CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   Bakar Lemak Dan Bina Muscle! M.X.T dan Fat Burner Extreme! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=279932)

firzmitchy 11-03-2012 12:08 AM

Quote:

Originally Posted by amazinggold88 (Post 12521328)
Bese pening2 nie temporary or mmg kte akn rsa mcm nie ye klu amk fat burner?

Bos nak tanya apa2 trus sms ek..senang sket sy nak guide.. Jarang sikit online cg nih..0132299617

firzmitchy 11-03-2012 08:51 AM

Bump!!!! 0132299617 (apis)

firzmitchy 11-03-2012 09:01 AM

Segala order hari ni dan semalam akan dihantar pada esok ari....:-)tq

firzmitchy 11-03-2012 02:17 PM

Bump!!!!!!

firzmitchy 11-03-2012 04:00 PM

Nak buang lemak? Nak jadi gemok? Sms 0132299617

firzmitchy 11-03-2012 04:08 PM

Sekarang promosi api fatburner... Rm160.. Free shipping ang guide from me..better hurry up!!!

wolfverine182 11-03-2012 04:31 PM

bro..nak trunkan berat badan camne?

firzmitchy 11-03-2012 06:11 PM

Quote:

Originally Posted by wolfverine182 (Post 12526534)
bro..nak trunkan berat badan camne?

dah pm bos... tenkiu.:)

firzmitchy 11-03-2012 06:14 PM

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62402131_n.jpg
api fat burner sesuai untuk semua kaum dan jantina lelaki dan perempuan.. kalau pergi gym, mmg bersepah orang yg guna fat bner nih.. tidak digalakkan kepada mereka yg mempunyai darah tinggi, skit jantung kerana bende ini akan meningkatkan metabolisme bdan sebab akn rase pening sikit sebab proses mningkatkan metabolisme badan berlaku... so bila da kurus, xkan gemuk balek.. berbeza denagn produk laen yang kalau kita stop akan gemuk balek..:) no other side effect.. 0132299617 (apis) www.kedaimuscle.com

firzmitchy 11-03-2012 11:09 PM

BUMP!! fat burner promotion..rm 160 free shipping!!

firzmitchy 12-03-2012 06:20 AM

BUMP!! fat burner promotion..rm 160 free shipping!!

kaljbaz 12-03-2012 07:40 AM

bro mcm berminat la tp xpham mcam mna nk guna dann apa yg sesuai..perut dah boroi ni..erm ni kena di susuli ngn senaman ke?ape jenis senaman nya..nk ketul2 gak..huhuhuhu

firzmitchy 12-03-2012 09:41 AM

Bump!! 0132299617..APIS www.kedaimuscle.com....

firzmitchy 12-03-2012 02:06 PM

Jom buang lemak... 0132299617

azanney 12-03-2012 02:23 PM

perut buncit bole ka?gua ni xda masa nk bersenam...

firzmitchy 12-03-2012 02:48 PM

Salam..sory pada customer yg kol or kalau sy lambat rep msg, tgah discussion study ngn kengkawan kat hosp serdang ni..hehe.. Btw, just leave ur msg 0132299617..i ll rrply it asap..:-) apis kedaimuscle.com

vandetta_10 12-03-2012 03:05 PM

bro.API FAT BURNER ADVANCE ni ada side effect tak mcm pening2 ke?

hannuz1010 12-03-2012 04:06 PM

takat ni baru timbang..da turun 4kg utk 1mggu lebih..aku xde pun senam..mkn cam biase cuma lepas kul 8mlm xmkn..

hannuz1010 12-03-2012 04:08 PM

tp ada rasa penin2 kejap je kalo mkn obat ni sbb meng high kan metabolisme..

amazinggold88 12-03-2012 04:18 PM

Quote:

Originally Posted by hannuz1010 (Post 12537015)
takat ni baru timbang..da turun 4kg utk 1mggu lebih..aku xde pun senam..mkn cam biase cuma lepas kul 8mlm xmkn..

perghhhh,gle babeng nie.sbln mau 10 kg jgk nie.tnghari mkn ape bro

hannuz1010 12-03-2012 05:48 PM

Quote:

Originally Posted by amazinggold88 (Post 12537127)
perghhhh,gle babeng nie.sbln mau 10 kg jgk nie.tnghari mkn ape bro

tgh ari mkn nasi tp sekadar alas perut je..sbb pagi aku breakfast kaw2..tp pas mkn mesti berk je..ptg aku mkn nasi gak..jgn kenyg sgt..agak2 je

firzmitchy 12-03-2012 07:34 PM

Quote:

