CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   News, Current Issues, Rumours (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Bandar Puchong mirip Hatyai (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=349587)

Viere 17-07-2012 02:41 AM

Bandar Puchong mirip Hatyai
 
http://kosmo.com.my/kosmo/pix/2012/0...ra/ne_01.1.jpg
SEORANG wanita sedang menunggu pelanggan di lorong belakang sebuah pusat hiburan di bandar Puchong, Selangor.

KUALA LUMPUR - Daerah Puchong di Selangor yang selama ini terkenal sebagai pusat pengeluar pelbagai barang industri kini bertukar imej sebagai bandar yang menyediakan khidmat urut dan seks secara berleluasa.

Tinjauan Kosmo! di kawasan tersebut baru-baru ini menimbulkan kejutan apabila jumlah pusat urut dan seks bukannya seberkurangan sebaliknya bertambah kepada sekurang-kurangnya 40 buah.

Bagi sesiapa yang sekali-sekala berkunjung ke Puchong pada waktu malam pasti terkejut dengan gemerlapan lampu-lampu neon menerangi unit-unit kedai yang dijadikan pusat seks.

Dipendekkan kata, kewujudan pusat urut seks di sekitar bandar ini sejak empat tahun lalu menukar imejnya seakan-akan Hatyai di Thailand yang terkenal dengan tawaran khidmat seks.

Lebih memburukkan keadaan, bisnes haram itu bukan sahaja semakin berkembang malah menyaingi kepesatan aktiviti perniagaan komersial yang terdapat di situ.

Storyday 17-07-2012 02:51 AM

baik punyerrr

flygrow 17-07-2012 03:06 AM

Xtau lak puchong de biz cmni..cmne leh lpas ngn majlis neh..

boyz371 17-07-2012 03:07 AM

Kosmo pon dah jadi macam metroseks

darkthrone99 17-07-2012 03:19 AM

kat puchong pulak..

buta it 17-07-2012 03:19 AM

aku duk puchong jugak.. tak pernah pun terjumpe benda2 ni.. boleh caye ke cerita ni kt puchong.. entah amoi mabuk k x pun memang gambar kt hatyai.. ckp je terus trang lorong mane puchong kn luas.. kawasan hiv. seramm..

qhalid 17-07-2012 03:28 AM

pusat urut mmg banyak aku tgk kat kws puchong nih .. refleksologi la .. aromatheraphy la .. tapi pusat pelacuran tatau la plak ..

a_fik 17-07-2012 03:50 AM

celah mana plak puchong ada menda2 nih..
bak mai info sikit kat celah mana...
leh pi jengok tgk betul ke tak..
hahaha

yussys 17-07-2012 04:01 AM

Quote:

Originally Posted by qhalid (Post 13864495)
pusat urut mmg banyak aku tgk kat kws puchong nih .. reflexology la .. aromatheraphy la .. tapi pusat pelacuran tatau la plak ..

reflexology biasanya banyak yang ada wat service tambahan...

taipan6181 17-07-2012 04:07 AM

huhu mak aiii..mantap seh ..adehhhhh

Luqmanul Hakim 17-07-2012 05:57 AM

Phewwiiit...

skYnEt-gEnIUs 17-07-2012 07:08 AM

bnyk pilihan kot......

copy left 17-07-2012 07:11 AM

aku keje kat puchong balik lewat2 malam x pernah nampak pun

sepalola2008 17-07-2012 07:16 AM

puchong ke mender bhai...tak payah jauh2 kat wisma indah jalan tun razak tu bersepah ...

akuisaku 17-07-2012 07:20 AM

20 taun aku duk pucong....x taw lak ade tempat2 nie...yg nmpk aroma ng refleksologi..tapi x taw la ade service extra...

cheagil 17-07-2012 07:32 AM

tony phua, come here!!!!!!!!!

