CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Rapid Gold Currency Exchange - rapidgcx.com, rgcxplus.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=311185)

wanbromida 05-03-2012 03:35 AM

Quote:

Originally Posted by Y.O.N (Post 12454414)
Betul tu bro.. kat sini aku tgk boleh pukul main scalping lot besar..
Tapi nak kena tgk limit berapa tinggi boleh bukak post jika akaun 150usd.. :)paid:)paid

Oh yer ker? mmg kena bom modal besar lani gaya nyer....:))

ZharifSofia Exchanger 05-03-2012 03:36 AM

Quote:

Originally Posted by wanbromida (Post 12454423)
Oh yer ker? mmg kena bom modal besar lani gaya nyer....:))

awal lagi bro..baru 5 hari dilancarkan..
jgn lepaskan peluang :)paid:)paid

Ahwazi Mustafa 05-03-2012 03:38 AM

Quote:

Originally Posted by wanbromida (Post 12454423)
Oh yer ker? mmg kena bom modal besar lani gaya nyer....:))

kalau nak tibai scalping, mmg kena modal besar la. mana2 pun sama, nk untung besar, kena modal besar...

:)cgrock

IstiqamahGOLD 05-03-2012 03:38 AM

Quote:

Originally Posted by wanbromida (Post 12454407)
okey,thanxs for PM me....saya dh faham sikit2 tanpa MC jika long Gold...yeah tanpa MC,rugi tuh mmg akan ada kalau kita long tapi dia short plak...dalam keadaan rugi(hingga nak MC) apa ke benda yg buat akaun x MC...Minta maaf byk2 la kalau aku nie byk sgt tanya yer kwn2 kat CG :)cgrock:)cgrock

Ada gak aku bomb GOLD 100usd per lot!!! :eek::eek::eek:

Bro mudah jer trade rgcx nieh...sama jer konsep macam VGMC, cuma beza kat rgcx ni takde swap/rollover dan fees dan juga trade bukan webbased macam vgmc/ecmc kerana trade kt rgcx ni pakai software Meta4 macam trader-trader forex lain kat luar sana tu... contoh kita depo usd10k, so bila kita trade bukak position 1.0 lot umpama kita beli 1.0 oz emas... contoh laa harga emas sekarang usd1700 untuk 1 oz.. so kena guna margin usd1700 utk bukak 1.0 lot position buy tu. tetapi disebabkan leverage kat rgcx ni 1:2, kita hanya pakai separuh dari harga emas semasa iaitu usd850 untuk bukak 1.0 lot/1.0 oz BUY tu.

satu lagi, contoh kita loss usd100.... dan bila kita close loss tu..kalau kat forex confirm dia akan menjejaskan belance usd10k tu jadik usd9900 je tinggal..tetapi di rgcx ni lepas close loss tu dia tak akan menjejaskan balance...balance akan sama...usd100 tu akan pegi kat Member area.

Itu serba sedikit penerangan harap dapat membantu. :) :)paid

Y.O.N 05-03-2012 03:40 AM

Quote:

Originally Posted by IstiqamahGOLD (Post 12454430)
Bro mudah jer trade rgcx nieh...sama jer konsep macam VGMC, cuma beza kat rgcx ni takde swap/rollover dan fees dan juga trade bukan webbased macam vgmc/ecmc kerana trade kt rgcx ni pakai software Meta4 macam trader-trader forex lain kat luar sana tu... contoh kita depo usd10k, so bila kita trade bukak position 1.0 lot umpama kita beli 1.0 oz emas... contoh laa harga emas sekarang usd1700 untuk 1 oz.. so kena guna margin usd1700 utk bukak 1.0 lot position buy tu. tetapi disebabkan leverage kat rgcx ni 1:2, kita hanya pakai separuh dari harga emas semasa iaitu usd850 untuk bukak 1.0 lot/1.0 oz BUY tu.

satu lagi, contoh kita loss usd100.... dan bila kita close loss tu..kalau kat forex confirm dia akan menjejaskan belance usd10k tu jadik usd9900 je tinggal..tetapi di rgcx ni lepas close loss tu dia tak akan menjejaskan balance...balance akan sama...usd100 tu akan pegi kat Member area.

