CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

Chainsaw 24-02-2012 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by jejantas (Post 12352585)
x kan keyakinan bergoncang kots bila langau2 berforum ... relaks arrr ... :D tangani ajer mereka2 tuh ngan cara WISE

Betul tu..tapi kalau langau banyak sangat tak best la pulak..bau bushuk :))

jutawan11 24-02-2012 05:01 PM

Baghdad (AIN) –The Parliament lifted its session for thirty minutes due to conflicts on the added items on the 2012 budget law draft.

A parliamentary source informed the All Iraq News Agency (AIN) Thursday “The Parliament ended voting on the items of the budget and started voting the added items such as the salaries of the members of the Provincial Councils, taxes and others.”

“The Iraqiya Slate and the Kurdistani Alliance objected these added items because they require to be read twice in the parliament before being approved,” the source added, noting that “This conflict caused lifting the parliament session for thirty minutes.” /End/

Baghdad (AIN) –The Parliament voted to allocate 6000 posts for the security ministries within the 2012 budget law draft.

“The Parliament voted for allocating 6000 posts for the Ministries of Defense and Interior in addition to allocating sums of money for purchasing weapons and military equipment within the 2012 budget law draft,” parliamentary source reported to Ain Thursday.

The Parliament is holding its session now to vote on the 2012 budget law draft. /End

Baghdad (AIN) –The parliament, during its session which is devoted for voting on the articles of 2012 budget, voted on allocating 600.000 IQD for each retired employee to be given for him for one year for those who have a salary less than 400.000 IQD.


Parliamentary source stated to AIN "The parliament also voted on increasing the job opportunities with 40.000 opportunities for 2012."/End/

mr shabobu 24-02-2012 05:05 PM

Quote:

Originally Posted by jejantas (Post 12352585)
x kan keyakinan bergoncang kots bila langau2 berforum ... relaks arrr ... :D tangani ajer mereka2 tuh ngan cara WISE

Bro kite anggap je langau2 ni sebagai rintangan dan ranjau berduri yg harus kite hadapi#:-S#:-S#:-S...perrr...kite harus bersabar:D:D:D...dan segala kesabaran akan dibayar dengan RV:)paid:)paid:)paid...dah dokek oiii

miehensem 24-02-2012 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by jejantas (Post 12352541)
Kenapa nak marah sgt kat langau2? ... Biarlah mereka nak kata apa pun ... :D

Mmg pun.. nak kata apa pun kata la.. tp kalau tak setuju pun.. kasi la point.. fakta.. cakap org ada ilmu..

horras 24-02-2012 05:13 PM

Quote:

Originally Posted by paraseed (Post 12352504)
aku nak suggest kat tuan horras..ape kate kat first page tu senaraikan name2 langau dalam thread ni & step2 nak masukkan name2 langau tu kat dalam ignore list...amacam tuan horras..blh kan???...:D:D:D

Xle bro.... sorry.... :D

hulktezza 24-02-2012 05:15 PM

Udah ler tu "kewangan"... idea dan pendapat lu x diperlukan disini,...naper sakit ati sangat ngan kami dinarianz nie....kami minta duit mak bapak lu ker beli IQD nie,...ada org pinang akak lu bayar hantaran pakai IQD ke? or apa aku tak faham....lu bukak ler threads baru ke or blog baru ker and kumpul ler fact and figure yg mengatakan IQD ni scam kan senang..... tapi Gabenor BNM smpi skrg pun x brani kuar statement yg ckp dinar iraq in scam ......lu sapa??

jutawan11 24-02-2012 05:15 PM

Quote:

Originally Posted by miehensem (Post 12352729)
Mmg pun.. nak kata apa pun kata la.. tp kalau tak setuju pun.. kasi la point.. fakta.. cakap org ada ilmu..

Siapa yang setuju kita RV IQD dengan rate USD3.75 SILA ANGKAT TANGAN

http://i1058.photobucket.com/albums/.../votedinar.jpg

kungfumabuk 24-02-2012 05:17 PM

Quote:

Originally Posted by paraseed (Post 12352504)
aku nak suggest kat tuan horras..ape kate kat first page tu senaraikan name2 langau dalam thread ni & step2 nak masukkan name2 langau tu kat dalam ignore list...amacam tuan horras..blh kan???...:D:D:D

aku nye suggestion senang je.....ramai2 klik kat repoer this post kt quote dia....kalau ramai wat....dia terus kena banned dari cg ...apa thread pun yakleh masuk dah....:D:D:D

riv 24-02-2012 05:18 PM

Quote:

Originally Posted by abu syafi (Post 12352060)
Dinar Iraq 2012
Berita yang baru saya terima.... tadi saya dapat panggilan telefon daripada kawan saya sendiri.... dia ada mengatakan bahawa dinar iraq boleh CI dekat money changer yang dilantik oleh B** selain dari bank.....

MC yang di lantik oleh B** ada senarai di bawah.... di hanya bagitahu buat masa ni hanya ada 2 MC yg dia tahu....

Negeri Sembilan
Dinar Traders Corporation Sdn Bhd
F46D, 1st Floor
Jusco Seremban 2 Shopping Centre
112, Persiaran S2-B1, Seremban 2
70300 Seremban
Negeri Sembilan

Rawang
Saya lupa nama MC

Semua ini boleh CI pada Bulan Mei dan Jun..... Semua berita ini belum ada kesahihan nya.... hanya dengar melalui tel belum ada black & white...

Untuk warka bank hanya withdraw dari warka(sama seperti anda withdraw duit forex dari luar negara masuk ke malaysia.....

apa2pun penyedap telinga....... RV tetap RV.......

fuhh terbaik, tp kalau nak CI kat MC kena sewa sebijik hummer ngn 2 bodyguard dulu..:))

Fixaro 24-02-2012 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by jutawan11 (Post 12352837)
siapa yang setuju kita rv iqd dengan rate usd3.75 sila angkat tangan

http://i1058.photobucket.com/albums/.../votedinar.jpg

Bankang2..USD4.40 disini :D


All times are GMT +8. The time now is 07:28 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.