CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

BMPowerangers 24-03-2012 02:59 AM

Cau cin cau...
Esok masih ada....Mr RaVi......deeyyyyyyy.......

peja510 24-03-2012 03:13 AM

beli dengan seller iqd lagi murah..
yg org beli mahal tu, sebab kena scam..
ape benda pun, yang scam akan mahal..

cuba beli kat MC alamanda, iqd25k rm95
beli ngan seller iqd yg bukan scam, RM80 jer..

so, mc la yg scam..
ko beli ka mc pun, ko kena scam jugak la gayanya :eek::eek::eek:

samkitaro 24-03-2012 04:23 AM

Mulai sekarang TOLONG JANGAN QUOTE LANGAU! Perbincangan dah lama di belakang! Newbies korek kat sana ye! Dinarians dalam gear tertinggi di lebuhraya harapan. Tol keluar dah makin dekat. Siapkan bayaran untuk tol. Maliki dan Syabibi sedang menunggu di sana!Focus!Focus!
Mulai sekarang Look Forward! Step on your fuel! VROOOOMMMMMM! Langgar the langaus! GedebamMMMMMMM! Mampuuussssss! On wiper cuci cermin Flap!Flap!:D:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::)):)):)): )):)):D:D:D:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid

luhur_lestari 24-03-2012 04:30 AM

Quote:

Originally Posted by samkitaro (Post 12666581)
Mulai sekarang TOLONG JANGAN QUOTE LANGAU! Perbincangan dah lama di belakang! Newbies korek kat sana ye! Dinarians dalam gear tertinggi di lebuhraya harapan. Tol keluar dah makin dekat. Siapkan bayaran untuk tol. Maliki dan Syabibi sedang menunggu di sana!Focus!Focus!
Mulai sekarang Look Forward! Step on your fuel! VROOOOMMMMMM! Langgar the langaus! GedebamMMMMMMM! Mampuuussssss! On wiper cuci cermin Flap!Flap!:D:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::)):)):)): )):)):D:D:D:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

mat jenin 24-03-2012 06:02 AM

aku tunggu jam 8 pagi ni..
lelabah ingat posting kau smlm..
dah nak hampir jam 8 ni...
jangan sampai mambang RV dan pendekar mustar jer keluar...
hahahahaha..

FaZiL^aFiZi 24-03-2012 06:25 AM

dah RV ke ni?....
pinjam sejuta boleh?....

perak fm 24-03-2012 06:39 AM

Quote:

Originally Posted by mat jenin (Post 12666649)
aku tunggu jam 8 pagi ni..
lelabah ingat posting kau smlm..
dah nak hampir jam 8 ni...
jangan sampai mambang RV dan pendekar mustar jer keluar...
hahahahaha..

Bukan jam 8 pagi waktu malaysia bang tapi 8 pagi waktu iraq....:D:D:D

mrblack78 24-03-2012 06:45 AM

Quote:

Originally Posted by CICAK_NAMPAK(cakpak) (Post 12666688)
dah RV ke ni?....
pinjam sejuta boleh?....

apa barang nak pinjam.meh sini aku bagi terus.keep the change.

abuskyri 24-03-2012 07:01 AM

Quote:

Originally Posted by samkitaro (Post 12666581)
Mulai sekarang TOLONG JANGAN QUOTE LANGAU! Perbincangan dah lama di belakang! Newbies korek kat sana ye! Dinarians dalam gear tertinggi di lebuhraya harapan. Tol keluar dah makin dekat. Siapkan bayaran untuk tol. Maliki dan Syabibi sedang menunggu di sana!Focus!Focus!
Mulai sekarang Look Forward! Step on your fuel! VROOOOMMMMMM! Langgar the langaus! GedebamMMMMMMM! Mampuuussssss! On wiper cuci cermin Flap!Flap!:D:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::)):)):)): )):)):D:D:D:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid

Assalammualaikum,

Tegar & positif..i likeee...kasi tarik sket aura2 positif tu ye :)
wohooo dabommm!!!! :)paid

abuskyri 24-03-2012 07:10 AM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 12664873)
Zazz LayanZzz :p , Kuasa Allah SWT, IQD akan bernilai Tinggi Tunggu jerlah xperlu tunjuk sangat Xsuka :"> OK WAIt AnD SEe, RV is Near the corner...xrugi ape pun Intel yg saya BeriTahu..Xder sakiTkan hati Org...kerap di FB :Geng Emas. Kalau Benar2 Dah Boleh CI d US Jgn RIsaU Kita d MY akan Merasa JGOk InsyaAllah.. :)paid

statement word yg general & simple..
xde janji ape2..
but we take it as positive..
thumbs up :)

tq masta..
always positive!! :)paid


All times are GMT +8. The time now is 01:43 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.