CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

deen123 02-02-2012 09:11 PM

Quote:

Originally Posted by mantoya (Post 12111090)
geng IQD tolong nak pengsan lagi....:((:((:((:((.
ayang tlg abg....:eek::eek:

kali ni pengsan yg ke 44 kali..:D:D:D

Fixaro 02-02-2012 09:22 PM

Takde info terbaru ke intels2 CG? :-?:-?

ibnusaad80 02-02-2012 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by MyEfanZ (Post 12111274)
iqd calculation

semoga ianya bermanfaat utk semua

Attachment 72313

TQ bro, kongsi calculator tu...

azriusre 02-02-2012 09:25 PM

[QUOTE=abuskyri;12111042]tepek kopi pes dr jiran sebelah...

Shahrul Iruan Hari ini(2hb) pmbyran gaji pkrja dn kaktngn dn krjaan iraq telah mklmkn sblm ini smua pmbyrn dgn nilai yg dh RV atu RI,mklmat yg strusnya akn dktahui slps pkl 12.30 wkt est (m'sia lbhkrng 6ptg), untuk rjukn nilai rate RV 3.86usd=rm 11.90, RI 1.30usd=rm 4.05 mklumat trkini bila2 masa dari skrg hngga jumaat insyaallah dh betul2 blh tkr lps tu tak kiralah RV atu RI... Info dari seseorang yang perlu dirahsiakn identiti





[IMG]http://i735.photobucket.com/albums/w...re/images3.jpg[/IMG]


Ahhhh!!!!... berdarah idung aku.....:eek::eek::eek:

Fixaro 02-02-2012 09:29 PM

2-1-2012 Guru Adam Montana there will be no "RI" and anyone who insists there will be an RI simply doesn't understand...an RV, on the other hand, is a "ReValuation" of the currency and that can happen because it will be based on CURRENT value and support as determined by Iraq and supported by the world...it has nothing to do with a past rate, only the current situation. Iraq has tons of reserves, a steadily improving economy and government, and they can back up a higher value.

Kalu guru ni bley caye..hehe :)cgrock

JeBaRT DuRHaKe 02-02-2012 09:34 PM

[QUOTE=azriusre;12111690]
Quote:

Originally Posted by abuskyri (Post 12111042)
tepek kopi pes dr jiran sebelah...

Shahrul Iruan Hari ini(2hb) pmbyran gaji pkrja dn kaktngn dn krjaan iraq telah mklmkn sblm ini smua pmbyrn dgn nilai yg dh RV atu RI,mklmat yg strusnya akn dktahui slps pkl 12.30 wkt est (m'sia lbhkrng 6ptg), untuk rjukn nilai rate RV 3.86usd=rm 11.90, RI 1.30usd=rm 4.05 mklumat trkini bila2 masa dari skrg hngga jumaat insyaallah dh betul2 blh tkr lps tu tak kiralah RV atu RI... Info dari seseorang yang perlu dirahsiakn identiti





[IMG]http://i735.photobucket.com/albums/w...re/images3.jpg[/IMG]


Ahhhh!!!!... berdarah idung aku.....:eek::eek::eek:

http://nizamahamad.com/wp-content/up...rah-hidung.jpg

hidung saye pon berdarah tuan...
:o:o:o:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Aariz Ziqri Sr. 02-02-2012 09:38 PM

Aku betul2 tak sabar nk tampal surat resign aku kt dahi boss aku yg botak tu. Dah la xtau mende pasal sales, client satu hapah xde xkenal, byk pulak bodek kiri kanan dpn belakang.. Tlg la RV. 1Iqd : 3Usd! Plsssss la

abuskyri 02-02-2012 09:39 PM

Quote:

Originally Posted by ibnusaad80 (Post 12111662)
TQ bro, kongsi calculator tu...

sekali kira byk gile kena byar cukai ~X(..zakat ok je no problem :)

Aariz Ziqri Sr. 02-02-2012 09:41 PM

RV je hari ni, pi bank, cash in, selamat duit rm dlm akaun, terus fax surat resign. Pakai fax bank tu jugak sbb dah jd private banking customer kan.. Balik opis, masuk brg dlm kotak, tinggal cek sebulan gaji sbb berenti tanpa notis sebulan, aku akan melangkah dgn bergayanya keluar dari opis. Biar melingkup lps tu. Korang bikin aku mcm monyet! Puiiiii

AntuAntu 02-02-2012 09:42 PM

Aloo... Ini mlm jumaat xder chance RV ker?


All times are GMT +8. The time now is 03:45 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.