CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Suspicious Business/Scheme Activities (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=182)
-   -   pinjaman segera online,1jam wang masuk akaun (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=280760)

money4u_bhd 31-10-2011 10:33 PM

pinjaman segera online,1jam wang masuk akaun
 
PINJAMAN PERIBADI SECARA ONLINE LULUS SEGERA !!!

Money4u Sdn Bhd (516238-P ), adalah Syarikat Pinjaman Wang Berlesen yang beroperasi di

154-2,Kompleks Maluri,Taman Maluri,55100 Cheras,Kuala Lumpur.
No.Lesen : WM2571/08/08-3/773838 No.Permit : WS2571/08/08-2/773838

Kami ingin menawarkan skim pinjaman peribadi secara ONLINE untuk semua rakyat Malaysia yang mempunyai pendapatan minimum RM600 sebulan keatas.

Pinjaman dijamin dapat PENUH !!!

Proses kelulusan kurang dari 24 jam !!!

Pinjaman RM 3000
Tempoh ansuran 36 Bulan (3 tahun) X RM 97.00 Sebulan
Tempoh ansuran 60 Bulan (5 tahun) X RM 63.00 Sebulan

Pinjaman RM 5000
Tempoh ansuran 36 Bulan (3 tahun) X RM 161.00 Sebulan
Tempoh ansuran 60 Bulan (5 tahun) X RM105.00 Sebulan

( Caj sebanyak RM 200 sebagai wang proses akan dikenakan kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja)

Peluang ini terbuka kepada semua pekerja sektor swasta (yang baru bekerja sebulan juga layak memohon) / kakitangan kerajaan / Badan berkanun / Peniaga kecil di seluruh Malaysia (termasuk Sarawak dan Sabah)

* Tanpa penjamin * Tanpa Cagaran * Dokumen yang ringkas

Cara pembayaran semula yang fleksible hanya melalui bank dan cara-cara pembayaran akan diterangkan lebih terperinci di dalam surat perjanjian.

BAGAIMANA HENDAK MEMOHON ???

Sangat mudah….

Anda emailkan kepada kami, butir-butir peribadi anda seperti berikut :

- Nama Penuh :
- No.Kad Pengenalan :
- Alamat Sekarang :
- No.Telefon :
- No.Akaun Bank anda :
- Nama Bank anda :
- Nilai Pinjaman (yang dipilih) :RM 3000 / RM 5000
- Tempoh bayaran (yang dipilih) :36 bulan / 60 bulan

Lampirkan bersama SATU salinan fotostat Kad Pengenalan (scan & attach) dan SATU salinan Slip Gaji bulan lepas / Penyata Bank terkini untuk permohonan para peniaga (scan & attach)

Dan hantarkan butiran permohonan anda ke email kami, money4u_bhd@live.com

Anda pasti akan menerima keputusan permohonan pinjaman anda pada keesokan hari pada jam 12.00 tengah hari dan pastikan anda periksa email anda pada waktu tersebut.

Kepada pemohon-pemohon yang berjaya, anda akan menerima wang pinjaman anda terus ke akaun simpanan anda dalam tempoh kurang dari SATU jam, selepas tempoh pengesahan.(Surat perjanjian akan dilampirkan bersama kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja)

* MUDAH * CEPAT * SELAMAT

RajaDiamond 31-10-2011 11:07 PM

along berlesen ke..

renxu 31-10-2011 11:11 PM

mcm tipu jek..kalo berjaya kene bank in 200 kn? pastu lesap x?

puterasizuka 31-10-2011 11:13 PM

kalau btol , y not berjaya je tros potong dari amount yang kita dapat tu kan...

nisuh 31-10-2011 11:15 PM

macam2..:-?:-?

kipaskertas_108 31-10-2011 11:18 PM

mcm ah long je..ganah CG boh.. smue tmpang iklan cni.. haha~

syahays 31-10-2011 11:21 PM

along berlesen ni...ok cket je dari along xde lesen...hahahaha
cuma konpius bab rm200...

raph 31-10-2011 11:23 PM

rm200 tu takleh potong dari jumlah pinjaman tu ke?
kan lagi senang

ismandi76 31-10-2011 11:24 PM

klu tt bleh tukar prosedur tu yg rm200 tu tolak dari loan..ok jugak so kmi tak was2

afifdaud 31-10-2011 11:24 PM

kami along bukit beluntung
kami bukan mau potong2
kami cuma nak tolong

:D:D

kalamsiber 31-10-2011 11:25 PM

hah.., alaa tt xsampai 10k pon..,, ingat nak mintak laa sejuta

ismandi76 31-10-2011 11:25 PM

tambahan lg tt ni baru dlm forum ni...hehehehe

-pojie- 31-10-2011 11:26 PM

nak pinjam 100juta bole??