Originally Posted by hannuz1010 (Post 12537015)
takat ni baru timbang..da turun 4kg utk 1mggu lebih..aku xde pun senam..mkn cam biase cuma lepas kul 8mlm xmkn..

hehe..thanks bos bagi testimoni... sape2 nak fat burner roger sy..0132299617.. smpai bila lagi nak biar lemak kat perut tuh?? apis kedaimuscle.com

firzmitchy 12-03-2012 08:47 PM

BUMP!!! 0132299617 apis www.kedaimuscle.com ..free shipping fat burner satu malaysia...rm160!!

asraf_00 12-03-2012 10:53 PM

ni aku nk bg testi sket..aku mula pkai polythermex ni tengah feb 2012..masa tu berat 88kg nak dkt2 90kg..so takat arini aku timbang, berat aku lbh krg 79kg..mmg produk ni berkesan.tp diingatkan supaya menjaga makan n wat lah aktiviti senaman..insyaallah cpt turun..ni dlm proses nk amik botol kedua dari TT..

firzmitchy 13-03-2012 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by asraf_00 (Post 12541105)
ni aku nk bg testi sket..aku mula pkai polythermex ni tengah feb 2012..masa tu berat 88kg nak dkt2 90kg..so takat arini aku timbang, berat aku lbh krg 79kg..mmg produk ni berkesan.tp diingatkan supaya menjaga makan n wat lah aktiviti senaman..insyaallah cpt turun..ni dlm proses nk amik botol kedua dari TT..

Tq bos.. So jom yang laen buang lmak..makin lama lemak makin menggunung..haha..0132299617

faiz85 13-03-2012 10:30 AM

bro badan aku melidi gak la...cuma nak naik badan sikit dalam 5 kg camtu..any reccomendation...

spycat 13-03-2012 11:09 AM

cek sms bro

amazinggold88 13-03-2012 11:23 AM

Aku'x tmbng lgi.tp rsa mcm dh krng.kekek
Sblm nie nk bersila mmg ssh.perut besau.tp skrng bersila dh selesa.pening pn dh kurang dh

hannuz1010 13-03-2012 12:44 PM

Quote:

Originally Posted by amazinggold88 (Post 12545654)
Aku'x tmbng lgi.tp rsa mcm dh krng.kekek
Sblm nie nk bersila mmg ssh.perut besau.tp skrng bersila dh selesa.pening pn dh kurang dh

penin skit2 mmg ade..sejak perut dah kurus skit ni..ada je org main miskol2...:p

dxazz 13-03-2012 01:09 PM

Quote:

Originally Posted by hannuz1010 (Post 12546888)
penin skit2 mmg ade..sejak perut dah kurus skit ni..ada je org main miskol2...:p

:eek::eek::eek:
perasaan ko je tu bro..:D:D

amazinggold88 13-03-2012 01:15 PM

Quote:

Originally Posted by hannuz1010 (Post 12546888)
penin skit2 mmg ade..sejak perut dah kurus skit ni..ada je org main miskol2...:p

:eek::eek::eek::eek:
nie yng aku mkn smngt ni

isz_shinigami 13-03-2012 01:29 PM

hurm slalu aku mkn naik kt prut je...die xnk naik kt lain..cmno tu?hahahahah

sirNewbies 13-03-2012 01:51 PM

payment untuk 3 botol API FAT BURNER ADVANCE dah selesai..

asasindino 13-03-2012 03:59 PM

bump tuk TT

kainlangsir 13-03-2012 04:00 PM

terbaek product ne..free BUMP utk TT

firzmitchy 13-03-2012 06:17 PM

bump!! kinda bz skunk..huhu..baru abes kelas.. so roger sy trus ek..0132299617 for any pertanyaan dan guide.. www.kedaimuscle.com

nvmname 13-03-2012 11:02 PM

Quote:

Originally Posted by hannuz1010 (Post 12546888)
penin skit2 mmg ade..sejak perut dah kurus skit ni..ada je org main miskol2...:p

statement tak boleh blah ni... ~X(~X(~X(~X(:">:">

mahir_tg 14-03-2012 04:14 AM

best gak produk ni... ;)

firzmitchy 14-03-2012 11:41 AM

Bump! 0132299617

amazinggold88 14-03-2012 12:56 PM

skrng nie masalah lain plak muncul ble mkn produk nie










aku dh x muat dh sluar aku.dh longgar :)):)):)):))


All times are GMT +8. The time now is 06:17 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.