CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   Tshirt Kosong 100% cotton (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=364462)

joee 11-09-2012 08:57 AM

Tshirt Kosong 100% cotton
 
Assalamualaikum dan Salah Sejahtera :)cgrock

NEW SERVIS PRINTING : kalau ada order utk printing bole emelkan ke sam.ace1981@yahoo.com utk dinilai. harga bergantung pada bentuk logo/tulisan dan warna.

Barang hangat dan terbaik sudah ada...tshirt kosong berkualiti tinggi yang diimport khas dr negara bangla sudahh masuk pasaran...

apa kegunaan tshirt kosong ni :
- baju rasmi family day
- baju rasmi kelab sukan/kereta/sosial/belia
- baju rasmi pertubuhan2 sukarelawan/NGO/badan kerajaan
- baju rasmi persatuan penduduk/relawan
- majlis kenduri kawin
- hari sukan sekolah2 atau organisasi syarikat
- untung dipakai sendiri


Untuk rakan2 yang buat bisnes printing dan sedang mencari supplier tshirt kosong bole terus hubungi saya untuk dptkan harga borong utk belian yang banyak.

Tshirt ni didatangkan khas kosong tanpa brand.kalau rasa ada label company sendiri bole cetak sendiri letak branding sndiri.

Size S - M - L - XL ;;);;);;)

HARGA RM8 utk sehelai baju tidak termasuk kos penghantaran(jika poslaju). COD kulim dan kawasan sekitar sahaja.
*kos pos (1-3helai rm8)(4-5helai rm11)
:)cgrock

Cara pembelian :
pilih warna,size dan kuantiti - sms/call 012-2071518 - klu sy respon stok ada terus boleh bank in(no bank akan diberi kemudian) - sms alamat penuh penghantaran - pos akan dibuat dlm kadar segera[24jam]
:)paid

http://i1157.photobucket.com/albums/...ps4fa02d0c.jpg

*maaf ye kalau kaler yg ditulis tak sama mcm dgn kita tgk kaler baju..ni kamera cap ayam..so tu yg nmpk lain..jadi kaler yg ditulis tu adalah warna sebenar..hehe


NEW COLOUR UPDATE JANUARI 2013:

http://i1157.photobucket.com/albums/...ps7a512cf4.jpg
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
senarai sebahagian dr buyer...

CG adamma - 5helai
bro aziz tawau - 50helai (012-23134**)
bro fahim pendang - 150helai (019-44918**)
bro kamal ipoh - 50helai (019-55854**)
nan alor setar - 55helai (012-40104**)
bro shakir bm,penang - 12helai (no lupa tak save)
bro ad,lunas - 60helai (012-44280**)
bro shah,tasek gelugor 34helai (013-43321**)
bro CG hulu langat 6helai (012-22505**)
bro melaka 12helai (019-66288**)
CG signin - 4helai
Ikram penang utk aktiviti amal gaza 80helai

joee 11-09-2012 08:58 AM

UKURAN DALAM INCI DAN SENTIMETER

[IMG]http://i1157.photobucket.com/albums/...ukuransize.jpg

joee 11-09-2012 08:58 AM

update kemudian...

bro drummer 11-09-2012 09:05 AM

jauh bebenor plakkkk hang dokk..nunnnnnn utaghaaaaaa~ igt nk cod jeee

Matiengine2 11-09-2012 09:14 AM

TT nak tanya harga kos pos pg sabah brapa?

joee 11-09-2012 09:33 AM

Quote:

Originally Posted by Matiengine2 (Post 14456307)
TT nak tanya harga kos pos pg sabah brapa?

brapa helai nk amik..? sy try survey dlu mana servis yg tip top dan murah..

joee 11-09-2012 09:34 AM

Quote:

Originally Posted by bro drummer (Post 14456214)
jauh bebenor plakkkk hang dokk..nunnnnnn utaghaaaaaa~ igt nk cod jeee

TT kt mana je? ala zaman skrg pos je pun bole. :D:D

talking-tshirt 11-09-2012 09:36 AM

brand apa ni bro?