renxu 31-10-2011 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by -pojie- (Post 11193441)
nak pinjam 100juta bole??

ehh..boleh2..sile2:)):))

dreg_rm 31-10-2011 11:33 PM

wow banyaknya boleh pinjam, nak pinjam 100 ribu leh? lagipun tolak 200 je, hik hik.. :)

money4u_bhd 31-10-2011 11:34 PM

200 tu duit aggreement peguam dengan sitos..
siapa pernah buat overdraft loan dia tahu berapa harga agreement.
mana boleh keluar pinjaman tanpa agreement.
duit pasti akan dimasukkan terus ke akaun setelah pengesahan perjanjian dan 200 deposit agreement dibayar.
bulanan jika sangkut nama anda akan dimasukkan ke sitos..
syarikat kami syarikat berdaftar
No.Lesen : WM2571/08/08-3/773838 No.Permit : WS2571/08/08-2/773838

Hobin 31-10-2011 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by money4u_bhd (Post 11193543)
200 tu duit aggreement peguam dengan sitos..
siapa pernah buat overdraft loan dia tahu berapa harga agreement.
mana boleh keluar pinjaman tanpa agreement.
duit pasti akan dimasukkan terus ke akaun setelah pengesahan perjanjian dan 200 deposit agreement dibayar.
bulanan jika sangkut nama anda akan dimasukkan ke sitos..
syarikat kami syarikat berdaftar
No.Lesen : WM2571/08/08-3/773838 No.Permit : WS2571/08/08-2/773838

Dalam masa 24 jam duit confirm masuk,lepas dapat agreement....lawyer tu always available ke nak sign document........:-?

Hobin 31-10-2011 11:38 PM

Sapa yg pandai check roc company ni, silakan.....kitansurvey survey dulu...

money4u_bhd 31-10-2011 11:39 PM

boleh,kalau ada syarikat guaman yang boleh bagi hutang dulu agreement.
kalau sehari 10 orang buat pinjaman,maknanya RM2000 duit agreement,kalau kami tanggung,tak semestinya 10 orang akan terima aggreement..dalam 4 orang je yg setuju,lg 6 org=rm1200 lebuh la kan??sebab itu la 200 tu kena bayar dulu.kalau peminjam setuju,selepas 1 jam duit akan masuk ke akaun bank,kalau tidak setuju,rm200 tu kira burn..

adlie83 31-10-2011 11:41 PM

scam ni...huhu mcm chandral joy..sorry tt..hehe

kasmarol 31-10-2011 11:42 PM

nath la aku bau2 sekam padi je ni :-?

Hobin 31-10-2011 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by adlie83 (Post 11193625)
scam ni...huhu mcm chandral joy

Sapa chandral joy...bolehnshare?

money4u_bhd 31-10-2011 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by KudaEmas (Post 11193586)
Dalam masa 24 jam duit confirm masuk,lepas dapat agreement....lawyer tu always available ke nak sign document........:-?

pejabat lawyer kan setiap hari buka.
kalau nak walk in ke syarikat kami pun boleh,datang ke pejabat alamat di atas..

raph 31-10-2011 11:44 PM

kalau sebulan pun tak bayar terus masuk ctos?

money4u_bhd 31-10-2011 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by raph (Post 11193662)
kalau sebulan pun tak bayar terus masuk ctos?

2 bulan tak bayar,nama akan masuk sitos pertengahan bulan ketiga.
selepas 2 bulan kami akan beri notis 2minggu untuk selesaikan,selepas tempoh 2 minggu akan terus masuk sitos.

adlie83 31-10-2011 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by KudaEmas (Post 11193646)
Sapa chandral joy...bolehnshare?

dah share..:D

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=219396

Hobin 31-10-2011 11:51 PM

Quote:

Originally Posted by adlie83 (Post 11193715)

Tq bossss....

shiditrader 31-10-2011 11:52 PM

Quote:

Originally Posted by adlie83 (Post 11193715)

rm10 je duit upfront...
yg TT ni sampai rm200...

raph 31-10-2011 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by money4u_bhd (Post 11193714)
2 bulan tak bayar,nama akan masuk sitos pertengahan bulan ketiga.
selepas 2 bulan kami akan beri notis 2minggu untuk selesaikan,selepas tempoh 2 minggu akan terus masuk sitos.

