CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Other Classifieds (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=191)
-   -   sabun basuh cecair dynamo yang memang murah (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=331824)

azman3970 06-05-2012 10:44 PM

nanti saya contact awak.untuk penerangan

azman3970 06-05-2012 10:45 PM

nkara..sms/hubungi saya ..azman 01114943275..utk penerangan

azman3970 07-05-2012 12:38 AM

Sabun pencuci 3 in 1 lebih bagus dari dynamo
 
Sabun pencuci cecair pekat 3 in 1 lebih bagus dari dynamo ...kebanyakkan sabun di pasaran telah blended atau dicampur dengan air atau chemical lain,kelihatan pekat tapi kepekatannya mmg kurang.
Kebanyakkan sabun dah banyak kali di blend oleh 3rd party..thats why boleh dapat murah tapi hakikatnya fungsi sudah kurang.
Harga sabun pencuci 3 in 1 ini di tawarkan LEBIH KURANG separuh dari harga pasaran.

ciri2 sabun pencuci ini:
3 in 1,bersih,wangi dan lembut .Tak perlukan pelembut tambahan,lebih pekat, hanya perlu 50ml untuk sekali cucian tak payah letak softlan ..downy ke untuk pelembut dan pewangi...SEMUANYA 3 in 1. DAN paling sesuai untuk mesin basuh fully auto and semi auto sebab fungsinya yang sungguh berkesan.
Harga yang kami tawarkan adalah :10 liter bersamaan rm35,kalo order pukal secara tetap harga boleh dirunding lagi.

HUBUNGI/SMS UNTUK KETERANGAN LANJUT: AZMAN 01114943275....LINE CELCOM[/QUOTE]

azman3970 07-05-2012 12:40 AM

Pembetulan dari tajuk asal...saya dah tukar nama dynamo tu...dah bincang dengan dealer..dia pun tersilap..sbb saya dah try sabun ni mmg lagi bagus dari dynamo..tq..hubungi saya..01114943275 azman

tjbumi 07-05-2012 09:05 AM

cod are mana bro....nak gak try nie..

arul57 19-05-2012 01:06 PM

cod dekat mana ni..sya dok bukit subang...
boleh hntr ke sini ke...
nak cari bekas kosong 10 liter memang takder ni..
produk apa TT jual...mcm febreze tu ada jual jugak ka..

golden_user2006 19-05-2012 03:16 PM

boleh try ni.....
COD serdang boleh????


All times are GMT +8. The time now is 09:48 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.