umur 30 tahun, saya dapati prestasi seks saya mula menurun, walhal umur 30 tahun ni takde lah tua sangat pun lagi. Zakar tak sekuat dulu, ketahanan pun dah kurang. Bila ‘beraksi’, tak sampai satu minit pun dah air mani dah keluar, tak macam dulu. Saya dah buat rawatan urutan batin, tapi tak berkesan. Isteri tak merungut, tapi saya tahu dia tak puas disebabkan masalah pancutan awal saya.
Setelah cuba Proven Ace, hasilnya memang hebat. Dalam 3 hari je dah nampak perbezaan pada zakar. Zakar lebih padat, sihat dan aktif macam dulu. Masalah pancutan awal akhirnya telah dapat saya atasi setelah 4 bulan dan kini saya rasa dapat menunaikan nafkah batin untuk isteri dengan lebih baik.

Encik H, 30 tahun, Kuala Langat

* Semua nama sebenar dirahsiakan atas permintaan pengguna bagi menjaga privasi




PROVEN ACE, PALING MUDAH, PALING MURAH, TERJAMIN SELAMAT,
TERBUKTI BERKESAN!

KAMI YAKIN ANDA TIDAK AKAN KECEWA DENGAN PROVEN ACE!
KINI PADA HARGA PENGENALAN UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA,
SEMPENA PELANCARAN PROVEN ACE PADA OGOS 2012!


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM40.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :PA









[/CENTER][/FONT][/COLOR]

benboy 08-01-2013 09:51 PM

Volume Pills | Tambah Air Mani | Pancut 5x Dari Biasa | Kesuburan

http://img408.imageshack.us/img408/3...mepillsimg.jpg
Volume Pills adalah produk 100% herba untuk meningkatkan pengeluaran air mani dan sperma semasa anda “pancut”.

Dengan Volume Pills, anda boleh:

* Pancut 5x lebih banyak air mani dari biasa.
* Meningkatkan kesuburan.
* Ereksi yang lebih BESAR, mantap dan lama.


Kandungan Herba Volume Pills

Solidin

Salah satu komponen dalam Solidin mampu meningkatkan kemahuan seks.

Xi Lan Rou Gui dan Hong Hua Fen

Xi Lan Rou Gui dan Hong Hua Fen merupakan herba yang mampu melegakan urat darah pada zakar sekaligus meningkatkan pengaliran darah pada zakar lalu ereksi pun berlaku.

Ku Gua

Terbukti mampu meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.

4′, 5, 7- Trihydroxyflavone dan Embilica Officinalis

4′, 5, 7- Trihydroxyflavone adalah bioflavonoid yang digunakan untuk mencegah dan merawat kanser.

Embilica Officinalis pula kaya dengan vitamin C.

San Guo Mu

Digunakan untuk kesihatan kardiovaskular. Menstabilkan tekanan darah dan jantung, herba ini bagus untuk badan anda.

Dong Chong Xia Cao

Meningkatkan kemahuan seks dan meningkatkan pengeluaran hormon testosterone.

Zinc Oxide

Terbukti mampu menambah sperma lelaki sebanyak 80% – 200%.

Ling Zhi

Meningkatkan stamina seks dan tenaga secara keseluruhannya.

Xian Mao

Ditemui ditenggara India, herba ini digunakan sebagai pengalak seks dalam perubatan kuno India dan Cina.

Tian Men Dong

Bertindak sebagai tonik, membantu lelaki yang menghadapi masalah lemah tenaga seks. Keseluruhannya ia mempunyai kesan menenangkan badan, stabilkan berat badan, mengurangkan rasa gementar dan mempromosikan tidur yang sihat.

Drilizen

Dirilizen diketahui meningkatkan pengeluaran nitric oxide, bahan yang terbabit dalam respon seksual lelaki. Ia mungkin juga berguna mengubati masalah mati pucuk.

Fucus Vesiculosus

Sejenis rumpai laut yang hanya ditemui di Atlantic dan lautan Pacific bagus untuk kesihatan tiroid, berat berlebihan dan kolestrol tinggi.

Tribulus Terrestris

Meningkatkan keupayaan badan menghasilkan hormon testisterone sehingga 30%.

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM279.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN



2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :VLP
[/CENTER][/FONT]

benboy 09-01-2013 06:09 PM

Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia | Hot Deals!!!
Maklumat Stud 100
http://imageshack.us/a/img39/4559/stud100besar.jpg

STUD 100® adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Ia mengandungi Lidocaine 9.6% (w/w), anestetik topikal yang terkenal. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, STUD 100® digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

STUD 100® diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

STUD 100® dijual di AS, UK dan di lebih 60 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang STUD 100® bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 25 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuan STUD 100® , dan berterusan berbuat demikian.

