CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   Takde bulu? klik sini! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=279932)

firzmitchy 28-10-2011 10:11 PM

Takde bulu? klik sini!
 
Assalamualaikum semua! Saya ada jual ubat janggut dreamhair yg saya sendiri juga gunakan. Alhamdulillah setakat ni berkesan dan ada testimoni2 dan review yg baik. Harga pun berpatutan. Tak rugi pun kalau mencuba. hehe Whatsapp or call 0182767526 (HAFIZ SURATMAN)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...e7ecc056b0f46d

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...5adce93aacd02f

HANYA RM98 FREE SHIPPING BRO! TAK RUGI MENCUBA!!



KENAPA ANDA PERLU BELI DREAMHAIR ? ANDA ADA MASALAH INI :

-RAMBUT GUGUR?
-MASALAH TAK TUMBUH?
-KEPALASEMAKIN BOTAK?
-JAMBANG SUSAH TUMBUH?
-JAMBANG TAK RATA?
-JANGGUT SEJEMPUT?
-JAMBANG TAK TEBAL?-MISAI TAK STYLO?


DREAMHAIR MAMPU MENYELESAIKAN MASALAH DI ATAS !! InsyaAllah!



---------------------------------------------------------
INGREDIENTS DREAMHAIR YANG HEBAT
---------------------------------------------------------


>> Jojoba Oil - Antara yg paling popular dan kerap digunakan utk kecantikan..Ia MELEMBUTKAN, MELEMBABKAN, dan MENGHALUSKAN KULIT. Oleh itu, dengan menggunakan DreamHair, kulit kepala anda pasti akan terjaga dan lebih sihat...bila kulit kepala sihat, rambut pon senang tumbuh..ibarat "rumah", jika rumah tu cantik, kemas, bersih, sudah tentu kita nak duduk kt umah tu kan... kalau umah tu beterabur lintang pukang, kucing pon tanak duduk

>> Lidah Buaya - Lidah buaya MENGAKTIFKAN PERTUMBUHAN RAMBUT baru dan folikel rambut dengan MENINGKATKAN PEREDARAN DARAH KE AKAR FOLIKEL. Lidah buaya juga membantu membersihkan pori-pori dan menjadikan pH kulit kepala seimbang serta menguatkan akar rambut. Ia juga memberikan Kelembapan semulajadi, Vitamin, dan Mineral. FOLIKEL RAMBUT MEMERLUKAN VITAMIN. Ini boleh didapati dari lidah buaya (aloe vera). Ini kerana daun lidah buaya mengandungi lebih dari 20 mineral , vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, dan E. Dengan itu lidah buaya dapat menjaga kelembaban semulajadi kulit kepala dan folikel rambut


>> Fleece Flower - Ia antara kandungan yg paling penting di dalam DreamHair ini. Fleece Flower memang digunakan turun temurun oleh perubatan cina bertujuan utk masalah rambut gugur. IA MENGUATKAN AKAR RAMBUT, MENEBALKAN/MENGUATKAN RAMBUT, DAN IA AKAN MENGGALAKKAN PERTUMBUHAN RAMBUT BARU. Cuba anda Google dan tgk gambar Fleece Flower neh, COMEL!


>> Anagain Swiss - Jika anda tgk, banyak produk yg dijual di luar negara, yg hanya mempunyai ANAGAIN ini sahaja DENGAN HARGA YG TINGGI!! So, anda tidak perlu lagi membazir wang, kerana di dalam DreamHair sudah mempunyai kandungan Anagain dari Switzerland. Fungsi utama Anagain ialah membaiki kulit kepala yg rosak, MELEBATKAN RAMBUT, MENEBALKAN RAMBUT, dan MENGUATKAN rambut.


>> Minyak Argan - Minyak argan kini fenomena dah dalam Malaysia neh... sgt byk produk2 utk melebatkan jambang menggunakan minyak argan sebagai kandungan utama. DREAMHAIR MENGGUNAKAN MINYAK ARGAN DAN DIGABUNGKAN DENGAN KANDUNGAN2 LAIN YG SAMA HEBATNYA.. Ia menguatkan rambut, memberi khasiat dan menyegarkan semula kulit kepala, ia membawa sinar pada rambut manakala memulihkan kelembutan semula jadi dan seperti sutera.
Ok, so anda dah tau kandungan DreamHair... jika dikira satu persatu (dibeli berasingan), mungkin mencecah ratusan ringgit... tetapi dengan DreamHair, anda mendapat SEMUA DGN HANYA 1 HARGA...


https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...7364fe4530d93a

RM98 FREE SHIPPING ! Whatsapp or call 0182767526 (HAFIZ SURATMAN)

TESTIMONI!!




firzmitchy 29-10-2011 09:30 AM

BUMP untuk pagi nih... nak buat otot? contact 013-2299617

Dreamboxjb 29-10-2011 09:38 AM

jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise

firzmitchy 29-10-2011 10:37 AM

Quote:

Originally Posted by Dreamboxjb (Post 11167538)
jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise

for yang kurus,kebnyakannya susah nak naek sebab metabolisme yang tinggi.. so memang kene makan banyak disamping menggunakan supplement diatas.. sy syorkan gunakan hardmass dari inner armour... penggunaan supplement disamping jadual diet yg betul mmg nampak kesan nye within 2 months..:)

q_squalus 29-10-2011 12:07 PM

badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?

