CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Pembekal barangan aksesori tentera dan lain-lain badan berkanun atau penguatkuasa (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=341525)

azrulazman 15-06-2012 10:50 AM

bump tok tt........

Bro_Izantie 15-06-2012 10:54 AM

Quote:

Originally Posted by Jenglott (Post 13543746)
berminat ni, barangan apa yang dikatakan sebagai barangan kawalan, senaraikan lah senang orang macam aku nak faham

senjata, kelengkapan perang, cota, gari dan benda2 yg korang rasa mempunyai nombor siri atau barangan yang hanya dipinjamkan kepada anggota...:D:D:D

Bro_Izantie 15-06-2012 10:55 AM

Quote:

Originally Posted by azrulazman (Post 13543780)
bump tok tt........

woiiii...
terima kasih....:D:D:D:)cgrock

wong_fei_hung 15-06-2012 10:58 AM

Quote:

Originally Posted by Bro_Izantie (Post 13543734)
uiii...sorry to say la bro..
aku tak tergamak sara anak bini ngan duit haram bro..
insyaAllah barangan sah! bukan diambil dari mana2 inventori duit rakyat!
aku ada link dengan pembekal dan dapat special price utk supply..:D:D:D


p/s: ration tu takder la...hanya barangan clothes jer..:D:D:D

SORRY BRO ...
kasut jenis apa kau ada ... kulit kraft ke? satu lagi .. kasut potong pegawai ada (kalau boleh dah yang berkilat) ...
sweater tentera darat ada ... tak nak yang warna merah tu

puyuk 15-06-2012 10:58 AM

bro..ak nk ak47...haha..umah ak bru je kena rompak bln lps..hehe..nk wat stndby...

wong_fei_hung 15-06-2012 11:00 AM

bro .. aku sarankan lebih baik kau buat sesuatu mcm kau list kan mana kau maik brg tu ataupun jenis barang barang tersebut. takut takut ada RISIK atau MP dalam ni ...

Bro_Izantie 15-06-2012 11:03 AM

Quote:

Originally Posted by wong_fei_hung (Post 13543861)
SORRY BRO ...
kasut jenis apa kau ada ... kulit kraft ke? satu lagi .. kasut potong pegawai ada (kalau boleh dah yang berkilat) ...
sweater tentera darat ada ... tak nak yang warna merah tu

bro ada gambor tak?
lagi clear kalau ada nak yg patern camner..:D:D:D

kasut potong leather every shine original (branded) tu hrga market sepasang rm150 dijual area mindef..
kat aku murah sikit...tp kena amik banyak la..:D:D:D

Bro_Izantie 15-06-2012 11:09 AM

Quote:

Originally Posted by wong_fei_hung (Post 13543892)
bro .. aku sarankan lebih baik kau buat sesuatu mcm kau list kan mana kau maik brg tu ataupun jenis barang barang tersebut. takut takut ada RISIK atau MP dalam ni ...

masih meragui aku?:)):)):))
cer tanya tailor kat pasukan tu mana diaorg beli aksesori?
aku dah jumpa lubuknya...:">:">:">
disebabkan aku jual kasut...so maka utk melebarkan lagi sayap ni aku kena upgrade...ye la..persediaan utk pencen..:">:">:">..

aku sedia disiasat..insyaAllah..clean...
trace ip aku ni dan buleh tau aku di mana...
apa nak takut....aku buleh bawak diaorg ke lokasi..
kamon la...


p/s: ramai cgrian dari risik....dan insyaAllah..depa tau aku sapa..:">:">:">

Bro_Izantie 15-06-2012 11:11 AM

lupa nak cakap...thanks atas advise bro wong...:)

wong_fei_hung 15-06-2012 11:12 AM

Quote:

Originally Posted by Bro_Izantie (Post 13543976)
masih meragui aku?:)):)):))
cer tanya tailor kat pasukan tu mana diaorg beli aksesori?
aku dah jumpa lubuknya...:">:">:">
disebabkan aku jual kasut...so maka utk melebarkan lagi sayap ni aku kena upgrade...ye la..persediaan utk pencen..:">:">:">..

aku sedia disiasat..insyaAllah..clean...
trace ip aku ni dan buleh tau aku di mana...
apa nak takut....aku buleh bawak diaorg ke lokasi..
kamon la...


p/s: ramai cgrian dari risik....dan insyaAllah..depa tau aku sapa..:">:">:">

kalau kau dah ckp mcm tu ok lah ... aku tak meragui kau cuma risau sj .... benda yang kita buat elok takut nanti tidak dielokkan oleh org tertentu ... nak makan atas angin ...


All times are GMT +8. The time now is 08:52 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.