CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

JeBaRT DuRHaKe 07-02-2012 08:52 AM

as salam tuan2..


:D

abuskyri 07-02-2012 08:54 AM

Quote:

Originally Posted by silvermaddness (Post 12152502)
hari ni rv kat batu caves...:">

a'a..byk RaVi kat Batu Cave hari ni :D

lelabah 07-02-2012 09:10 AM

Hehehe kalau damreza tepek sikit je info, laju je thread nie. Bro, tepek satu info kalau ada. :D:D:D

arulgit 07-02-2012 09:18 AM

Quote:

Originally Posted by lelabah (Post 12152652)
Hehehe kalau damreza tepek sikit je info, laju je thread nie. Bro, tepek satu info kalau ada. :D:D:D

hang taip je ayat yg biasa dia taip tu..
TaK LamOO DaHHH... confirm laju blk nanti :D

BIDI 07-02-2012 09:18 AM

mcm dok tunggu bulan jatuh keribala plak

miehensem 07-02-2012 09:20 AM

info drpd local bank dan international bank dlm mesia ni menyatakan rv dah dekat..

tak lamoo dah.. ( amacam jadi tak mcm bro damreza ) :))


tu info 2-3 hari lepas la.

abuskyri 07-02-2012 09:23 AM

Quote:

Originally Posted by miehensem (Post 12152708)
info drpd local bank dan international bank dlm mesia ni menyatakan rv dah dekat..

tak lamoo dah.. ( amacam jadi tak mcm bro damreza ) :))


tu info 2-3 hari lepas la.

dok samoo :D

Fixaro 07-02-2012 09:27 AM

TaK LamOO DaHHH... :D

damreza 07-02-2012 09:35 AM

Quote:

Originally Posted by abuskyri (Post 12152726)
dok samoo :D

BNM&HQ MBB KL CutI BoSS ,sambutan thaipusam ...Kena TunggU RABu JUGOK :">

silvermaddness 07-02-2012 09:36 AM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 12152809)
BNM&HQ MBB KL CutI BoSS ,sambutan thaipusam ...Kena TunggU RABu JUGOK :">

yurp...terbaek :">


All times are GMT +8. The time now is 07:04 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.