CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   E-cigarette @ Rokok Elektronik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=306518)

shah_rules 05-09-2012 03:06 PM

up sket kasi panas

shah_rules 06-09-2012 05:10 PM

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...41918534_n.jpg

bg panas cket..

muzica 06-09-2012 05:21 PM

e-liquid kalau beli 5 dapat brape rm?

shah_rules 08-09-2012 02:12 AM

Quote:

Originally Posted by muzica (Post 14411400)
e-liquid kalau beli 5 dapat brape rm?

dh pm bro..:D:D:D

mastapeace 08-09-2012 02:20 AM

aku cari pipe vapour.. ko ada lubang tak

shah_rules 09-09-2012 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by mastapeace (Post 14425827)
aku cari pipe vapour.. ko ada lubang tak

nk jns mcm mn.macam paip kayu ke.kalau serius blh adjustnye

shah_rules 11-09-2012 07:20 PM

bump bump pns2

shah_rules 19-09-2012 12:39 PM

bump bump lagi..

shah_rules 20-09-2012 01:17 PM

up up sikit

fly2rich 20-09-2012 01:20 PM

ada lubang COD ipoh x??

pokcak 20-09-2012 08:29 PM

aku memang ada bercadang nak beli benda ni sejak minggu lepas. duk survey kawasan, dan duk tengok jenis rokok ni yang sesuai. sblm ni aku just search di CG saja. hari ni, aku search di google, jumpa benda ni.

aku takde niat -ve pasal benda ni. just aku nak dptkan kesahihan isi di paper tu. atau sapa2 yang ada info pasal ni, atau sanggahan pada paper tu, boleh kemukakan sini lah.

yokosarai 20-09-2012 10:34 PM

Quote:

Originally Posted by pokcak (Post 14557201)
aku memang ada bercadang nak beli benda ni sejak minggu lepas. duk survey kawasan, dan duk tengok jenis rokok ni yang sesuai. sblm ni aku just search di CG saja. hari ni, aku search di google, jumpa benda ni.

aku takde niat -ve pasal benda ni. just aku nak dptkan kesahihan isi di paper tu. atau sapa2 yang ada info pasal ni, atau sanggahan pada paper tu, boleh kemukakan sini lah.

Bagaimane pandangan pesatuan pernafasan eropa ttg rokok tembakau ada kah dia lebih baik dari ecigarrete?? cuba cari mane2 atikel atau kajian yg menyatakan rokok tembakau lebih baik dari ecigarrete.... kalau dibanding dgn tak merokok atau tidak mengisap ecigarrete tentu lah lebih baik....

shah_rules 21-09-2012 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by yokosarai (Post 14558444)
Bagaimane pandangan pesatuan pernafasan eropa ttg rokok tembakau ada kah dia lebih baik dari ecigarrete?? cuba cari mane2 atikel atau kajian yg menyatakan rokok tembakau lebih baik dari ecigarrete.... kalau dibanding dgn tak merokok atau tidak mengisap ecigarrete tentu lah lebih baik....


aku sokong..x salah kalau berubah kepada yang lebih baik..sume dh tau yg rokok tembakau tu mcmmn..siap gambo lg..:)cgrock:)cgrock

shah_rules 21-09-2012 11:06 PM

Quote:

Originally Posted by fly2rich (Post 14552883)
ada lubang COD ipoh x??

klu cod x taula bos..by pos x nk ke?2@3 hr je dh smpi

yokosarai 22-09-2012 01:11 PM

ini jawapan kepada permasalahan yg di keluarkan utusan malaysia baru2 berkaitan ecigarrete harap dapat membantu

http://www.ecigarettedirect.co.uk/as...age-study.html

muzica 22-09-2012 02:00 PM

aku hisap rokok biasa dekat 15 tahun.sampai batuk2,kahak pekat pagi,sakit dada setiap pagi.prof aku cakap tu 1st sign untuk lung cancer.aku cari alternatif hisap e-cigarrete/vapor/alhamdullilah xde batuk langsung dan tiada sakit dada serta kahak pekat dalam kerongkong.aku pun pakai eliquid jenama hanseng dari china.setakat ni aku sihat walaupun berat badan naik mendadak lepas quit smoking.klu dah macam tu pun nak cakap rokok biasa lagi selamat aku xtaulah cmne kan.yg penting cuba dulu, baru leh bagi pandangan.

shah_rules 23-09-2012 02:01 AM

Quote:

Originally Posted by muzica (Post 14574321)
aku hisap rokok biasa dekat 15 tahun.sampai batuk2,kahak pekat pagi,sakit dada setiap pagi.prof aku cakap tu 1st sign untuk lung cancer.aku cari alternatif hisap e-cigarrete/vapor/alhamdullilah xde batuk langsung dan tiada sakit dada serta kahak pekat dalam kerongkong.aku pun pakai eliquid jenama hanseng dari china.setakat ni aku sihat walaupun berat badan naik mendadak lepas quit smoking.klu dah macam tu pun nak cakap rokok biasa lagi selamat aku xtaulah cmne kan.yg penting cuba dulu, baru leh bagi pandangan.