maksud selesaikan total pinjaman atau total outstanding?

mastered 31-10-2011 11:56 PM

lalala...tt bawak mai pinjam 3J.. wa ingat nak nak buat modal PRU la...kehkeh

money4u_bhd 31-10-2011 11:57 PM

Quote:

Originally Posted by raph (Post 11193784)
maksud selesaikan total pinjaman atau total outstanding?

total outstanding..

world 01-11-2011 12:05 AM

Quote:

Originally Posted by renxu (Post 11193225)
mcm tipu jek..kalo berjaya kene bank in 200 kn? pastu lesap x?

Ni kos dia nak beli cat merah ni... :)):)):))

easynet 01-11-2011 12:27 AM

Bro aku suggest laa apa kata ko buat testimoni ? ko lepas 5 - 6 org tanpa bayar rm 200 tuh boleh ?

sebab kalau ko buat mcm itu ramai org yakin dgn ngko..lagi satu intrest ko berapa sebulan @ setahun

mtyeh36 01-11-2011 12:45 AM

Quote:

Originally Posted by money4u_bhd (Post 11193714)
2 bulan tak bayar,nama akan masuk sitos pertengahan bulan ketiga.
selepas 2 bulan kami akan beri notis 2minggu untuk selesaikan,selepas tempoh 2 minggu akan terus masuk sitos.

sitos tu apa ekk..
kawe xthu...:D

BaLL78 01-11-2011 01:07 AM

Quote:

Originally Posted by easynet (Post 11194072)
Bro aku suggest laa apa kata ko buat testimoni ? ko lepas 5 - 6 org tanpa bayar rm 200 tuh boleh ?

sebab kalau ko buat mcm itu ramai org yakin dgn ngko..lagi satu intrest ko berapa sebulan @ setahun

:D betul tu bro..... ramai yg berminat ne......:)):))

shafeatcheers 01-11-2011 05:43 AM

saya da masuk kan rm200..
detail suma da email.
tggu la arini tak thu masuk ke tak.

alins 01-11-2011 06:57 AM

scam
 
hati2 cg forumer semua... scam ni..:(scam:(scam


scam new facelift...:eek::eek:



agak2 la oiii....



rujuk sini - wordpress

kronoz 01-11-2011 07:00 AM

Quote:

Originally Posted by money4u_bhd (Post 11193653)
pejabat lawyer kan setiap hari buka.
kalau nak walk in ke syarikat kami pun boleh,datang ke pejabat alamat di atas..

Aku heran betul mentaliti kat CG ni sentiata berfikiran negatif.
Memang betul kita kena berhati-hati.
Tapi bukankah kat CG ni banyak benda pelik dan underground?
Astro curik line ade, Internet free ade dan semua benda underground.
Sebab based on experience aku susah nak cari money lender blh buat tenure (bulanan) long term.

Kalau takut sangat cuba baca atas - kalau nak walk in ke syarikat kami pun boleh
(Alamat dia dekat rumah aku kalau nak aku tangkap gambar)

Nasihat aku kalau nak jangan buat online, PERGI WALK IN.
Kalau TT scam korang beli cat merah baling kat office TT.
Pastu jangan lupa gantung ayam mati kat dinding dia.

alins 01-11-2011 07:13 AM

Quote:

Originally Posted by kronoz (Post 11195139)
Aku heran betul mentaliti kat CG ni sentiata berfikiran negatif.
Memang betul kita kena berhati-hati.
Tapi bukankah kat CG ni banyak benda pelik dan underground?
Astro curik line ade, Internet free ade dan semua benda underground.
Sebab based on experience aku susah nak cari money lender blh buat tenure (bulanan) long term.

Kalau takut sangat cuba baca atas - kalau nak walk in ke syarikat kami pun boleh
(Alamat dia dekat rumah aku kalau nak aku tangkap gambar)

Nasihat aku kalau nak jangan buat online, PERGI WALK IN.
Kalau TT scam korang beli cat merah baling kat office TT.
Pastu jangan lupa gantung ayam mati kat dinding dia.

ada kat section scam illegal activities, rajin2 la selak...

nama je lain2...modus operandi yg sama..

MONEY STAR CAPITAL - EASY PAYMENT CAPITAL

frad 01-11-2011 07:14 AM

you ar rite kronoz..


All times are GMT +8. The time now is 08:42 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.