CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

jutawan11 26-01-2012 08:47 PM

Quote:

Originally Posted by bobmudah (Post 12031777)
nak top up dinar tapi duit takde...so nak jual brg2 kat bawah ni baru bleh buat modal beli dinar..

http://www.carigold.com/portal/forum...=298850&page=8

Dan jangan lupa beli emas 1 gm 1 bulan ye.:eek::eek::eek:

silvermaddness 26-01-2012 08:51 PM

Quote:

Originally Posted by BOCEH (Post 12032078)
semoga allah menerima doa kita supaya rv dlm bulan ni jugak

insyaallah...tak bulan ni..bulan dpn pon takpa...rv tetap datang punya...:">:">

ciputje 26-01-2012 08:53 PM

Quote:

Originally Posted by mudahfx (Post 12031837)
untuk Dec2011. saya telah menerima dividen dari warka bank sebayak IQD15k... wow... bes mcm ini... bulan 6/2012 ni dapat lagi....

fb.com/dinariraq2012

x kan 15k je...hehehe:-?:-?:-?

roy`z 26-01-2012 08:55 PM

Quote:

Originally Posted by ciputje (Post 12032174)
x kan 15k je...hehehe:-?:-?:-?

ok kot..drpd xdpt papa :)cgrock:)cgrock

bobmudah 26-01-2012 08:55 PM

Quote:

Originally Posted by jutawan11 (Post 12032123)
Dan jangan lupa beli emas 1 gm 1 bulan ye.:eek::eek::eek:

insyallah....:):)

http://www.carigold.com/portal/forum...=298850&page=8

abuskyri 26-01-2012 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by BOCEH (Post 12032078)
semoga allah menerima doa kita supaya rv dlm bulan ni jugak

insyaAllah dan amin....byk info2 yg meyakinkan dlm bulan ni..semoga kesabaran kita menunggu selama ini dibalas dgn RV dan rate pun keluar drh kot idung..wow!!! haha


____________________
insyaAllah.....RV ttp RV :)paid:)paid:)paid

safa69 26-01-2012 09:02 PM

ada lagi yg up thread nie,hehehe macam2

cloud68 26-01-2012 09:11 PM

As salam...kat area alor star sape seller yg jual iqd ni?atau mc?

woolwich 26-01-2012 09:22 PM

Quote:

Originally Posted by abuskyri (Post 12028919)
MBB = MayBankBerhad :)paid:)paid:)paid


nk kona poie tapau lg ni:)paid:)paid:)paid

MBB = Mari Berbaik-Baik .....:))

syaq90 26-01-2012 09:23 PM

wahhh..RV makin hampir lagi nmpaknya..:)


All times are GMT +8. The time now is 06:00 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.