CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

afiqhaziq 19-03-2012 03:44 PM

Quote:

Originally Posted by tomie (Post 12610518)
langau2 pun byk beri info ilmiah wo...
byk gak manfaat yg dpt diambil :)

yg tak manfaat....buat dono je... :)) :p

Like..tt..wat la sibol like..nk like susoh ooo...like..like..like..

dr_filsuf 19-03-2012 03:47 PM

hakikatnya....

para dinarholics yg meroyan...yg cepat melatah bila ada (what so called) langau2 memberikan info2 yg tak seiring dgn hasrat mereka...
sbb tu lah sebelum fikiran mereka bercelaru dan tak senang duduk..mereka masukkan sesetengah org dalam ignore list...
ala..mcm org tgh tidor mimpi indah la kan....mana tak hangin bila kita kejutkan dia..even kejut utk bgun subuh..

and one more things...dalam thread ni,sentiasa lebih ramai guest drp members.guest memerhatikan saja gelagat2 dinarholics yg telah dibrainwash otaknya sambil menggeleng2kan kepala..atau sambil tertawa kecil dalam hati..

bobmudah 19-03-2012 03:49 PM

macam2 hal...

mursyidul rv 19-03-2012 03:54 PM

aii mane semue masta ,intel 2 kat sini
tgh beratur nak CI ke hihihhihihii
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

tomie 19-03-2012 03:54 PM

huhuhhu :)

Revaluation announcement on Australian TV

Good day all. I live in AUS and I saw and heard the announcement. No specific currencies mentioned. GO RV!!



RMteam 19-03-2012 03:55 PM

harga terbaik dinar anda PM
yang terbaik akan saya hubungi heheheh

mantoya 19-03-2012 03:57 PM

Quote:

Originally Posted by bobmudah (Post 12610619)
macam2 hal...

sabor jelah bob....naik huruhara dah aku tgk...~X(~X(

tomie 19-03-2012 04:02 PM

jawatankuasa Ekonomi Parlimen Majlis Rakyat Iraq, transaksi kira-kira dua bilion dolar Amerika di pasaran Iraq dalam masa sebulan, dianggap serius jika berterusan kerana ia menjejaskan kuasa & kestabilan dinar Iraq.

Jurucakap jawatan kuasa tersebut menegaskan bahawa "daripada jumlah ini, sama ada secara formal atau tidak formal, ia mempunyai kesan ke atas kekuatan dinar Iraq kerana dolar yang kita dapat datang dari eksport komoditi sahaja yang kita mempunyai minyak mentah, antara 200-300 juta dolar sehari. "
http://thecurrencynewshound.com/2012...e-iraqi-dinar/

Rumours: Ch.7 telah ditarik keatas IRAQ dan RV, ada juga beberapa sumber yang menyatakan beberapa Bank tempatan bersedia untuk pertukaran... NAMUN kebanyakan SUMBER DIRAGUI kesasihan dan kenyataan rasmi dari pihak yang berkaliber juga belum dapat dipastikan lagi, Apapun tunggu dan lihat kerana tiada had masa, apapun bergantung kepada KERAJAAN IRAQ & BANK PUSAT IRAQ menentukan...

Banyakkan berdoa :
“Ya Allah, Yang Meleraikan dukacita, Yang Melapangkan kekusutan, Yang Menyahut seruan orang yang susah, Yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang di dunia dan akhirat, Engkau mengasihi aku, maka rahmatilah aku dengan suatu rahmat yang mencukupi untukku berbanding rahmat yang ada pada selainMu.”

abuskyri 19-03-2012 04:03 PM

bg den..
klu kita dh invest tu, we're part in this journey..
at the end, kita sama2 merasainya..
x kesah la ada yg manis atau ada yg pahit kan :)

ps: biase le, otw nk reach sesuatu destinasi kan byk pit stop nye..lame2 pun sampai juga kan :)paid

bobmudah 19-03-2012 04:05 PM

Quote:

Originally Posted by mantoya (Post 12610723)
sabor jelah bob....naik huruhara dah aku tgk...~X(~X(

tu...dah mcm tak best sgt...dulu layan je...skrg nak layan pun...emmmm.....:((:((:((


All times are GMT +8. The time now is 01:42 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.