CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Other Money Making Opportunities / Get-Paid-To Programs (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=145)
-   -   AdFly & AdFoc - AdFly.com, AdFoc.us (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=305708)

uyin 29-01-2012 07:07 PM

AdFly & AdFoc - AdFly.com, AdFoc.us
 
Mari kita jana pendapatan dengan Adfly.com & AdFoc.us

Ni bukti untuk Adfly. AdFoc baru nak cuba so xde earning proof lagi:

http://www.picsend.net/images/600917proo.png

Teknik ni senang je. 2 minit dah siap.
Grayhat-->Segala risiko tanggung sendiri. Saya xjamin. Saya try method ni baru sebulan.
Janji modal $10 USD dan account Paypal.

Modal $10 USD untuk 5 hari --> Dapat $60~$80 USD

Sesiapa yang berani dan berminat untuk mengetahui teknik ini, kene la register under referral saya ye :

My Referral Links:

AdFly

AdFoc

Bila dah register kedua2 account di atas, PM saya ye.:D

Update:

Sorry semua..Teknik ni telah tidak bole diguna pakai lagi..Harap Maaf..

iwan87 29-01-2012 07:19 PM

den pun nak tahu...

iwan87 29-01-2012 07:24 PM

opss silap...huhu

uyin 29-01-2012 07:28 PM

Quote:

Originally Posted by iwan87 (Post 12061372)
username same ngan id cg ni...

Saya check xde la..mungkin xupdate lagi..kl dah confirm saya akan bagitau..

uyin 29-01-2012 07:52 PM

Sesiapa yg PM saye tu, pls register dua2 account. Jangan satu je.

roy`z 29-01-2012 11:18 PM

da reg bos

uyin 30-01-2012 11:19 PM

ade lagi yg berminat?

roy`z 30-01-2012 11:33 PM

bp org da bos skrg?

aden_4700 01-02-2012 06:37 AM

dah reg 2acc under bro..check ur PM

blukor 01-02-2012 07:11 AM

Berminat bro....dah register 2 acc under bro...


All times are GMT +8. The time now is 07:20 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.