Itu serba sedikit penerangan harap dapat membantu. :) :)paid


Mantap ni x sabar nak try..
Tapi scalping boleh closed selepas 2 min..
Tunggu market bukak...

wanbromida 05-03-2012 03:42 AM

Quote:

Originally Posted by IstiqamahGOLD (Post 12454430)
Bro mudah jer trade rgcx nieh...sama jer konsep macam VGMC, cuma beza kat rgcx ni takde swap/rollover dan fees dan juga trade bukan webbased macam vgmc/ecmc kerana trade kt rgcx ni pakai software Meta4 macam trader-trader forex lain kat luar sana tu... contoh kita depo usd10k, so bila kita trade bukak position 1.0 lot umpama kita beli 1.0 oz emas... contoh laa harga emas sekarang usd1700 untuk 1 oz.. so kena guna margin usd1700 utk bukak 1.0 lot position buy tu. tetapi disebabkan leverage kat rgcx ni 1:2, kita hanya pakai separuh dari harga emas semasa iaitu usd850 untuk bukak 1.0 lot/1.0 oz BUY tu.

satu lagi, contoh kita loss usd100.... dan bila kita close loss tu..kalau kat forex confirm dia akan menjejaskan belance usd10k tu jadik usd9900 je tinggal..tetapi di rgcx ni lepas close loss tu dia tak akan menjejaskan balance...balance akan sama...usd100 tu akan pegi kat Member area.

Itu serba sedikit penerangan harap dapat membantu. :) :)paid

Thanks bro.....:):) Insyaallah sy akan terus mengkaji lagi......anak buah ramai sgt tanya...p/s:- sy tak pernah join VGMC dan ECMC.

ZharifSofia Exchanger 05-03-2012 03:57 AM

Quote:

Originally Posted by IstiqamahGOLD (Post 12454430)
Bro mudah jer trade rgcx nieh...sama jer konsep macam VGMC, cuma beza kat rgcx ni takde swap/rollover dan fees dan juga trade bukan webbased macam vgmc/ecmc kerana trade kt rgcx ni pakai software Meta4 macam trader-trader forex lain kat luar sana tu... contoh kita depo usd10k, so bila kita trade bukak position 1.0 lot umpama kita beli 1.0 oz emas... contoh laa harga emas sekarang usd1700 untuk 1 oz.. so kena guna margin usd1700 utk bukak 1.0 lot position buy tu. tetapi disebabkan leverage kat rgcx ni 1:2, kita hanya pakai separuh dari harga emas semasa iaitu usd850 untuk bukak 1.0 lot/1.0 oz BUY tu.

satu lagi, contoh kita loss usd100.... dan bila kita close loss tu..kalau kat forex confirm dia akan menjejaskan belance usd10k tu jadik usd9900 je tinggal..tetapi di rgcx ni lepas close loss tu dia tak akan menjejaskan balance...balance akan sama...usd100 tu akan pegi kat Member area.

Itu serba sedikit penerangan harap dapat membantu. :) :)paid

Good Explaination.. :)cgrock

ZharifSofia Exchanger 05-03-2012 04:15 AM

Berita Baik kepada semua peminat2 biz pasif tegar, para trader2 forex dan gold juga networker2 sekalian!!!

http://i1209.photobucket.com/albums/...ofia/rgcx1.jpg

WEB RASMI COMPANY :
http://rapidgcx.com

Sebuah program TRADING GOLD/FOREX + NETWORKING PLAN tanpa margincall yang pertama menggunakan PLATFORM METATRADER4!!!

Jom bersama-sama kita menjayakan peluang terbaik ini utk menjadi antara yang terawal menyertainya sekarang!!!


HUBUNGI SAYA:
016-6878505
BBM:31041392


CIMB BANK
MOHD ZHARIF BIN MOHD AMIN
12610007830529


Hubungi Saya Untuk Details...


http://i1209.photobucket.com/albums/...r_sekarang.gif

JutawanEmas 05-03-2012 04:41 AM

Semua sudah tidur ke atau ada yang sudah bangun semula...

taipan6181 05-03-2012 04:52 AM

Quote:

Originally Posted by jutawanemas (Post 12454540)
semua sudah tidur ke atau ada yang sudah bangun semula...

dah lali nk tido ni huhuhu.....

Layari utk register free dan dapatkan tempat terawal

www.rgcxplus.com/goldbar999

call/sms
013-325 3838


All times are GMT +8. The time now is 05:54 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.