CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

tomie 01-07-2012 12:07 PM

http://1.bp.blogspot.com/-yqMwTLpB08...dad.map.lg.jpg

http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-11-46-02.png
http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-11-46-09.png

tomie 01-07-2012 12:25 PM

http://www.alsabaah.com/uploads/Imag...15/21-2515.jpg

http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-12-19-24.png
http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-12-19-46.png

synyster 01-07-2012 12:31 PM

Quote:

Originally Posted by tomie (Post 13701340)
itu pemikiran bro je
mmg la sendiri punya teori ..sendiri je yg paham. :))
kalo dah org lain buat tanggapan salah...itu dah jadi teori yg salah..

kan dah ada bukti ..beliau dah salah tanggapan...itu baru sorang..
beribu2 lagi di luar sana baca statement bro ni...
kalo 99% yg salah tanggapan..camna..?? :-? ~X(

:p:">

ok then aku harap salah tanggapan yg berlaku dah diperbetulkan dgn penerangan aku tu eh....

harap leh bezakan makna ZIKIR n ZIKRULLAH.......ok peace to DINARUDDIN semua

tomie 01-07-2012 01:27 PM

http://www.freeimagehosting.net/uploads/b8a49d24e9.jpg

http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-13-25-09.png
http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-13-25-25.png

tomie 01-07-2012 03:39 PM

Kalo TUKAR NOTE BARU..kena angkut guna lori la... :eek:
TaK LaMO dOOOhh..!! :p :">



http://i.ytimg.com/vi/kUow61KOeWw/0.jpg


http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-15-36-31.png
http://i69.photobucket.com/albums/i7...1-15-37-03.png

Fixaro 01-07-2012 05:12 PM

Alhamdulillah :D

synyster 01-07-2012 11:36 PM

alhamdulillah, x lamoooooh doohhhhh

tomie 02-07-2012 12:05 AM

Quote:

Originally Posted by synyster (Post 13705932)
alhamdulillah, x lamoooooh doohhhhh

Maccih kerna menyokong.. :)

nasrullah07 02-07-2012 12:20 AM

Salam..Info utk warga CG.

Berita DINAR:isu chapter vii (tinggal 2 perkara lagi) iaitu HCL,3 zero dan pelaksanaan note baru senakin jelas, dengan itu proses RV semakin hampir. RUMOR "RV now to early 2013". Apa yang boleh saya buat kesimpulan, Note Dinar sekarang masih laku, bila RV nanti kita tukar kpd RM atau USD. Kalau kita nak simpan dinar lama lg, kita kena tukar kpd note yg baru (CBI bagi masa 1-3 tahun).

Berita KYAT: isu human right, isu minyak dan pelaburan myanmar.

Berita EMAS: harga emas turun sedikit,FDIC cadang emas jadi tier 1....harap membantu....

budak kg606 02-07-2012 10:47 AM

Quote:

Originally Posted by nasrullah07 (Post 13706329)
Salam..Info utk warga CG.

Berita DINAR:isu chapter vii (tinggal 2 perkara lagi) iaitu HCL,3 zero dan pelaksanaan note baru senakin jelas, dengan itu proses RV semakin hampir. RUMOR "RV now to early 2013". Apa yang boleh saya buat kesimpulan, Note Dinar sekarang masih laku, bila RV nanti kita tukar kpd RM atau USD. Kalau kita nak simpan dinar lama lg, kita kena tukar kpd note yg baru (CBI bagi masa 1-3 tahun).

Berita KYAT: isu human right, isu minyak dan pelaburan myanmar.

Berita EMAS: harga emas turun sedikit,FDIC cadang emas jadi tier 1....harap membantu....

Terima kasih tuan.. Mmg baekkk punya info pepagi isnin ni... :)cgrock


All times are GMT +8. The time now is 08:46 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.