terbaik bro..aku dl suria 16..sehari kn bl 2 ktk sbb kdg2 x byk kdi jual..semput ke,kahak ke mmg x ingat la..ingat lg bl bt medical nak msk keje..lps xray doc tu tanye.."sehari bape kotak isap rokok?"lps pd tu aku try control..x mau jgk..lps lyn ecig ni br rs mcm x isap rokok..bau member isap pn aku rasa BUSUK..ha..ha :)cgrock:)cgrock:)cgrock

shah_rules 23-09-2012 12:51 PM

bump for today..

shah_rules 28-09-2012 04:55 PM

bump di petang jumaat

profv1r45 15-10-2012 11:33 AM

BUMP fot TT pagi Senin Hahahahahaaaaa

shah_rules 19-10-2012 12:03 AM

lamenye x online..jenguk jap

profv1r45 19-10-2012 03:07 PM

Yela bro Aku 3 ari dh jenguk tadak update post pon Hahhahaahah Ni nk BUMP ckit nih Tgh Ari Jumaat ......... Hmmmm... Stok dh Sampai ka blum bro?

Penbiru 19-10-2012 03:40 PM

paip takde ke..nak jugak isap paip elektronik..baru bergaya...

shah_rules 23-10-2012 05:49 PM

Quote:

Originally Posted by profv1r45 (Post 14871461)
Yela bro Aku 3 ari dh jenguk tadak update post pon Hahhahaahah Ni nk BUMP ckit nih Tgh Ari Jumaat ......... Hmmmm... Stok dh Sampai ka blum bro?

tq bro bg bump..ha..ha..stok dh ade bro

shah_rules 23-10-2012 05:50 PM

Quote:

Originally Posted by Penbiru (Post 14871849)
paip takde ke..nak jugak isap paip elektronik..baru bergaya...

paip aku x jual bro..klu nak btg paip boleh la,,jgn marah ye..:eek:

Fx_L 05-11-2012 03:53 AM

salam bro,,pm best price sekali postage,,kasi detail sekali ok,,hehe

guhetsuto 06-11-2012 04:39 PM

stardust ade lagi stok?

shah_rules 07-11-2012 01:40 PM

Quote:

Originally Posted by guhetsuto (Post 15054271)
stardust ade lagi stok?

ade..roger2 la klu nak

ermm 17-11-2012 01:14 PM

boleh tanya tak, ego-t awk ni made in china atau made in org puteh atau lain2...???

kalau made in china mmg ok ke takut nanti tiruan..

capalku 17-11-2012 05:50 PM

Quote:

Originally Posted by Penbiru (Post 14871849)
paip takde ke..nak jugak isap paip elektronik..baru bergaya...

jenis pipe ada..brand smoktech try google hehe :)

sedinho 18-11-2012 06:00 PM

1 botol liquid tu tahan bape lama ek

razliena 19-11-2012 11:08 PM

pm kawan rege ego u....

shah_rules 24-11-2012 03:42 AM

brgantung pada kekerapan hisap la..saya biasanye 3-4 hari..kalau kurang thn lagi lama

shah_rules 24-11-2012 03:45 AM

Quote:

Originally Posted by ermm (Post 15171856)
boleh tanya tak, ego-t awk ni made in china atau made in org puteh atau lain2...???

kalau made in china mmg ok ke takut nanti tiruan..

normally china..kilang dorang pn ade iso..so x la risau..
kalau bl yg omputih pn ntah2 made in china gak..sbb brg sama je..ln la kalau masyuk blh lyn yang mods pny..made in us

shah_rules 24-11-2012 03:46 AM

Quote:

Originally Posted by capalku (Post 15173877)
jenis pipe ada..brand smoktech try google hehe :)

kalau siyes nk blh crkn..no hal..

shah_rules 02-12-2012 02:38 AM

bump..bump..bump

tOkLaki 02-12-2012 04:25 PM

salam ..yg powerbank tu adew stock ke? COD damansara damai boleh?

nafasfx 02-12-2012 04:52 PM

bro..., liquid dunhill ade dop..., cu pm kalo ade bak mai seploh hehehe

shah_rules 03-12-2012 01:02 AM

Quote:

Originally Posted by tOkLaki (Post 15338030)
salam ..yg powerbank tu adew stock ke? COD damansara damai boleh?

nk bl bro..call/sms/wasap: 0172459783

shah_rules 03-12-2012 01:04 AM

Quote:

Originally Posted by nafasfx (Post 15338186)
bro..., liquid dunhill ade dop..., cu pm kalo ade bak mai seploh hehehe

dunhill = prohill..nk brape mg nikotin?16 @ 12?
call/sms/wasap : 0172459783


All times are GMT +8. The time now is 11:43 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.