adamma 11-09-2012 09:36 AM

Wow nk kena beli cotton fav aku ni

adamma 11-09-2012 09:38 AM

Nak tanya dlu min order brp bos. Nak beli nk pakai sendiri je.

joee 11-09-2012 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by talking-tshirt (Post 14456579)
brand apa ni bro?

takde brand..bole buat brand sndiri.sbb target borong utk yg buat bisnes printing.tp kain berkualiti.dont wory

joee 11-09-2012 09:41 AM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 14456602)
Nak tanya dlu min order brp bos. Nak beli nk pakai sendiri je.

sehelai pun takpe..harga mcm dlm thread.pilih2 bos.dh bekenan pm warna n size.

adamma 11-09-2012 09:48 AM

Quote:

Originally Posted by joee (Post 14456638)
sehelai pun takpe..harga mcm dlm thread.pilih2 bos.dh bekenan pm warna n size.


http://i1157.photobucket.com/albums/...oee20/new1.jpg

Nak empat warna ni bos, tak termasuk pink tu.
Saiz XL, sehelai utk 1 warna.
Puith, maroon, biru, kuning.

Brp siap pos bos?

joee 11-09-2012 09:54 AM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 14456722)
http://i1157.photobucket.com/albums/...oee20/new1.jpg

Nak empat warna ni bos, tak termasuk pink tu.
Saiz XL, sehelai utk 1 warna.
Puith, maroon, biru, kuning.

Brp siap pos bos?

dh siap pm bos

VertiLo 11-09-2012 09:56 AM

size XXL takda ke TT?

adamma 11-09-2012 10:07 AM

Nk tanya baju ni tebal x? kalau pki, mmg xnmpk kn warna badan..huhu

joee 11-09-2012 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 14456961)
Nk tanya baju ni tebal x? kalau pki, mmg xnmpk kn badan..

baju ni ada ciri2 islamik tak menampakkan susuk tubuh badan dalaman

joee 11-09-2012 10:10 AM

Quote:

Originally Posted by VertiLo (Post 14456825)
size XXL takda ke TT?

XXL kaler apa tuan..nanti sy check stok

azarul 11-09-2012 10:13 AM

Cotton ke tt? or ade campur ? terbaik nih!

joee 11-09-2012 10:21 AM

Quote:

Originally Posted by azarul (Post 14457036)
Cotton ke tt? or ade campur ? terbaik nih!

yes cotton..jgn risau kain tak keras.kalau basuh size still maintain.kain tak mengecut.

joee 11-09-2012 02:30 PM

selamat petang CG

adamma 11-09-2012 03:19 PM

Quote:

Originally Posted by joee (Post 14460421)
selamat petang CG

Slmt petang boss..

joee 11-09-2012 03:47 PM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 14460915)
Slmt petang boss..

yeah..tgh deal dgn bos utk confirmkan baju..sy dh pm

muhdfaiz 11-09-2012 03:54 PM

wah menarik..grey ade x?kalau ade nk amk grey,black,blue and red :)

adamma 11-09-2012 04:03 PM

Adeh bukan kuning ke? Kalau oren, ada perubahan skit. Tp kuantiti tetap sama la.. Huhu

joee 11-09-2012 04:11 PM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 14461412)
Adeh bukan kuning ke? Kalau oren, ada perubahan skit. Tp kuantiti tetap sama la.. Huhu

kuning size kanak2 ada ler tuan.. :D:D ..dont wori oren pun kalau tuan pakai tetap comey..

joee 11-09-2012 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by muhdfaiz (Post 14461308)
wah menarik..grey ade x?kalau ade nk amk grey,black,blue and red :)

grey n blue blom ada..blue black ada la...next time mungkin ada

carkeyspin 11-09-2012 08:34 PM

kulim duk tang mana bro..?
den pong kulim jugak,taman selasih je...!
itu hari kelab kereta den ada berbincang nak buat tshirt untuk kelab...

