CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   |Runcit/Borong|:Pati/Cuka (Kurma,Delima,Epal)1763 btl t'jual, EJEN DIPERLUKAN! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=284190)

shide 26-03-2012 09:47 PM

Quote:

Originally Posted by miehensem (Post 12687373)
kalau pati delima gulsan tu kalo borong brapa rm??

cek pm tuan..
harga terbaik, keuntungan pun banyak...

shide 26-03-2012 10:46 PM

bump produk.

shide 27-03-2012 09:21 PM

dapatkan pati kurma,cuka kurma minab
harga terbaik..
harga borong pun terbaik

shide 28-03-2012 10:02 PM

[QUOTE=shide;11312487]
Quote:

http://4.bp.blogspot.com/-0LHzn6I7fk...0/DSC09254.JPG
CUKA KURMA ( MINAB )
( 600ml - IRAN )


KHAL
KHAL adalah perkataan dari bahasa Arab yang membawa maksud suatu bahan yang diperbuat daripada buah-buahan seperti kurma ( tamar ), epal, anggur dan buat tin yang akan disimpan dan diperam di dalam jangkamasa tertentu.
KHAL adalah berbeza daripada cuka buatan yg khususnya untuk digunakan di dalam masakan. KHAL merupakan minuman kesihatan yg amat berkhasiat untuk tubuh badan dan bersifat alkali.
Kurma dipilih untuk dibuat KHAL oleh kerana khasiatnya yg amat tinggi. Kurma disebut sebagai makanan yg mampu mengubati :

1: masalah darah
2. masalah usus
3. masalah hati, hempedu, lemah jantung
4. menambahkan air mani
5. masalah kerongkong dan mulut
6. menambah nutrisi tubuh badan
7. mematikan kuman ( bakteria )
8. masalah migrain dan penawar racun dalam badan



HUBUNGI:
SHIDE: 013-4062032
ym: lackey_2302

Pembayaran: MAYBANK 155050233454
Rashide Abd Rahman

dapatkan pati kurma,cuka kurma minab
harga terbaik..
harga borong pun terbaik

p/s: 4 botol (pati kurma,cuka kurma, pati delima, cuka kurma) sudah di pos ke sarawak hari ni..dah masuk ke pasaran sarawak..:)cgrock
thx to org sarawak yang order tu :)paid

p/ss:esok lunch ada 3 botol cod di lowyat, thx for the order

shide 29-03-2012 08:14 AM

bump produk pati/cuka kurma dan delima...
dah lebih 10 botol terjual.

my.name.is.nad 29-03-2012 06:25 PM

tt mak saya dah terima pagi tadi... makaseh TT

shide 29-03-2012 10:13 PM

Quote:

Originally Posted by my.name.is.nad (Post 12732736)
tt mak saya dah terima pagi tadi... makaseh TT

ok thx... barang sampai dgn baik yer? xda pecah ke apa... bagus lah.
sampai juga produk ni ke sarawak :)

zakiprofit 30-03-2012 12:06 AM

Saya juga nak order cuka kurma. Kalau produk sampai elok.. rase ok...
confirm terus order tambahan lagi

shide 30-03-2012 12:24 PM

Quote:

Originally Posted by zakiprofit (Post 12736318)
Saya juga nak order cuka kurma. Kalau produk sampai elok.. rase ok...
confirm terus order tambahan lagi

penghantaran di jamin selamat.
untuk botol ni, kami bungkus dgn bubble foam.
dah lepas ke sarawak 4 botol bro..
alhamdulillah selamat,xda pecah..
ce tanya miss nad. dia order :)
nak order boleh..
nak borong pun boleh.bagi best price

shide 30-03-2012 08:12 PM

dah hantar 1 cuka kurma minab ke batu pahat..

affendi bin mohamad 30-03-2012 08:32 PM

salam tt..teman nak tanya harga borong camne..pm teman yer..:)

shide 30-03-2012 08:42 PM

Quote:

Originally Posted by affendi bin mohamad (Post 12745558)
salam tt..teman nak tanya harga borong camne..pm teman yer..:)

saya dah pm harga borong. terbaik nye..:D
nak cod shah alam/rawang, melaka, seremban, leh set time :)

juweialhaj 30-03-2012 08:42 PM

Tt. Cod mana?

ahib0205 30-03-2012 08:52 PM

Quote:

Originally Posted by shide (Post 12745658)
saya dah pm harga borong. terbaik nye..:D
nak cod shah alam/rawang, melaka, seremban, leh set time :)


Quote:

Originally Posted by juweialhaj (Post 12745666)
Tt. Cod mana?


