CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

MyEfanZ 13-02-2012 08:12 PM

kawan yg ada 3keping ni pun dah berdebar2

lagilah korang yang main 1juta iqd ke atas ...fuh....

mantoya 13-02-2012 08:14 PM

Quote:

Originally Posted by raz4 (Post 12223455)
Nasihat aku..bila rv jgn panic.. Jgn gelojoh p tukaq sume.. Tukaq sikit2.. Tgk mcm mne.. Klu kne freeze kita ada g baki.. Boleh pikirkn tkar kat tpt lain... Bank tu x pi mne pon.. Klu bjaya tukar.. Klu bleh trus cnvert g akaun usd atau gbp.. Hari yg sama juga.. Atau tukaq kat kuwait finance.. CI trus cnvert ke akaun gold.. BNM xleh freeze gold@aset.. Then bile nk gne duit.. Wdraw gold tu jd cash..

wow plan 5 tapak kehadapan...:)paid

raz4 13-02-2012 08:15 PM

Quote:

Originally Posted by fhans23 (Post 12223537)
bro raz4 sila explain lebih detail akan nasihat dan cadangan anda di atas...
masih kebluran dlm cuba memahaminya

Aalaa.. Xperlu nk detail.. Dah mudah da saya bgi tu.. Baca dgn tenang.. Tau hati tuan puan tgh gundah gulana..

MyEfanZ 13-02-2012 08:17 PM

kompom ke 15/2 ni ha3....

dag dig dug....amin..........

inalawa 13-02-2012 08:18 PM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 12223189)
Dah Kalau 15Hb RV MaKa Sebelum Waktu TUH KenOOooo Umum ler Kalau terlepas @ TerBabas SkiT TakDoooo Masalah asalkan RV jER :)paid

:)TQ bang..:)

kainlangsir 13-02-2012 08:24 PM

Sumer rumors je ne...surat BNM lah apa lah...aku ingt lagi taun lepas
" maklumat sulit - 3 surat dari BNM..surat pertama dah dihantar.."

kalut aku beli IQD masa tu..

Fokus aku skrang pada C7 sahaja..tu je nak tau..rv pada tarikh sekian2..aku tak minat...tapi aku ada aku baca je la..

monggo 13-02-2012 08:25 PM

Quote:

Originally Posted by mrblack78 (Post 12223550)
KERAjaan BEE end mana suka terngok orang melayu ni senang.

yuppp.... 1001%

monggo 13-02-2012 08:28 PM

tukarkan kpd gold mmg cara terbaik. cash ciput2 aje, kalu ada compny mgkin agk selamat.

peja510 13-02-2012 08:30 PM

lusa rv?
:D:):">:((:mad::p:eek::)):-?#:-S:o:(:)cgrock:)paid

abuskyri 13-02-2012 08:30 PM

Quote:

Originally Posted by raz4 (Post 12223455)
Nasihat aku..bila rv jgn panic.. Jgn gelojoh p tukaq sume.. Tukaq sikit2.. Tgk mcm mne.. Klu kne freeze kita ada g baki.. Boleh pikirkn tkar kat tpt lain... Bank tu x pi mne pon.. Klu bjaya tukar.. Klu bleh trus cnvert g akaun usd atau gbp.. Hari yg sama juga.. Atau tukaq kat kuwait finance.. CI trus cnvert ke akaun gold.. BNM xleh freeze gold@aset.. Then bile nk gne duit.. Wdraw gold tu jd cash..

bole freeze2 ni yg kena berhati2 nie..
tpkan bole ke depa nk freeze hak kita mcm tu je?
kita labur totally duit kite huhu

ps: apa2 pun ambil langkah2 berjaga2 tgk mcm mana :)cgrock


All times are GMT +8. The time now is 02:18 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.