CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   RECOMMENDED BROKER : InstaForex - instaforex.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=35612)

sureheboh.com 17-09-2011 08:15 AM

Jom ramai² pakat kutuk INSTAFOREX.

Rin0 17-09-2011 08:17 AM

Quote:

Originally Posted by sureheboh.com (Post 10732675)
Jom ramai² pakat kutuk INSTAFOREX.

Hah.Ni dia.Trader tegar InstaForex.:D
Explain sikit kat ahli CG ni pasal aduan tu.

Kasi karangan pon tak pa.:))

imir 17-09-2011 08:19 AM

intelfx x de pown..

Rin0 17-09-2011 08:20 AM

Quote:

Originally Posted by imir (Post 10732689)
intelfx x de pown..

Huh ? IntelFx ?
IntelFx termasok dalam scam ke ?
G repot kat FPA la.
Kasi diorang busy sikit siasat kes.

Rin0 17-09-2011 08:22 AM

Ok la.Dah penat ni dok jalan-jalan satu malam.
Nak tido sat.
Bincang jangan tak bincang.

sureheboh.com 17-09-2011 08:23 AM

Quote:

Originally Posted by Rin0 (Post 10732685)
Hah.Ni dia.Trader tegar InstaForex.:D
Explain sikit kat ahli CG ni pasal aduan tu.

Kasi karangan pon tak pa.:))

Bukan trader boss tapi IB & Supporter.
Thread ni untuk kita kutuk je kalau nak penerangan lengkap kat thread rasmi INSTAFOREX kat section forex ni juga.

Ok jom sambung kutuk, terbuka kepada semua!

phv2787 17-09-2011 08:27 AM

Quote:

Originally Posted by Rin0 (Post 10732656)
Relax..
Bukan semue kene scam ngan instaforex.
Mungkin yang kene tu disebabkan ade masalah kot.
Kot kot la.:))
Tanyer kat trader yang gune insta forex kat sini.:-?

senang jer..tepuk dada tanya selera...den ttp sokong insta..hohohohttp://www.laymark.com/i/m/m186.gif

rozainijumadi 17-09-2011 08:44 AM

da lame kecoh.. dkt setaun lebey da.. tp xde pape pon.. intel yg xde news pape tetibe lingkup.. geng2 azuan kot yg kuarkan awak jenaka tu...

jejantas 17-09-2011 08:48 AM

saya dah hampir 4 tahun ngan Instaforex ..... ok ajer :D

sunnyfx 17-09-2011 01:21 PM

Quote:

Originally Posted by jejantas (Post 10732786)
saya dah hampir 4 tahun ngan Instaforex ..... ok ajer :D

Aku pun sama..takde ape masalah pun sama ada deposit/withdraw semua ok. :)


All times are GMT +8. The time now is 12:11 AM.

Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.