CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Investor Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Dinar Iraq (Part 2) - Menanti detik (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=297978)

damreza 01-01-2012 03:24 PM

Quote:

Originally Posted by sconsult (Post 11791058)
tak boleh nak tepek, banyak thru by phone call. Tunggu je!

dlm CG neh semua nak cepat he3 :)cgrock

melalui email/sms/tel/website/suara/khabar angin semua pakat belasah nak jer...jadi penyedap minda he3

ps: apekes sebelum neh Sconsult berkaitan dgn cite RV di astro Warna? :))

sconsult 01-01-2012 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by damreza (Post 11791092)
...

ps: apekes sebelum neh Sconsult berkaitan dgn cite RV di astro Warna? :))

irrelevant...by coincident tu

ps: aku bukannya tengok TV pun.

sconsult 01-01-2012 03:35 PM

astaghfirullah....aku baru sat terima email dari Pak Lah! :))

Snipers1 01-01-2012 03:37 PM

dia melabur jugak tu...

xxx82 01-01-2012 03:39 PM

sapa ada jual IQD 50...saya nak 1bundle setengah..pm saya harga.

damreza 01-01-2012 04:20 PM

Quote:

Originally Posted by sconsult (Post 11791138)
irrelevant...by coincident tu

ps: aku bukannya tengok TV pun.

OIC mcm tuh rupernyer ingat memang betul nak pekena he3...
kalau hal lain mmg RV ler :)paid

myonline 01-01-2012 04:24 PM

mimpi lain macam jer semenjak 2 menjak ni..
tapak tangan pun gatal2..
selalunya sblm ni kalau gatal2 mmg dpt duit pun..

yeahhh...
RV mggu dpn..

agenloan 01-01-2012 05:01 PM

Quote:

Originally Posted by myonline (Post 11791481)
mimpi lain macam jer semenjak 2 menjak ni..
tapak tangan pun gatal2..
selalunya sblm ni kalau gatal2 mmg dpt duit pun..

yeahhh...
RV mggu dpn..

harap2 mcm tu la tuan, rv

butterland 01-01-2012 05:01 PM

tunggu jela minggu depan...kalu takde tunggu lagi..

monggo 01-01-2012 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by myonline (Post 11791481)
mimpi lain macam jer semenjak 2 menjak ni..
tapak tangan pun gatal2..
selalunya sblm ni kalau gatal2 mmg dpt duit pun..

yeahhh...
RV mggu dpn..

kalu dah selalu petanda cam tu mmg kompom
la rv.. w/pun waa punya tak brp sngt gatal
tapi waa tumpang oooonnng maa.
:D :D :D


All times are GMT +8. The time now is 06:17 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.