Soalan yang Kerap Ditanyakan

S. Berapa banyak STUD 100® patut digunakan? Ia berbeza mengikut individu, tetapi biasanya di antara 3 sehingga 8 semburan, disemburkan kepada batang zakar 5 sehingga 15 minit sebelum melakukan hubungan intim. Setiap tin semburan 12g (7/16 fl.oz.), mengandungi STUD 100® yang mencukupi untuk 120 semburan.

S. Adakah STUD 100® selamat untuk wanita? Ya. Ujian klinikal menunjukkan yang tidak terdapat kesan sampingan ke atas vulva atau vagina. Walau bagaimanapun, anda tidak patut menggunakannya jika pasangan anda mengandung.

S. Bolehkah STUD 100® digunakan dengan kondom? STUD 100® telah diuji dengan kondom getah terkemuka dan memenuhi Protokol Ujian BSI.

S. Adakah ia selamat digunakan untuk seks oral? Ya. Gunakan jumlah semburan bermeter yang minimum dan semburkan kepada batang zakar lebih awal, kemudian basuh semburan tersebut selepas itu.


CARA PENGGUNAAN

1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.

2) Cuci Zakar anda selepas mengadakan seks

JANGAN GUNA JIKA

1) Pasangan Anda Mengandung

2) Terdapat Luka Pada Zakar

Kandungan: Fragrance. Isopropyl.Myristate. Solvent. Stearic Acid


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[img]http://***************/images/maybank2u.gif[/img]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[img]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/img]

1. Bankin RM99.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :STD100
[/FONT][/COLOR]
[/center]

benboy 10-01-2013 11:29 AM

Losyen Power 31 Brutal | Ubat Kuat | Tahan Lama Bersama Orang Tersayang
http://img828.imageshack.us/img828/4...er31brutal.jpg
LOSYEN POWER 31 BRUTAL

- dicipta menepati spesifikasi Kesatuan Eropah
- dilancarkan dan dijual ke seluruh dunia mulai 6/7/09
- dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri


Losyen Power 31 Brutal akan membantu anda menyelesaikan masalah-masalah berikut dan anda akan merasa takjub selepas menggunakannya :

-Masalah Pancut Awal
-Masalah Cepat Tewas
-Masalah Isteri Lambat Klimaks

Kesan daripada penggunaan Losyen Power 31 Brutal yang betul mengikut saranan yang diberikan, anda akan memperolehi kelebihan-kelebihan berikut:

- Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama..xxx
- Menikmati sepenuhnya kelazatan seks
- Anda bebas menusuk masuk dari pelbagai arah mengikut kesukaan
- Isteri lebih mudah klimaks
- Menyegarkan dan menghangatkan
- Pelayaran lancar dan jauh...

Cara Penggunaan

Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau lumur rata pada sekeliling di bahagian takuk kepala zakar (terutama bahagian bawah/sensitive area) dan boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alat kelamin suami sebelum bersama isteri.


Mengapa anda perlu mendapatkan Losyen Power 31 Brutal?

- Dihasilkan daripada Minyak Kelapa Dara (VCO)
- Campuran Ekstrak Herba Semulajadi
- Ianya cepat meresap , kering & selesa untuk digunakan
- Membantu mengatasi masalah isteri lambat klimaks
- Menyerap Ke Dalam Kulit Anda Tanpa Kesan Berminyak
- Tiada Sebarang Campuran Ubatan Kimia
- Menghilangkan Rasa Ngilu / Geli Pada Kepala Zakar
- Memberikan Kesan Hebat Tanpa Kesan Sampingan
- Berharuman strawberi

Isi kandungan : 30 ml
Kelulusan Kementerian Kesihatan: NOT080802728K


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :LPWB31
[/FONT][/COLOR]

benboy 13-01-2013 10:17 PM

U-Men Ushine | Tingkatkan Keupayaan Lelaki Secara Semulajadi | Awet Muda

Yes…Hes’s got the Power

Secara amnya, kesihatan melambangkan kesejahteraan fizikal, mental, spiritual dan sosial dengan mengambil kira kesejahteraan rohani dan jiwa. Kesihatan mutlak lelaki berbeza dengan wanita. Kajian menunjukkan, lelaki terdedah kepada pelbagai risiko kesihatan dan penyakit.

