CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

zaralove 26-01-2012 06:51 PM

Quote:

Originally Posted by atzai (Post 12030954)
kalau betul bagus lah
dok simpan IQDinar ni
dah lebih 5 tahun dah..


berapa banyak tu? :-?

locos 26-01-2012 07:04 PM

Quote:

Originally Posted by syam82s (Post 12030381)
ada siapa2 yg blh terangkan x mcm mana u all labur dinar iraq nie..pm me..

beli note dinar iraq jer.. pastu simpan tunggu Revalue

skang ni hot skit la perbincangan pasal IQD ni memandangkan

sudah timbul tanda2 Iraq nak habiskan chapter 7 dan semua pelabur IQD ni berharap dinar akan naik kembali seperti sebelum waktu diorg perang dulu.

lelabah 26-01-2012 07:07 PM

Sepanjang minggu nie hati asyik berdebar2 je mengenangkan iqd nie...sebelum nie biasa2 je.

OK... bersiap diri dulu untuk Solat Maghrib dan berdoa agar dipercepatkan RV.

woolwich 26-01-2012 07:21 PM

Quote:

Originally Posted by RyomaKun (Post 12024886)
masih menanti dengan sabar...untung batu tenggelam...untung sabut timbul....

sabar yer comel...

jutawan11 26-01-2012 07:40 PM

Jom solat Maghrib dulu, baca Yasin dan wirid pjg2 sikit dan doakan agar RV di percepatkan spt MBB ( May Be Besok ( RV ) ). Mudah2an. Amin x3

myonline 26-01-2012 07:52 PM

Lepas World Economic Forum Annual Meeting 2012
pd 28/1-29/1 ni baru RV kot..

mudahfx 26-01-2012 07:53 PM

Quote:

Originally Posted by jutawan11 (Post 12031483)
Jom solat Maghrib dulu, baca Yasin dan wirid pjg2 sikit dan doakan agar RV di percepatkan spt MBB ( May Be Besok ( RV ) ). Mudah2an. Amin x3

Mudah mudahan di berkati allah amin

fb.com/dinariraq2012

bobmudah 26-01-2012 08:14 PM

nak top up dinar tapi duit takde...so nak jual brg2 kat bawah ni baru bleh buat modal beli dinar..

http://www.carigold.com/portal/forum...=298850&page=8

mudahfx 26-01-2012 08:22 PM

untuk Dec2011. saya telah menerima dividen dari warka bank sebayak IQD15k... wow... bes mcm ini... bulan 6/2012 ni dapat lagi....

fb.com/dinariraq2012

BOCEH 26-01-2012 08:45 PM

semoga allah menerima doa kita supaya rv dlm bulan ni jugak


All times are GMT +8. The time now is 03:36 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.