bro nak cod kat mana? :D

shide 30-03-2012 08:54 PM

Quote:

Originally Posted by juweialhaj (Post 12745666)
Tt. Cod mana?

seperti di post 1st page..
shah alam/rawang/seremban/melaka. leh sate time..
biasa weekend :)paid

shide 30-03-2012 08:55 PM

Quote:

Originally Posted by ahib0205 (Post 12745739)
bro nak cod kat mana? :D

shah alam, seksyen 7 ahad ni...
saya ada turun sana :)

ahib0205 30-03-2012 08:55 PM

TT, saya baru ingat nak buka thread jual :)

boleh bro PM saya harga bro dapat? mana tau saya boleh supply kat bro lagi murah :)

shide 30-03-2012 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by ahib0205 (Post 12745768)
TT, saya baru ingat nak buka thread jual :)

boleh bro PM saya harga bro dapat? mana tau saya boleh supply kat bro lagi murah :)

dah pm harga borong :)paid

ahib0205 30-03-2012 09:05 PM

Quote:

Originally Posted by shide (Post 12745792)
dah pm harga borong :)paid

er... saya minta bro PM harga bro dapat kalau sudi :)

tapi takpa, saya ada tanya bro kat PM harga yang saya boleh bagi kat bro :)cgrock

shide 30-03-2012 09:11 PM

Quote:

Originally Posted by ahib0205 (Post 12745836)
er... saya minta bro PM harga bro dapat kalau sudi :)

tapi takpa, saya ada tanya bro kat PM harga yang saya boleh bagi kat bro :)cgrock

dah reply pm..
hehe anyway tq :)

syam82s 30-03-2012 09:30 PM

melilih aik liur..

shide 30-03-2012 09:35 PM

Quote:

Originally Posted by syam82s (Post 12746004)
melilih aik liur..

meleleh air liur??
tak try lagi..
dah try baru meliur.haha

komandokaya 30-03-2012 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by syam82s (Post 12746004)
melilih aik liur..


tu ler pasal...:D:D

ThatSickPoet 30-03-2012 10:08 PM

Kalau beli dedua untuk first time ada diskaun sikit tak? hehe

shide 30-03-2012 10:22 PM

Quote:

Originally Posted by ThatSickPoet (Post 12746353)
Kalau beli dedua untuk first time ada diskaun sikit tak? hehe

area mana ni?
nak diskaun tang mana tuh?
hhuhuhu

shide 31-03-2012 10:20 AM

bump produk...
thx pada yang order

shide 31-03-2012 11:16 PM

bump produk..esok leh cod :)

shide 01-04-2012 09:55 PM

bump produk cuka/pati dari iran

shide 02-04-2012 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by shide (Post 11316605)
Pos Laju
29/3/ 2012 - 1 CUKA KURMA MINAB - - BATU PAHAT JOHOR
30/3/2012 - 1 CUKA EPAL + 1 CUKA KURMA MINAB- - TAIPING (REPEAT ORDER) EN. MAZLAN
2/4/2012 - 1 CUKA KURMA MINAB - EM045953979MY - ZAKI PROFIT ( MUAR JOHOR)

bump utk harini... 1 cuka kurma minab dah di pos

shide 04-04-2012 01:13 AM

bump pati/cuka kurma

shide 04-04-2012 01:41 PM

bump produk pati/cuka kurma..mendapat sambutan hangat

shide 05-04-2012 07:07 AM

bump pati cuka/kurma pagi khamis ni.. :)

mawie 05-04-2012 09:01 PM

haiii
 
salam bis jus delima tu minum macam mana yaa berapa sudu

shide 08-04-2012 05:32 PM

Quote:

Originally Posted by mawie (Post 12815139)
salam bis jus delima tu minum macam mana yaa berapa sudu

satu hari minum 2 sudu
1 pagi,
1 malam
guna sudu plastik seloknye

shide 09-04-2012 01:24 AM

bump produk

shide 09-04-2012 09:10 PM

bump produk pati/cuka kurma dan delima
penghantaran 1 botol (pos laju) rm13

shide 10-04-2012 10:03 PM

bump pati/cuka , delima dan kurma
khasiat terbaik
sms 013-406 2032 utk fast reply

shide 11-04-2012 10:05 PM

bump pati cuka kurma/delima...
sms 013-406 2032

shide 12-04-2012 01:32 PM

bump produk utk borong dan runcit. sms 013-406 2032

shide 13-04-2012 06:12 PM

bump produk cuka dan pati kurma/delima


All times are GMT +8. The time now is 02:40 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.