Menyedari hakikat ini, U-Man telah dirumus khas daripada 25 jenis herba semulajadi yang berkualiti premium dengan kandungan bioaktif yang dikekalkan melalui proses ekstraksi farmaseutikal yang berteknologi tinggi untuk penjagaan luaran dan dalaman kaum lelaki.
http://img855.imageshack.us/img855/7276/umanushine2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Khasiat U-Men Ushine

Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh
Meningkatkan keupayaan lelaki secara semulajadi
Membantu menstabilkan jumlah DHT bagi mengatasi masalah prostat dan saluran kencing
Membantu mencegah kanser atau batu karang
Meningkatkan kadar hormon testosteron dan melewatkan andropause.
Membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
Membantu menurunkan berat badan dan mengempiskan perut buncit
Melancarkan perjalanan darah
Mengatasi masalah kebas kaki, tangan
Membersih dan mencantikkan kulit
Memejalkan otot secara semulajadi
Menjadikan anda sentiasa awet muda
Untuk mencegah dan mengawal pelbagai penyakit / masalah mata

Kandungan U-Men Ushine

Maqui Berry Extract
Acai Berry Extract
Tongkat Ali Extract
Goji Extract
Maca Root Extract
Butea Superba Extract


Cara Guna

Tuangkan kandungan satu sachet U-Man (25g) ke dalam segelas air suam (40°C – 60°C) sebanyak 150ml – 200ml.
Kacau / goncang hingga sebati dan sedia untuk diminum.
Dicadangkan diambil satu jam sebelum makan pada waktu pagi. Cadangan pengambilan : Satu sachet setiap hari sebelum sarapan.

Kandungan:20 sachets x 25gm




BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM189.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :UMUS

benboy 14-01-2013 10:49 AM

Diem Duroil Besar Dan Panjangkan Zakar | Keras Dan Mantap
http://img31.imageshack.us/img31/3246/diemduroil.jpg
Diem DUROil adalah minyak urutan premium kami, yang direka untuk laki-laki. Bahan ini telah terbukti untuk meningkatkan dan memaksimumkan sirkulasi darah. Terapkan Diem DurOil di mana tempat yang penting dan langsung mendapatkan keputusan.
Lebih tinggi kandungan hirudin dan herba - 60 ml.
(limited stock)
DUROil telah diuji selamat dan dibuktikan untuk meningkatkan peredaran darah melalui applikasi topikal.

• Pembesaran zakar KEKAL
• Menebalkan zakar anda
• Ereksi lebih kuat & lebih kukuh serta tahan lama dan lebih keras
• Mengatasi ejakulasi pramatang

FUNGSI DUROil

Zakar anda mengandungi dua seksyen dengan rongga-rongga dalaman kecil (seperti sebuah span). Ereksi berlaku apabila anda teruja dan pengaliran darah berlaku bagi mengisi tisu-tisu lembut itu.

DUROil dibuat untuk meningkatkan keupayaan tisu-tisu erektil supaya mengandungi lebih banyak darah daripada biasa.

Ini bermaksud anda akan mendapat zakar yang lebih besar dan lebih keras! Dan akhirnya, zakar yang lebih panjang, lebih tebal dan lebih keras serta tahan lama! Kesannya kekal.

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM149.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :DDR
[/CENTER][/FONT][/COLOR]

benboy 15-01-2013 09:40 PM

ProSolution Pills | Membuat Zakar Lebih Keras | Besar | Mantap
http://img820.imageshack.us/img820/7458/prosolution.jpg
ProSolution dihasilkan dengan ramuan unik 100% herba dikilangkan bertaraf GMP khusus untuk meningkatkan keupayaan pengaliran darah dizakar sekaligus meningkatkan tahap seksual anda. Kesan herba semulajadi dalam ProSolution adalah lebih baik dari produk seks yang berasaskan bahan kimia seperti viagra dan lain-lain.
Khasiat ProSolution

ProSolution mampu meningkatkan tahap keinginan seks lelaki.
ProSolution mampu membuatkan zakar anda lebih keras, besar dan mantap.
ProSolution mampu menguatkan daya ejakulasi lelaki.
ProSolution mampu meningkatkan tahap keyakinan anda ketika bersama dengan pasangan anda.
ProSolution mampu meningkatkan pengaliran darah pada zakar anda.

