CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   Kami ada menjual chocolate daim,ferrero rocher dan berbagai chocolate import come see (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=309147)

bart72 10-02-2012 05:23 PM

Kami ada menjual chocolate daim,ferrero rocher dan berbagai chocolate import come see
 
2 Attachment(s)
up date terkini 22/10/2013

[SIZE="3"]Assalamualaikum dan salam 1 malaysia.Kepada semua pembaca disini saya ada membuat perniagaan chocolate.Lokasi Chocolate adalah di Langkawi.Kami adalah pemborong terbesar di Langkawi.Kami juga menjual secara runcit.Sila Hubungi di talian 0174017108 mr bart SEGALA URUSAN JUAL BELI COKLAT BOLEH DILAKUKAN DISINI [/SIZE] FACEBOOK LANGKAWI COKLAT

sesiapa yg nak request chocolate yang tidak tersenarai di thread
boleh pm tt

Untuk 1 peket chocolate daim 300 grm
average 67-69 pcs untuk pek 300 grm

Harga-harga chocolate

Daim choc Rm 26 sahaja(harga promosi)


Lotte pepero kotak rm 29
almond gold pek rm 17
Kisses Hershey's rm 26 berat 311-340 grm
ferrero rocher t30 rm 36 sekotak berat 375 grm


-harga termasuk posting dan tax fee
penghantaran dalam semenanjung sahaja.
minimun order adalah 2 items

untuk kaki nak berniaaga leh email minimum 20 paket ke atas.

call/sms 0174017108
email:chocdaimlangkawi@gmail.com
ym:rock2arras

pembayaran hanya acc maybank sahaja
102073048815 atas nama rokiah binti nanyan.


jika pembayaran di buat sila
hantarkan slip pembayaran anda di
email tersebut terima kasih


Note:Harga akan di update dari masa ke semasa

Perhatian benda ini sahabt2 carigold.Dalam proses penghantaran
choc akan cair 10-30%.Maksud cairnya jika choc tu empat segi mungkin menjadi
mungkin tidak menjadi leper tapi apapun masih ada feeling
choc tu.Bila dapat anda harus lah masukkan choc kedalam peti sejuk
selama 30 minit baru sahabt2 makan.


cek akan usahakan yg terbaik tuk sahabt

info:Chocolate yg di bawa masuk ke Langkawi di jamin halal oleh Kastam
Diraja Malaysia.Sebelum di bawa masuk ke Malaysia Kastam akan
kurintin choc ini terlebih dahulu.


ferrero rocher t30 berat 375 grm

http://img716.imageshack.us/img716/8855/ferrorocher.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/1...issesmlkch.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us

http://img269.imageshack.us/img269/4...1202091621.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img705.imageshack.us/img705/7...imlangkawi.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img341.imageshack.us/img341/2...colatedaim.jpg

Uploaded with ImageShack.us

pelanggan pertama

Quote:

Originally Posted by idasukri (Post 12199224)
tak perasan tadi, baca harga & min order je...

ok, dah wat payment, TT check email ye.

satgi saya PM alamat.

bumb sikit tuk tghari
Pemborong (Wholesale Chocolate and Retail) coklat hantaran,ferrero rocher

http://www.facebook.com/pages/Langkawi-Chocolate/131977110255540?ref=hl

bart72 10-02-2012 05:24 PM

ferrero rocher t30 berat 375 Rm 34 sekotak
http://img716.imageshack.us/img716/8855/ferrorocher.jpg

Uploaded with ImageShack.us.[CENTER]
http://img15.imageshack.us/img15/666...esca7n0elh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img408.imageshack.us/img408/3...escahtiyxi.jpg

almond gold 1 pek rm 15
http://img821.imageshack.us/img821/3332/almondgold.jpg

Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us






Lotte pepero almond(stick) rm 27

http://img812.imageshack.us/img812/7790/imej011.jpg

Uploaded with ImageShack.us

bart72 10-02-2012 05:26 PM

http://img442.imageshack.us/img442/1...issesmlkch.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Kisses Hershey's

balang 10-02-2012 11:58 PM

kalau 2 RM48 la yer bro??

alonso 11-02-2012 12:00 AM

favret den nie huhuhu

namasaya 11-02-2012 12:04 AM

TT,nape xleh beli 1je..:D

elmotron 11-02-2012 12:09 AM

kalo arge berniaga tu berapa rm/pek

kalo mura, ley wat doorgift kawen ni :D

bart72 11-02-2012 08:42 AM

Quote:

Originally Posted by balang (Post 12196051)
kalau 2 RM48 la yer bro??

ya tuan rm 48 sampai rumah depan rumah tuan

bart72 11-02-2012 08:47 AM

Quote:

Originally Posted by namasaya (Post 12196104)
TT,nape xleh beli 1je..:D

kalu satu peket cek x leh nak tanggng kos jadi mahal balik,biasa le barang
kat langkawi pulau bebas cukai.byk sogeh kalu pos laju dia nak
kena minta duty to paid la dgn kastam la.

bart72 11-02-2012 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by elmotron (Post 12196165)
kalo arge berniaga tu berapa rm/pek

kalo mura, ley wat doorgift kawen ni :D

nak tau harga borong leh pm atau ym tuan

langmas 11-02-2012 10:13 AM

syabas tt dah buka kedai cokelat dalam cg nie.
nak buh duit kat mana nie tt.nanti buka kedai
baju langkawi pulak

syaq90 11-02-2012 10:25 AM

wahhh..terbaiikkk la TT..:)

bart72 11-02-2012 10:27 AM

Quote:

