CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Virtual Services, Memberships, Items (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=189)
-   -   Lajukan internet korang sehingga maksimum ? Review Mantap.. JUALAN DITUTUP (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=303977)

D'patriot 24-01-2012 11:59 AM

Quote:

Originally Posted by Rie (Post 12001982)
Tak perlu Beli EBOOK bro pun.. sebab benda ni free dan ada di mana2 dalam google.. kena perlu cari sahaja.. tak perlu la sampai nak jual produk sehingga nak up sampai RM30 disebabkan benda ni free bro...

Contoh saya guna Maxis+TCP Optimizer (free)| Modem Option 505

salam bro,

agak kurang sopan kalau bro buat macam ni..kenapa bro tidak bukak thread baru sahaja dan ajar orang macam mana nak gunakannya, kenapa perlu masuk sini dan cuba mengganggu.

memang tcp optimizer boleh dapat free, dan saya x guna pun tcp optimizer dalam kaedah ini..

pernah tengok orang asli jual petai tepi jalan x? kenapa bro tak pergi sound orang asli, ehhh kenapa jual petai ni? kan petai ni boleh dapat free kat dalam hutan?

jadi terpulang lah. kalau nak free, boleh guna apa yang bro bagi tu..tapi apa yang bro buat ni memang tak kena..

apa kata kalau bro bandingkan teknik tcp optimizer dengan kaedah yang saya gunakan..

D'patriot 24-01-2012 12:01 PM

Quote:

Originally Posted by gundurowo (Post 12003434)
den punya takde perubahan...mungkin disebabkan ada satu step yg takleh nk follow..pape pun, tq TT :D :D

yup mungkin sebab ada driver semalam tu yang belum di install

kelempap 24-01-2012 12:09 PM

Quote:

Originally Posted by D'patriot (Post 12003798)
salam bro,

agak kurang sopan kalau bro buat macam ni..kenapa bro tidak bukak thread baru sahaja dan ajar orang macam mana nak gunakannya, kenapa perlu masuk sini dan cuba mengganggu.

memang tcp optimizer boleh dapat free, dan saya x guna pun tcp optimizer dalam kaedah ini..

pernah tengok orang asli jual petai tepi jalan x? kenapa bro tak pergi sound orang asli, ehhh kenapa jual petai ni? kan petai ni boleh dapat free kat dalam hutan?

jadi terpulang lah. kalau nak free, boleh guna apa yang bro bagi tu..tapi apa yang bro buat ni memang tak kena..

apa kata kalau bro bandingkan teknik tcp optimizer dengan kaedah yang saya gunakan..


kekadang org suka terjah sbb ade knowledge sikit..pasal TCP optimezer tu mmg byk org tau...mungkin dia baru tahu kot.:eek:

masdo 24-01-2012 12:53 PM

allrite ni speedtest sye lpas pki tutorial tt.. untuk tgh hari ni dah dikira bagus hehe..

http://www.speedtest.net/result/1726681996.png

D'patriot 24-01-2012 12:57 PM

siapa yang nak guna tcp optimizer pun boleh free jer

siapa yang nak guna tutorial saya pun boleh

different product, different result..

my product ada free gift "TUTORIAL VPN:BAGAIMANA DAPATKAN VPN PERCUMA UNLIMITED BANDWITH", boleh download sampai lebam..

D'patriot 24-01-2012 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by masdo (Post 12004339)
allrite ni speedtest sye lpas pki tutorial tt.. untuk tgh hari ni dah dikira bagus hehe..

http://www.speedtest.net/result/1726681996.png

terima kasih atas review..nanti dapat VPN free boleh download puas-puas :)cgrock:)cgrock

zamadi82 24-01-2012 01:00 PM

Quote:

Originally Posted by D'patriot (Post 12003798)
salam bro,

agak kurang sopan kalau bro buat macam ni..kenapa bro tidak bukak thread baru sahaja dan ajar orang macam mana nak gunakannya, kenapa perlu masuk sini dan cuba mengganggu.

memang tcp optimizer boleh dapat free, dan saya x guna pun tcp optimizer dalam kaedah ini..

pernah tengok orang asli jual petai tepi jalan x? kenapa bro tak pergi sound orang asli, ehhh kenapa jual petai ni? kan petai ni boleh dapat free kat dalam hutan?

jadi terpulang lah. kalau nak free, boleh guna apa yang bro bagi tu..tapi apa yang bro buat ni memang tak kena..

apa kata kalau bro bandingkan teknik tcp optimizer dengan kaedah yang saya gunakan..

Betul la TT, kalo nak bg info pun jgn lah kacau thread orang yang nak berniaga...better buka thread lain yang dapat membantu forumer, bukannya kondem orang. ape2 hal pon aku support TT coz service pada customer superb even xdapat menggunakan service TT... bagi yang dapat menggunakannya,selamat mendownload dengan speed terkini... TQ TT..

D'patriot 24-01-2012 01:47 PM

Quote:

Originally Posted by zamadi82 (Post 12004391)
Betul la TT, kalo nak bg info pun jgn lah kacau thread orang yang nak berniaga...better buka thread lain yang dapat membantu forumer, bukannya kondem orang. ape2 hal pon aku support TT coz service pada customer superb even xdapat menggunakan service TT... bagi yang dapat menggunakannya,selamat mendownload dengan speed terkini... TQ TT..

Terima kasih atas komen bro. :">

D'patriot 24-01-2012 02:02 PM

Quote:

Originally Posted by kelempap (Post 12003877)
kekadang org suka terjah sbb ade knowledge sikit..pasal TCP optimezer tu mmg byk org tau...mungkin dia baru tahu kot.:eek:

Sepatutnya dia bukak la thread baru. Kalau dia berniaga pun, tiba2 ada orang datang hijacked, mesti di pun terasa.

Lainlah kalau saya jual benda TCP tu kat sini. Ni saya jual benda lain.

Pepun, customer akan dapat advantage, selain lajukan internet, boleh belajar download guna VPN free, x yah bayar bulan2..2 in 1 ..

Jika ada customer yang rasa kadar speed dia langsung tak berubah, dengan sukahatinya saya akan refund balik bayaran anda. After sales service, boleh hubungi email. Melalui PM aga susah nak communicate

feroz3004 24-01-2012 02:04 PM

yg tutorial vpn tu dh siap ke? nnt emailkan ye bro :D


All times are GMT +8. The time now is 02:18 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.