Kandungan ProSolution

Solidilin

Salah satu bahan aktif dalam Solidilin terbukti mampu meningkatkan keinginan seks berdasarkan kajian yang dijalankan. kajian yang dijalankan oleh USM menunjukkan keinginan seks tikus jantan meningkat selepas diberikan Solidilin.

Taj dan Safflower

mampu meningkatkan pengaliran darah ke kawasan zakar sekaligus membuatkan zakar menegang. Safflower juga mengandungi asid omega-3 yang mampu mengurangkan risiko masalah jantung.

Momordica

mampu mengurangkan lemak dibadan sekaligus meningkatkan paras testosterone.

Apigenin dan Amla

Gabungan dua herba ini mampu menjamin kesihatan organ seks untuk jangka masa panjang.

Arjuna

Digunakan secara meluas dalam kesihatan kardiovaskular, Arjuna adalah komponan penting untuk kehiduapan seks yang sihat.

Cordyceps

Mampu meningkatkan paras testosterone iaitu hormon kelakian.

Zinc

membantu meningkatkan kualiti sperma lelaki.

Reishi Mushroom

Menambah stamina dan tenaga.

Shatavari

Digunakan untuk mengubati ketidakupayaan seks dan mati pucuk. Secara amnya, Shatavari mampu menenangkan badan, stabilkan berat badan, mengurangkan gugup dan mempromosikan tidur yang sihat.

Drilizen

Formulasi herba untuk meningkatkan pengeluaran nitric oxide yang mana mampu memanjangkan masa ereksi.

Bladderwrack

digunakan untuk kesihatan tyroid.
Beli ProSolution Dengan Yakin

Original Dari U.S.A. Beli Dengan Yakin.



(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM279.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :PRSP
[/COLOR]
[/CENTER][/FONT][/COLOR]

benboy 16-01-2013 01:09 PM

Catuaba | Rahsia Kehebatan Di Ranjang Yang Maksimum + Fungsi Lain

"Nak EXTRA POWER?
Luar Biasa & Liar Biasa?
Hebat Di Ranjang?

http://img528.imageshack.us/img528/6273/catuaba2.jpg
By justinboboy at 2012-08-30
Kini Telah Ada 100% Ramuan Bahan Asli Yang Memberi Kesan Hebat! Boleh Menjadikan Anda Sihat Tubuh Badan
Dan Terserlah Kelelakian!

Lihat Apa Kata Mereka

"Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering 'ajak'. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'. Rasa pun lain macam! Bestnyer!"

NurulHuda
Kuala Lumpur



"Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai...rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"

Zainuddin
Sungai Petani, Kedah



"Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!

Ariffin
Sabak Bernam, Selangor



"Hihihi... malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran...

Lisa
Ipoh, Perak



"Salam, abang dah lama cari produk macam ni. Nak beli bukan senang...nak juga jaga imej abang yang bergelar "Pak Aji". Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun! Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER! Tak tau la nak cerita...Isteri-isteri abang je yang tahu...

Haji Ismail
Butterworth, Pulau Pinang

Tak Yakin Lagi Ye....Baca la Lagi...


"Hello! I macam tak percaya ini produk banyak bagus. Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun. Takut sakit maa...Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada 'side effect'. Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu. Wife I pun banyak 'happy'. Badan I pun ada 'power' dan susah mahu letih!"

Steven Tan
Kuantan, Pahang


"Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan. Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin. Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik. Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak. Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang. Macam tu jugak! Last-last isteri saya suruh makan Catuaba. Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja. Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam. Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga. Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang. Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi! Badan pun makin POWER! Hubungan dengan isteri bertambah erat. Macam pengantin baru je rasanya. Terima kasih Isteriku!"

Firdaus
Alor Gajah, Melaka


"Sebut aje ubat kuat, abang orang pertama beli! Mana taknya, nak maintain POWER. Setakat badan berketul-ketul tapi tak POWER nak buat apa! Lepas ambil Catuaba abang yakin pada diri sendiri. Isteri abang pun heran ngan 'performance' abang ...lain macam je katanya. Lebih POWER dan lebih LIAR!

Abang Aman
Taiping, Perak


"First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah. Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh. Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga. Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam. Badan terasa ringan! Saya pasti ini kesan dari Catuaba!"

Rezuwan Hamzah
Pasir Gudang, Johor


"Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga. Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke...semua saya dah cuba...Hampeh!!! Bila saya mencuba Catuaba ni....WOW! Macam tak percaya! Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih...betul2 POWER!"