adamma 11-09-2012 10:06 PM

Ok cek pm bos.. Dh siap buat pembayaran dh..harap sok bleh pos terus

cre8tive 12-09-2012 12:11 AM

nak boh label berapa plak cas & berapa min oder?

ikscentre 12-09-2012 12:21 AM

kalau ltk brand hrg jd brp lak?
boleh ltk ukuran pit 2 pit x..ssh gk nk budget size ni..
lg 1..size XXL klu ade cun gk...
size budak bawah 4 thn ada?

sorry byk tanya..hehe

montok 12-09-2012 12:29 AM

produk terbaik TT.. InsyaALLAH boleh deal di masa akan dtg..:)

adamox 12-09-2012 12:37 AM

salam bro

boleh request special size tshirt untuk maternity x??

kot2 la kilang kt bangla tu boleh buat

thanks

joee 12-09-2012 07:45 AM

Quote:

Originally Posted by carkeyspin (Post 14464134)
kulim duk tang mana bro..?
den pong kulim jugak,taman selasih je...!
itu hari kelab kereta den ada berbincang nak buat tshirt untuk kelab...

dkt area2 kulim square..tak jauh dh tu..hehe...
kalau berminat pm tuan..

joee 12-09-2012 07:58 AM

Quote:

Originally Posted by cre8tive (Post 14466287)
nak boh label berapa plak cas & berapa min oder?

label sy tak buat..just bg suggestion utk yg buat bisnes printing jer

adamma 12-09-2012 08:34 AM

bro minta update kt first page
saiz apa utk kaler apa yg ada..

sng org lain n order... saya dh byr tp stok xde.. huhu camna ni tuan..

joee 12-09-2012 01:52 PM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 14468157)
bro minta update kt first page
saiz apa utk kaler apa yg ada..

sng org lain n order... saya dh byr tp stok xde.. huhu camna ni tuan..

ok deal..brg tuan dh siap pos tghari td..

sifoo2u 12-09-2012 02:07 PM

Quote:

Originally Posted by joee (Post 14456127)
Salam kepada rakan2 CG... :)cgrock

BERITA BAIK utk rakan2 CG yg buat bisnes mencetak tshirt atau supply tshirt kosong secara full/part time.

Kepada yang tgh cari tshirt kosong utk bisnes cetak disini sy ada menjual secara borong atau utk kegunaan sendiri atau sbg cenderahati utk ahli persatuan/kelab..


Baju ni bole buat print atau lekatkan branding anda sendiri ikut kreativiti anda sendiri

colour yg ada seperti dlm gambar utk setakat sekarang.

Size - S,M,L,XL

kalau untuk size kanak2 pun ada.colour sama mcm dewasa.

T-Shirt yang dijual ini adalah adalah berbaloi2 dr segi kualiti.:)<:-P

Harga sehelai size S,M,L,XL rm8.00 (tak termasuk kos pos):)paid

*untuk kuantiti yang byk sila pm utk dpt harga yg sangat NGERIIIII :D

MUDAH SAHAJA..! pilih colour dan listkan size.kalau dah berkenan cepat2 sms/call atau pm saya.

COD kulim, seberang prai.
:)cgrock

http://i1157.photobucket.com/albums/...klantshirt.jpg

http://i1157.photobucket.com/albums/...oee20/new1.jpg

http://i1157.photobucket.com/albums/p588/joee20/new.jpg

Bos ini sudah bagus!.. boleh letak harga sekali tak tuan??? :-?

adamma 12-09-2012 07:01 PM

Quote:

Originally Posted by sifoo2u (Post 14471911)
Bos ini sudah bagus!.. boleh letak harga sekali tak tuan??? :-?

Bukan dh letak ke tuan

RM 8 sehelai

Kt atas tu terpampang harga. Xkn xnmpk. Huhu

Harga sehelai size S,M,L,XL rm8.00 (tak termasuk kos pos):)paid

Nmpk sgt xbaca habis2 n kejar post.. Hehehe

adamma 12-09-2012 07:05 PM

Tq bos..
Harap esok bleh dpt brgnya..

Nak travel ni jumaat ni


All times are GMT +8. The time now is 09:53 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.