CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

mr_x6006 19-03-2012 04:51 PM

MC IRAQ dok tunggu hangpa suma CI IQD kat depa..

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...21111004_n.jpg

X laAMooooo DooHHHH!!!!

afiqhaziq 19-03-2012 04:51 PM

Quote:

Originally Posted by danzig_08 (Post 12611496)
biarkan jer lah
aku pun xpaham apsal la dengki sgt kt pemegang dinar ni
biarlah kitaorg nk berangan ke ape ker xkacau org pun
benda blom jd lg xtau scam atau reality
kita xnk terima konsep delete 3 zeros pun
xda buat masalah kt org lainnyer......
makin tambah buat dosa sakitkan hati org ada laaa...
cuba tanya niat tu...
ape hendaknya utk berada dlm thread ni...

Like..like...like...

cool Sun 19-03-2012 05:01 PM

Stop the Langau
 
Kebanyakan Lelangau ni cuba untuk naikkan nama mereka yang tak berapa popular dalam CG.:eek::eek::eek:. tu jerrr niat mereka:). so dengan cara meroyan dan melangau nama diaorang akan disebut2 dalam forum ni:)):)):)):))... kalau ikut background pun diaorang jenis ni kerja pun mesti pencacai kat ofis jerr,:D kalau kat ofis tu diaorang xde sebenarnya pun takpe company tu tak bankrup pun:((:((:((.. so bagi yang bukan langau jangan react just response...kalau kita react secara amnya diaorang dah menang dan akan terus melangau dalam forum ni...ppsssstttttt bunyi RIDSECT dispray!!!!:eek::eek::eek::eek:

xoox 19-03-2012 05:01 PM

Quote:

Originally Posted by afiqhaziq (Post 12611545)
Like..like...like...

kan dah cakap ESOK arvi:):D

mr_x6006 19-03-2012 05:06 PM

Dah RV geng..

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...25261040_n.jpg

Baru je dapat VELLFIRE ni..


TQ IQD..

cool Sun 19-03-2012 05:07 PM

Quote:

Originally Posted by abuskyri (Post 12611327)
intel2 x luak pun kena kutuk :)cgrock

sebenarnye lelangau nak suruh member dalam forum ni panggil diaorang Intel / Masta jugak kot, sebab tu lerr diaorang meroyan..maklumlah title dah "active member" tapi takde pong orang nak panggil dia OTAI ...:eek::eek::eek: kalau nak suruh junior panggil korang MASTA cakap jelah jangan segan-segan Masta Langau

kainlangsir 19-03-2012 05:09 PM

tak abih lagi ye perang dengan langau

mr_x6006 19-03-2012 05:09 PM

Jom pakat Book WISH baru ni..

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...34790106_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...97467365_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...30332855_n.jpg

RV tetap RV..

cool Sun 19-03-2012 05:10 PM

Quote:

Originally Posted by mr_x6006 (Post 12611759)
Dah RV geng..

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...25261040_n.jpg

Baru je dapat VELLFIRE ni..


TQ IQD..

Nak tempah satu

jackstan 19-03-2012 05:14 PM

dah RV ker...tahniah la geng2 dinar...jangan lupa bayar zakat tauuuuuu...2.5% jer....:))


All times are GMT +8. The time now is 07:36 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.