Rahman Ismail
Sungai Dua, Pulau Pinang
http://img850.imageshack.us/img850/2224/catuaba1.jpg
By justinboboy at 2012-08-30

CATUABA NOURISHING ESSENCE

Satu Asimiliasi Daripada Ilmu Purba Dan Moden Dilengkapi Dengan Penyelidikan Saintifik Yang Terbukti!

Catuaba Nourishing Essence Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!

Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, Catuaba Nourishing Essence Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, Catuaba Nourishing Essence dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah!

Apakah kelebihan dan manfaat Catuaba Nourishing Essence ini?

Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.

Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV.

Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.


Apa Benda Catuaba ni?

Catuaba adalah sejenis pokok kecil yang tumbuh di utara Brazil. Semasa musim berbunga, ia kembang dengan bunga berwarna kuning dan oren.

Dalam catatan sejarah silam untuk perubatan herba, kulit pokok Catuaba lazim digunakan sebagai sumber untuk kekuatan dan kesihatan badan.

Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok Catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah mengantuk.

Catuaba juga boleh merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah.

Catuaba Nourishing Essence juga padat dengan bahan-bahan asli seperti berikut:-

Saw Palmetto adalah herba luar biasa bagi kaum lelaki. Ia digunakan oleh pengamal perubatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit seperti keradangan buah zakar, radang saluran kencing, batuk dan kesesakan nafas.

Ia juga digunakan untuk mengukuhkan kelenjar tiroid, menseimbangkan metabolisme, merangsang selera makan dan membantu penghadaman.

Herba yang hebat ini menjadi terkenal kerana penggunaannya dalam penumbuhan rambut, kesihatan prostat, meninggikan tenaga seksual dan dianggap sebagai tonik berkhasiat.

Biji Saw Palmetto juga boleh menyegarkan uretra dan juga digunakan untk mempertahankan fungsi sihat kelenjar tiroid dan sistem urinari.

Herba luar biasa ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau interaksi ubat.

Cordyceps adalah kulat perubatan yang juga dikenali sebagai kulat caterpillar atau Chongcao. Kulat ini mempunyai banyak ciri-ciri perubatan tetapi salah satu cirinya masih belum dimanfaatkan ialah kesan positifnya terhadap hati. Kepada mereka yang menghidapi penyakit hati, perubatan alternatif kini ditawarkan untuk membaiki hati yang rosak.

Kajian yang dijalankan ke atas pesakit hepatitis menunjukkan bahawa keadaan mereka bertambah baik selepas mengambil cordyceps terutamanya di bahagian hati. Kajian yang sama menunjukkan bahawa cordyceps juga mencetuskan kesan terbalik liver fibrosis hati.

Cordyceps juga sejenis antioksidan, ia adalah alternatif yang sesuai bagi makanan tambahan untuk kesihatan hati, buah pinggang serta paru-paru.

Ekstrak Biji Labu terdapat banyak manfaat yang ketara terhadap badan manusia yang telah ditemui sejak zaman purba oleh puak-puak Amerika Utara. Dan ia mengandungi pelbagai jenis vitamin, zat galian, serat, lemak dan protein yang penting dalam meningkatkan kesihatan badan.

Fungsi-fungsi utama biji labu termasuk boleh merendahkan tekanan darah, lipid, antioksidan, mengurangkan keadaan asma, mencegah artritis, penyakit prostat dan lain-lain lagi.


HARGA PEK PERCUBAAN

3 SACHET RM75.

Lebih Jimat Dengan Pembelian Sekotak!. Sekotak ada 8 sachet.

1 kotak (8 sachet) : RM150 (Jimat RM10)

Cara Guna : Tuang 1 sachet terus dibawah lidah, kemam 30 saat dan terus telan dan minum air.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://***************/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://***************/tempahan.html


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[img]http://***************/images/maybank2u.gif[/img]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[img]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/img]

1. Bankin RM150.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :CTB


[/CENTER][/FONT][/COLOR]

benboy 17-01-2013 01:57 PM

Diem Wash Membersih | Menghilangkan Bau | Sekitar Alat Sulit Lelaki

DIEM Wash – Membersihkan Dan Menghilangkan Kotoran & Bau Sekitar Tempat Sulit Serta Untuk Kesan Ereksi SEGERA
Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. NOT090701221K
[IMG]http://***************/produk-penjagaan-zakar/images/diem-wash-50ml.jpg[/IMG]
DIEM WASH bebas dari sabun, dijamin untuk membersih dan membuang kotoran yang tidak dikehendaki, minyak atau bau. Penggunaan harian dapat menghilangkan bau dan kotoran disekitar tempat sulit untuk mengelakkan masalah zakar berbau.

