CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

abuskyri 24-03-2012 07:12 AM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 12664997)

Sudah Pasti sekarang baru 24/3/2012 :)cgrock

still on track!!
mode: waiting & countdown!! :)paid

adishams 24-03-2012 07:39 AM

assalamualaikum

kungfumabuk 24-03-2012 08:02 AM

Quote:

Originally Posted by samkitaro (Post 12666581)
Mulai sekarang TOLONG JANGAN QUOTE LANGAU! Perbincangan dah lama di belakang! Newbies korek kat sana ye! Dinarians dalam gear tertinggi di lebuhraya harapan. Tol keluar dah makin dekat. Siapkan bayaran untuk tol. Maliki dan Syabibi sedang menunggu di sana!Focus!Focus!
Mulai sekarang Look Forward! Step on your fuel! VROOOOMMMMMM! Langgar the langaus! GedebamMMMMMMM! Mampuuussssss! On wiper cuci cermin Flap!Flap!:D:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::)):)):)): )):)):D:D:D:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid

sokong....sape qoute langau kena boh dlm ignore list gak....iqd dah pegang watpe pening nak diskus.....tunggu pencerahan sambil sembang2....nak diskus keraguan oleh langau tu buang masa je n menyemak thread je....be +ve bro....:)cgrock:)cgrock:)cgrock

kainlangsir 24-03-2012 08:05 AM

Persidangan Arab ne akan gantung urusan ISX..knp ye...:-?

lelabah 24-03-2012 08:34 AM

Quote:

Originally Posted by mat jenin (Post 12666649)
aku tunggu jam 8 pagi ni..
lelabah ingat posting kau smlm..
dah nak hampir jam 8 ni...
jangan sampai mambang RV dan pendekar mustar jer keluar...
hahahahaha..


Quote:

Originally Posted by lelabah (Post 12661799)
tunggu esok hari pukul +-8 pg(waktu baghdad)......19 jam dari sekarang.

Quote:

Originally Posted by lelabah (Post 12662285)
tunggu esok hari pukul +-8 pg(waktu baghdad)......18 jam dari sekarang. InsyaAllah, terlerai teka teki.


Ada aku tulis 8pg my ke dan ada ke aku tulis RV.....tolonglah tuan info nie utk yg vote kat kat ats sekali tu sbb dia orang tersangat faham akan rumours.

Tuan takde vote pun.....jd info nie tak layak utk tuan. Pergilah kat thread sebelah sbb ramai kwn2 yg sependapat dgn tuan kat sana. Bincanglah sesama sendiri.

abuskyri 24-03-2012 08:40 AM

Quote:

Originally Posted by lelabah (Post 12667173)
Ada aku tulis 8pg my ke dan ada ke aku tulis RV.....tolonglah tuan info nie utk yg vote kat kat ats sekali tu sbb dia orang tersangat faham akan rumours.

Tuan takde vote pun.....jd info nie tak layak utk tuan. Pergilah kat thread sebelah sbb ramai kwn2 yg sependapat dgn tuan kat sana. Bincanglah sesama sendiri.

depa dh terlalu obses sgt tu..
lebih dr yg tegar IQD..
sbb tu ayat2 yg general selalu di twist2 kan :">

danzig_08 24-03-2012 08:56 AM

Pagi2 pn dah ada komen
hangpa semua memang tegar laaa
sabtu ahad aku cuti
mari menikmati cuti dr kerja opis bsama family

akusongoku 24-03-2012 09:14 AM

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Kepada yang belum sarapan,boleh sarapan di pagi Sabtu yang hening ni.

Kepada yang kerja,kerja lek lok. Jgn pikir sgt RV ke x. Nanti kang keje ke mana, RV pun blom lg.

Anyway,RV still on track.

ashz806 24-03-2012 10:10 AM

Alhamdulillah..hari2 ,akin positif..lambat cept pon nk wat cmna..

IQD dh ada dlm tgn..so,tggu ajo la..

Roti canai satopp!!

baby kulai 24-03-2012 10:19 AM

wooo..cm ado berita baek je pg yg suci n hening ni....:):D:">:p:)cgrock:)paid


All times are GMT +8. The time now is 06:27 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.