CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

abuskyri 03-02-2012 08:12 AM

Quote:

Originally Posted by wAk2394 (Post 12114014)
Aku amik kat dia laa...budak ni edit ke??:-?:-?

edit ni tuan..jgn caye :))

NuTeLLa 03-02-2012 08:17 AM

Cepatlaaa RV!!!
Aku dah tak sabar nak KLIMAKS ni.. :p:p:=P~

akusongoku 03-02-2012 08:20 AM

Quote:

Originally Posted by MyEfanZ (Post 12111274)
iqd calculation

semoga ianya bermanfaat utk semua

Attachment 72313

Pergh!!! Tinggi gile cukai kene utk >100k. 26% tu!!! Yang pelepasan derma/cukai tu mmg maksimum die yg tu je la ek?

wAk2394 03-02-2012 08:21 AM

Quote:

Originally Posted by afiqhaziq (Post 12115399)
buek tido x leno jo mlm td...

Ko punye quote bikin aku x tdo smpai subuh..:)):))

Xper la kira penyedap rasa..:)

samkitaro 03-02-2012 08:33 AM

Orang keje bank ni memang tahu sangat ke pasal RV ni? My sepupu keje Bank HSBC beria2 kata RV dalam sehari dua ni. Tanya dia mana dapat tahu , cakap rahsia bankers pulak?? Kalau betul cantikkkkk! InsyaAllah!!!!:):):)

sasuke88 03-02-2012 08:36 AM

Quote:

Originally Posted by samkitaro (Post 12115532)
Orang keje bank ni memang tahu sangat ke pasal RV ni? My sepupu keje Bank HSBC beria2 kata RV dalam sehari dua ni. Tanya dia mana dapat tahu , cakap rahsia bankers pulak?? Kalau betul cantikkkkk! InsyaAllah!!!!:):):)

x tentu la boss, sbb kakak aku kije maybank, dia ckap dinar ni ngarut.

terpulang atas org tu .:(

jackstan 03-02-2012 08:39 AM

Kuat berangan korang ni...beranganlah banyak2 sampai ke bulan ye..:p

enborhan 03-02-2012 08:41 AM

Quote:

Originally Posted by samkitaro (Post 12115532)
Orang keje bank ni memang tahu sangat ke pasal RV ni? My sepupu keje Bank HSBC beria2 kata RV dalam sehari dua ni. Tanya dia mana dapat tahu , cakap rahsia bankers pulak?? Kalau betul cantikkkkk! InsyaAllah!!!!:):):)

Mungkin pihak dalaman bank da dpt arahan dr BNM untuk satanby masukan matawang baru (iqd la tu kot). mungkin da tertara dalm sistem bank cuma xpublish pada public sb tgg pengumaman rasmi dr bank pusat matawang baru tu.... kalau xde angin msakan pokok goyang, kalau xde berita masakan bank2 pun da kecoh pasal RV ne..

danzig_08 03-02-2012 08:44 AM

tak semua org bank tau
yg keje bhg currency jer yg tau kot
kalo semua org bank tau
dah sah2 ramai2 pakat beli dinar iraq
pastu ramai2 pakat bhenti
kang xda org lak nk uruskan kita tukar duit
huhuhu

enborhan 03-02-2012 08:45 AM

Quote:

Originally Posted by sasuke88 (Post 12115552)
x tentu la boss, sbb kakak aku kije maybank, dia ckap dinar ni ngarut.

terpulang atas org tu .:(

Mungkin setakat ne bank utama atau HQ jer yg dapat arahan dari BNM, selapas betul sohih pasal matawang baru ne baru lepas ke bank2 cawangan pula... pendapat den jo :D:D


All times are GMT +8. The time now is 06:54 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.