DIEM WASH juga sesuai bagi yang mengalami masalah jangkitan kulit, kegatalan, dan ruam disekitar kemaluan. Ia juga berkesan untuk membersihkan dan membuang sisa sisa akibat penggunaan kondom dan bahan pelincir.

DIEM WASH Untuk Lelaki adalah rumusan “UNIK” yang berkesan untuk memastikan kebersihan sekitar alat sulit.
DIEM WASH adalah kombinasi herba-herba dan botanicals sesuai sebagai pembersih zakar setiap hari. Herba-herba unik dan botanicals dirumuskan sebagai ejen antiseptik untuk menghalang bakteria dan membersihkannya.
Gabungan herba-herba dan botanicals mengurangkan risiko jangkitan dan menghapuskan bau yang tidak dikehendaki.

DIEM WASH untuk Lelaki mengandungi semua bahan-bahan aktif semulajadi. Sepanjang 60 herba berlainan jenis dan botanicals secara tradisi dicampurkan dan dirumuskan untuk membersih, menyegarkan dan meremajakan kulit anda, khasnya ditempat sulit.

Herba-herba seksual yang berkesan termasuk Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia), Tribulus Terristeris dan Smilax Myosotiflora berfungsi untuk merangsang, meluaskan saluran darah dan melancarkan peredaran darah dalam dan di sekeliling saluran zakar & buah zakar.

-menghilangkan bau yang tidak dikehendaki dan mencegah bau & kotoron di tempat sulit.
- memperbaiki kebersihan peribadi sentiasa berbau segar
-memperbaiki kehidupan seks anda – tarikan seks segera
-tindakbalas yang segera, selamat dan berkesan
- produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan, Malaysia
-tiada preskripsi dperlukan, diluluskan di kaunter jualan.


MEMBERSIHKAN, MELINDUNGI dan MENYEGARKAN

DIEM WASH sangat disyorkan untuk digunakan oleh lelaki yang aktif dalam seks dan lelaki yang mahu menambah menjaga kawasan tempat sulit.

KESELAMATAN adalah paling utama!

DIEM WASH dijamin mengandungi semua bahan-bahan aktif NATURAL. Ia dirumuskan dari botanicals semulajadi, herba-herba dan tiada dadah atau bahan kimia berbahaya.

DIEM WASH TIDAK MENGANDUNGI triklosan. Triklosan digunakan secara meluas dan kajian baru-baru ini telah membuktikan yang Triclosan berbahaya dan boleh menjejaskan sistem endokrin.

Bagaimana untuk menggunakan DIEM Wash:

Menggunakan DIEM Wash sebagai sebahagian daripada rutin kebersihan diri anda setiap hari. Secara alternatif, menggunakan ia sebahagian daripada rutin anda sebelum mengadakan hubungan seks.

Menggunakan DIEM WASH keatas zakar diantara hubungan seks akan membantu mempercepatkan kesan ereksi semula. DIEM WASH mungkin berdenyut-denyut apabila digunakan ke atas zakar dan kawasan berhampiran. Menggunakan DIEM WASH sebagai pencuci zakar dan menggunakan sebanyak mana setiap hari jika perlu.

Panduan :
1. Basuh kemaluan & sekitarnya dengan air bersih.
2. Titiskan 8 hingga 12 titik DIEM Wash keatas kepala zakar, zakar dan buah zakar.
3. Dengan lembut gosok dan ratakan kemudian biarkan selama 25 ke 45 saat.
4. Bilas dengan air suam bersih. Ulang semula jika perlu.

Nota: Anda disyorkan untuk mengurut zakar dari pangkal ke hujung. Ini akan membantu pelancaran darah ke dalam saluran zakar.


Produk DIEM dirumuskan dari bahan botanicals semulajadi, herba-herba dan tiada dadah, mengandungi keharuman sintetik. Produk DIEM telah diuji untuk keselamatan oleh Internationally Recognized Lab, di Malaysia dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.
Hanya minyak-minyak semula jadi kualiti tertinggi, rempah-rempah dan herba-herba paling bersih serta botanicals digunakan dalam mengeluarkan produk DIEM.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
http://img210.imageshack.us/img210/1443/04012012036.jpg

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]
http://img834.imageshack.us/img834/7461/cimblg.jpg
[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM69.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :DW
[/FONT][/COLOR][/CENTER]


All times are GMT +8. The time now is 02:57 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.