CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   Bio Sunnah Cypress Minuman tenaga No.1 Di Dunia pH9.8 **Agen Diperlukan (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=319663)

jimmiejb 23-03-2012 08:49 PM

rasa mcm air zam -zam..kawan ada beli 1kotak nk try dulu..yg 1.25 liter

imzar 23-03-2012 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by adil2604 (Post 12663198)
produk nie tak power mana tuan tapi setakat mentol 40watt n 100 watt boleh nyala...

masa test salah satu wayar lampu sambung plug x?

adil2604 23-03-2012 08:57 PM

Quote:

Originally Posted by imzar (Post 12663229)
masa test salah satu wayar lampu sambung plug x?

confirm kena sambung..kalau tak mana nk dtg current..

imzar 23-03-2012 09:04 PM

Quote:

Originally Posted by adil2604 (Post 12663286)
confirm kena sambung..kalau tak mana nk dtg current..

kena xplain kat cstmer.. walaupun disambung plug tapi wayar tu xbersentuh.. bila masuk dalam air, air tu yg sambungkan current di wayar satu lg.. sbb air tu penuh dgn cas2.. iaitu mewakili tenaga air tersebut.. lagi terang lampu tu maka makin byk tenaga dalam air tu.. benda ni kena xplain saintifik ckit dan fakta.. ape pun produk ni sgt bagus sape2 ada masalah cpt penat/magrain terutamanya/gastrik/ n macam2 la.. ambo sarangkan beli la.. mmg bgus utk kesihatan..:)cgrock daripada duk makan ubat kat hspital tu bahan kimia byk msa akan datang reput tulang..

adil2604 23-03-2012 09:07 PM

Quote:

Originally Posted by imzar (Post 12663363)
kena xplain kat cstmer.. walaupun disambung plug tapi wayar tu xbersentuh.. bila masuk dalam air, air tu yg sambungkan current di wayar satu lg.. sbb air tu penuh dgn cas2.. iaitu mewakili tenaga air tersebut.. lagi terang lampu tu maka makin byk tenaga dalam air tu.. benda ni kena xplain saintifik ckit dan fakta.. ape pun produk ni sgt bagus sape2 ada masalah cpt penat/magrain terutamanya/gastrik/ n macam2 la.. ambo sarangkan beli la.. mmg bgus utk kesihatan..:)cgrock daripada duk makan ubat kat hspital tu bahan kimia byk msa akan datang reput tulang..

yer betul...saya selalu demo saya suruh customer cari air zam-zam...bila ada akan nampak perbezaannya...air zam-zam lampu mentol menyala gak tapi kurang terang dr air bio sunnah cypress nie....so dari situ customer faham terus....syukur alhamdulillah makin hari makin banyak permintaan...harap2 ni jadi business trading saya yg akan kekal n long term...:)cgrock:)cgrock u r best Tuan...:)cgrock

imzar 23-03-2012 09:10 PM

Quote:

Originally Posted by adil2604 (Post 12663397)
yer betul...saya selalu demo saya suruh customer cari air zam-zam...bila ada akan nampak perbezaannya...air zam-zam lampu mentol menyala gak tapi kurang terang dr air bio sunnah cypress nie....so dari situ customer faham terus....syukur alhamdulillah makin hari makin banyak permintaan...harap2 ni jadi business trading saya yg akan kekal n long term...:)cgrock:)cgrock u r best Tuan...:)cgrock

amin... i'allah.. teruskan usaha

adil2604 23-03-2012 09:12 PM

Quote:

Originally Posted by imzar (Post 12663426)
amin... i'allah.. teruskan usaha

tq tuan..dgn nasihat tuan nie lar saya bertambah lagi semangat di tambah dgn air minuman tenaga nie....all da best my friend..:D:D:)

farez 23-03-2012 09:14 PM

wah menarik...hantar satu bro

adil2604 23-03-2012 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by farez (Post 12663461)
wah menarik...hantar satu bro

boleh no hal..jauh JB tu..

shide 23-03-2012 09:52 PM

melaka dah ada org cover ka?


All times are GMT +8. The time now is 07:29 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.