CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

mr shabobu 29-02-2012 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by raikko5 (Post 12401944)
takder lah.... itu bulan dan rate.....:-?:-?:-?~X(~X(~X(:)cgrock
dah anak 2 bro.... setakat ni tak terpk lagi...

masta bila dah RV...:)paid:)paid:)paiddah buleh pikir2kan...:-?:-?:-?:eek::eek::eek::eek:

alliyaz 29-02-2012 12:03 PM

salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...

nisuh 29-02-2012 12:04 PM

mmg penuh jek thread ni..sama2 tunggu hari yg mendebarkan..:):)

kalu ikutkan sok mlm dah ada info pasal rv..:)cgrock

jom pakat doa byk2 hari ni & sok supaya dipermudahkan segala urusan, termasuk urusan berkenaan dinar Iraq ni..:)paid





p.s: menanti detik 1 Mac 2012 hingga 21 Mac 2012 ( SPRING DAY in IRAQ ) :)paid:)paid

mrshah90 29-02-2012 12:04 PM

Quote:

Originally Posted by alliyaz (Post 12402541)
salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...

yg ad ckit xperlu la kn?? :-?:-?

mr shabobu 29-02-2012 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by alliyaz (Post 12402541)
salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...

UDAH READY DOH masta...:D:D:D...nunggu announcement from bnm utk CI:)paid:)paid:)paid

Seth.Iskandar 29-02-2012 12:07 PM

Quote:

Originally Posted by alliyaz (Post 12402541)
salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...

suda.. tggu bro alliyaz umumkan je.. haha..:))

lelabah 29-02-2012 12:07 PM

Quote:

Originally Posted by alliyaz (Post 12402541)
salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...

Confirm ke esok atau minggu nie RV....Nanti buat awal2 tunggu2 tak RV2 lagi. Kalau dah RV nanti baru buat boleh jugakkan.

afiqhaziq 29-02-2012 12:08 PM

Quote:

Originally Posted by alliyaz (Post 12402541)
salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...

Wahhh..bos..bnyk nk kono potostt..memang wajib ko bosss:((

nisuh 29-02-2012 12:09 PM

Quote:

Originally Posted by alliyaz (Post 12402541)
salam semua pemegang dinar...dah ready ker nak CI and CO?jgn lupa photocopy iqd anda semua and bukak current akaun yer...



mode standy dah ni bro..:)cgrock:)cgrock

stamina pun makin mantep, cuma tunggu detik kegembiraan jek nak bratur kat bank..:D:D

CA tu mana2 bank pun buleh ke bro..? or ada suggestion..?:">:">

alliyaz 29-02-2012 12:12 PM

bkn apa sumber dr bnm ckp kalu lebih 1.5mil bnm akan bekukan duit tu..kalu CA tu nok letak berjuta2 pom boleh..no hal..CA MBB pom boleh, hsbc,


All times are GMT +8. The time now is 10:27 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.