Penbiru 17-07-2012 07:35 AM

cukai - cukai janji masyuk kan tony

iswaraburuk 17-07-2012 07:38 AM

Quote:

Originally Posted by akuisaku (Post 13864945)
20 taun aku duk pucong....x taw lak ade tempat2 nie...yg nmpk aroma ng refleksologi..tapi x taw la ade service extra...

itu servis penyedap namanya

luqalief 17-07-2012 07:45 AM

Extra service untuk rmah urut n pusat hiburan kot
Bnde camtu mule2 just planggan tetap je yg taw
Lame2 terdedah la kat sume org
Tempat cmni kene serbu 10 kali pon dorg tk kisah
Untung lagi byk dr dende

DoubleOverHeadCam 17-07-2012 07:45 AM

perghh... body mantap sehh...

atlantis 17-07-2012 07:47 AM

reporter metro mmg guna kemera buruk ke?
dah tak macam puchong dah rupa.

ke mmg bkn puhong.

tjbumi 17-07-2012 08:04 AM

Puchong dah semakin pesat.... bila dah ramai tunpu ke sana... ada le yang nak cari makan kat situ.... bisness tu....

Viere 17-07-2012 09:07 AM

Quote:

Originally Posted by atlantis (Post 13865072)
reporter metro mmg guna kemera buruk ke?
dah tak macam puchong dah rupa.

ke mmg bkn puhong.

ni bukan metrok abam atlantis. ni kosmok. kekeke. tp ada gak dengar member aku bercerita. dia kaki massage. mau bleh semua tempat dia nak pi..tempat2 massage ni yg buat extra service katanya.

dhaniel 17-07-2012 09:11 AM

bukit bintang bila kosmo nak pi siasat pulak?
cilake punya media..

bLueviL's 17-07-2012 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by a_fik (Post 13864528)
celah mana plak puchong ada menda2 nih..
bak mai info sikit kat celah mana...
leh pi jengok tgk betul ke tak..
hahaha

haha,, ni survey ke nk p try ni??:-? :D

thelastsamurai 17-07-2012 09:36 AM

polis kata masih rendah...jgn risau..

takumie 17-07-2012 09:52 AM

puchong kan kwsn rmai C...no wonder laa...kngsi glp compom byk..

amins33 17-07-2012 09:59 AM

Da die yg pegang ekonomi n kuasa...ade duit,sume pon jalan..

Cina pny hal la

azrulazman 17-07-2012 10:02 AM

Quote:

Originally Posted by thelastsamurai (Post 13866324)
polis kata masih rendah...jgn risau..

rendah la sgt...

dungduk 17-07-2012 10:04 AM

haa.. berita dh kura.. tinggal enforcement la....

FaZiL^aFiZi 17-07-2012 10:09 AM

xtau plak kt puchong ada port mcm ni...
kalo mesin rolet mmg byk la.....

driftking 17-07-2012 10:10 AM

suke betul paper nie kuar berita cmnie...

Lobey 17-07-2012 10:17 AM

dh lama aku duk keje kat puchong. tk pernah nampak plak ayam2 mcm ni.

zaharibj 17-07-2012 10:19 AM

Aku tinggal kat puchong, tak adalah heboh pasal nie.. Tapi rumah urut tu sekarang aku nampak semakin bertambah...

jerul 17-07-2012 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by flygrow (Post 13864451)
Xtau lak puchong de biz cmni..cmne leh lpas ngn majlis neh..

majlis kuat rasuah ni...

jerul 17-07-2012 10:21 AM

Quote:

Originally Posted by Lobey (Post 13866817)
dh lama aku duk keje kat puchong. tk pernah nampak plak ayam2 mcm ni.

bro xkuar mlm kot...takut kutu embun:D

-pojie- 17-07-2012 10:24 AM

kat brickfield, petaling street, pudu area club tue, chow kit dan byk lg x mo tunjuk ker????:))

mieangah83 17-07-2012 11:40 AM

dasyat2. kene benteras penyakit sosial ni.

fyzReE 17-07-2012 11:44 AM

spa kat puchong tu ade..huahuauh

WMComm 17-07-2012 11:47 AM

x semua sempurna. sama2 membanteras.


All times are GMT +8. The time now is 11:17 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.