Originally Posted by syaq90 (Post 12198827)
wahhh..terbaiikkk la TT..:)

makasih tuan,kedai baru buka tuan x nak order ke

syaq90 11-02-2012 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by bart72 (Post 12198842)
makasih tuan,kedai baru buka tuan x nak order ke

order tu comfirm pnya, jgn risau, tunggu duit masuk jer nie..:D

bart72 11-02-2012 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by langmas (Post 12198752)
syabas tt dah buka kedai cokelat dalam cg nie.
nak buh duit kat mana nie tt.nanti buka kedai
baju langkawi pulak

buka kecil2lan,cuma nak penuhkan tabung haji je
kot leh pi haji cepat

bart72 11-02-2012 10:30 AM

Quote:

Originally Posted by syaq90 (Post 12198847)
order tu comfirm pnya, jgn risau, tunggu duit masuk jer nie..:D

alhamdulilah ada juga org bagi sokongan

yussys 11-02-2012 10:30 AM

bookmark dlu utk hari raya nnty... :">:">

sjimain1 11-02-2012 10:31 AM

salam tt.. bleh pm harge borong?

bart72 11-02-2012 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by yussys (Post 12198861)
bookmark dlu utk hari raya nnty... :">:">

takpa tuan sedia menunggu

bart72 11-02-2012 10:34 AM

Quote:

Originally Posted by sjimain1 (Post 12198869)
salam tt.. bleh pm harge borong?

satgi chik pm

TT 11-02-2012 10:35 AM

dh lma xbli..dlu siap kotak lg..nnt ble r order

bart72 11-02-2012 10:39 AM

Quote:

Originally Posted by baru nak belajar (Post 12198895)
dh lma xbli..dlu siap kotak lg..nnt ble r order

boleh tuan x kalu minat leh
call/sms/email sila masuk tuan kedai
baru je buka kat dlm carigold mall

ShakiraMustafa 11-02-2012 10:40 AM

sedap ke coklat daim ek? ada macam cadbury tak :)):))
tt, tepek la gambar coklat...letak dalam pinggan ke:D:D

bart72 11-02-2012 10:45 AM

Quote:

Originally Posted by KyraMustafa (Post 12198941)
sedap ke coklat daim ek? ada macam cadbury tak :)):))
tt, tepek la gambar coklat...letak dalam pinggan ke:D:D

x pernah ghasa lagi ka tuan

black_apple 11-02-2012 10:50 AM

sdapnye...dh lme x mkn....

yussys 11-02-2012 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by bart72 (Post 12198882)
takpa tuan sedia menunggu

sori kat johor takde dengar pulak..
peluang yang bagus ni..

zaralove 11-02-2012 10:52 AM

1 peket 300grm ader berapa biji tuan?

zaralove 11-02-2012 10:53 AM

Quote:

Originally Posted by KyraMustafa (Post 12198941)
sedap ke coklat daim ek? ada macam cadbury tak :)):))
tt, tepek la gambar coklat...letak dalam pinggan ke:D:D

mestila sedap.. sapa2 yang gi langkawi mesti beli coklat ni

idasukri 11-02-2012 10:54 AM

bestnye..memang hantu kalau makan daim ni, berhenti makan bila lelangit rasa sakit je...hehe..

tuan, saya mau order 2 pek.

pm detail utk payment ye...nyum nyum..

namasaya 11-02-2012 10:58 AM

Quote:

Originally Posted by zaralove (Post 12199032)
1 peket 300grm ader berapa biji tuan?

soalan sama nak taw...:D

joe4g67 11-02-2012 11:00 AM

Memang best coklat ni..pak mentua aku dr langkawi tiap2 bulan mai umah aku bwk coklat ni utk ank2 hehe

bart72 11-02-2012 11:02 AM

Quote:

Originally Posted by joe4g67 (Post 12199103)
Memang best coklat ni..pak mentua aku dr langkawi tiap2 bulan mai umah aku bwk coklat ni utk ank2 hehe

nanti x suruh pak mentua tuan bawak dah
cek leh hantar sampai umah

ShakiraMustafa 11-02-2012 11:02 AM

Quote:

Originally Posted by bart72 (Post 12198975)
x pernah ghasa lagi ka tuan

xpernahla 2 yg tanya, kalau pernah tak tanya pula :D:D

CH4 11-02-2012 11:03 AM

masta nak 2 pekkk daimmmmm

bart72 11-02-2012 11:04 AM

Quote:

Originally Posted by idasukri (Post 12199044)
bestnye..memang hantu kalau makan daim ni, berhenti makan bila lelangit rasa sakit je...hehe..

tuan, saya mau order 2 pek.

pm detail utk payment ye...nyum nyum..

tegok kat post 1 tuan

BeritaGempak 11-02-2012 11:04 AM

TT, yg lain de x

bart72 11-02-2012 11:06 AM

Quote:

Originally Posted by CH4 (Post 12199120)
masta nak 2 pekkk daimmmmm

ha mai masuk kedai sifu 2 jeka cukup
ka satgi kempunan pulak
mana lah tau kut ada baby ke

bart72 11-02-2012 11:07 AM

Quote:

Originally Posted by BeritaGempak (Post 12199144)
TT, yg lain de x

yg akan di usahankan.kedai baru je buka tuan
brg x dak lagi minta tolong bagi sokongan

CH4 11-02-2012 11:08 AM

Quote:

Originally Posted by bart72 (Post 12199152)
ha mai masuk kedai sifu 2 jeka cukup
ka satgi kempunan pulak
mana lah tau kut ada baby ke

2 kotak.....:)paid:)paid

bart72 11-02-2012 11:10 AM

Quote:

Originally Posted by CH4 (Post 12199167)
2 kotak.....:)paid:)paid

huuuhh :o:o biaq betui sifu nie


All times are GMT +8. The time now is 05:21 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.