CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

Sendoh 28-02-2012 11:42 AM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 12389087)
Bagus2 sumber dari pihak lain pun ade di CG, memang kita boleh nampak gambaran semakin cerah nak CI sekarang :)paid

Dapat hari ini RV lagi bagus Tuan.

drebarbas 28-02-2012 11:43 AM

Quote:

Originally Posted by malaysia86 (Post 12389137)
xkan la iqd trus tukar RM...adoiyai..

itu menunjukkan pakcik bukannlah pengumpul IQD yang meroyan sebab tak RV lagi seperti yang didakwa oleh seorang forumer

damreza 28-02-2012 11:44 AM

Quote:

Originally Posted by Sendoh (Post 12389144)
Dapat hari ini RV lagi bagus Tuan.

Tunggu Jer, Kalau dah Dapat GreenLight BNM akan Umumkan kpd MC & Bank2 Terima utk CI :D

enakcitarasa 28-02-2012 11:46 AM

Quote:

Originally Posted by raikko5 (Post 12389070)
hahahhahha.. itulah pasal.... kesian dia tu....:)):)):))

:mad::mad: yg lg kesian,mber2 yg dah "ignore list" derang nih..~X(~X(~X( ade jer lagi yg quote...takde makna le..:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam

drebarbas 28-02-2012 11:50 AM

Quote:

Originally Posted by enakcitarasa (Post 12389199)
:mad::mad: yg lg kesian,mber2 yg dah "ignore list" derang nih..~X(~X(~X( ade jer lagi yg quote...takde makna le..:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam

itu menunjukkan mereka terbuka kepada gangguan daripada forumer lain

sape2 yang ignore tu tak cukup kuat keyakinan sebenarnya, takut tergoda dengan dakyah langau yang sentiasa mengganggu gugat keimanan dan keyakinan penyimpan dinar Iraq

Secara tak langsung menujukkan aktiviti langau semakin mendapat tempat di sisi penyimpan dinar Iraq :D:D:D

abuskyri 28-02-2012 11:50 AM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 12389087)
Bagus2 sumber dari pihak lain pun ade di CG, memang kita boleh nampak gambaran semakin cerah nak CI sekarang :)paid

hari ke hari, lama2 dekat la RV gan kita..
tu je point die..
waiting untuk CI!!! :)paid:)paid

Aariz Ziqri Sr. 28-02-2012 11:54 AM

Langau takyah quote pun geng..Kita sembur je, sapa yg terasa, dia la tu.. Heheheehhehehe

bluerobot 28-02-2012 11:56 AM

hahaaha seronok tgk langau lahabau meroyan...ko belum pak cucing lagi ke langau..hahaha

mr_x6006 28-02-2012 11:56 AM

Quote:

Originally Posted by PipsHunter (Post 12387919)
~IRAQ DAH SECRA RASMI JOIN WTO,IMO soo NEXTTTT RV!!!~

Tu diiaaaaaa...

Info dah maiii... :)paid

abuskyri 28-02-2012 11:58 AM

Quote:

Originally Posted by bluerobot (Post 12389314)
hahaaha seronok tgk langau lahabau meroyan...ko belum pak cucing lagi ke langau..hahaha

klu dlm bahasa ekenomi = RI :">


All times are GMT +8. The time now is 11:17 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.