AjuL 29-10-2011 12:17 PM

Cut supplemen xde ke bro?supplemen apa yang bagus utk cut selain dari hydroxycut,animal cut.?

kawan dah size ,sekarang nak buat cutting plak ...tgah reiki supplemen cut yang best.

RajaDiamond 29-10-2011 12:24 PM

tgh pikir nk tough dan naikkan badan.. tp malas nk bersenam... hehehe

sepet 29-10-2011 12:37 PM

bos pm sy sal fat burner..kalo ad pil yg lost appetite bleh gak..

Guanjiek 29-10-2011 12:38 PM

subcribe dulu lah.

firzmitchy 29-10-2011 02:57 PM

Quote:

Originally Posted by q_squalus (Post 11168529)
badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?

hehe...cun lah tu kalau joging bro..sebulan mmg boleh turun berat.. sy pon leh turun brat xkan bro xleh kan..haha.. xde side effect sebab tu sy provide barang original.. ni gambar testimoni customer.. ( tarikh tu customer post yg silap tulis, sepatutnya tahun 2011):eek: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93465753_n.jpg

firzmitchy 29-10-2011 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by AjuL (Post 11168625)
Cut supplemen xde ke bro?supplemen apa yang bagus utk cut selain dari hydroxycut,animal cut.?

kawan dah size ,sekarang nak buat cutting plak ...tgah reiki supplemen cut yang best.


POLYTHERMEX HARDCORE bos... lagi terbaek dari hydroxycut.. hanya RM 170 and free shipping...:)http://www.carigold.com/portal/forum...lies/happy.gif

saga merah 29-10-2011 03:10 PM

menarik nie...

firzmitchy 29-10-2011 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by RajaDiamond (Post 11168663)
tgh pikir nk tough dan naikkan badan.. tp malas nk bersenam... hehehe

haha.. nak nek badan tu senang bro,tapi nak tough tu mmg kene bersenam..haha:))

firzmitchy 29-10-2011 03:18 PM

Quote:

Originally Posted by saga merah (Post 11169846)
menarik nie...

hehe.. menarik bro.. pe lagi.. amek la stu..haha.. health consultang dan guide akan diberi untuk customer...:)cgrock

kalamsiber 29-10-2011 03:22 PM

hahaha.., isk.., nak jgk ker erk, dah taf dah nie., mkn kang jd mgeleber lak hehe

GASTER123 29-10-2011 03:28 PM

protein blend,pro complex xde ke bro..

firzmitchy 29-10-2011 04:11 PM

Quote:

Originally Posted by GASTER123 (Post 11169978)
protein blend,pro complex xde ke bro..

hehe..sory bro,xde.. MYOFUSION GASPARI lagi terbaek bro.. :)

firzmitchy 29-10-2011 08:02 PM

Quote:

Originally Posted by kalamsiber (Post 11169931)
hahaha.., isk.., nak jgk ker erk, dah taf dah nie., mkn kang jd mgeleber lak hehe

hahaha..mane nak gelebehnyer bro.. amek POLYTHERMEX HARDCORE bro.. memang leh cutting cantik punyer.. buang sume lemak2 jahat kat perut tuh..haha

GASTER123 29-10-2011 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by firzmitchy (Post 11170296)
hehe..sory bro,xde.. MYOFUSION GASPARI lagi terbaek bro.. :)

myo manis la,xbest..klu myo 2tong berapa ko tolak?

Noah Benjamin 29-10-2011 08:53 PM

bro leh share ckit x cara2 nk buat cutting...mcm mane rutin dia thanks u:D

firzmitchy 29-10-2011 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by GASTER123 (Post 11172151)
myo manis la,xbest..klu myo 2tong berapa ko tolak?

rm 380 bro.. kalau nak kurang manis amek muscle infusion black.. dua ni jelah yang ak rekemen sebab dua ni lah yg paling laris dan berkesan setakat nih...

gandaduit 29-10-2011 11:17 PM

bro..apa beza amek CREATINE dengan NO(preworkout)..

saya biasa amek N.O dengan whey protein,,

apa beza whey protein dan blend protein..

cam saya bukan nk cam muscle builder cuma nk nampak tough. Ala2 fighter
http://www.t-nation.com/img/photos/2...e/image002.jpg
..nk kena ripped ker sama ke hardcore dan ripped

firzmitchy 29-10-2011 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by gandaduit (Post 11173566)
bro..apa beza amek CREATINE dengan NO(preworkout)..

saya biasa amek N.O dengan whey protein,,

apa beza whey protein dan blend protein..

cam saya bukan nk cam muscle builder cuma nk nampak tough. Ala2 fighter
http://www.t-nation.com/img/photos/2...e/image002.jpg
..nk kena ripped ker sama ke hardcore dan ripped

creatine dan preworkout lebih kurang jer.. preworkout pon ade creatine dalam tuh.. whey protein tahan sejam dalam badan.. protein blends tahan 8 jam.. sy syorkan bro amek package ni..

MYFUSION + JACK 3D + POLYTHERMEX HARDCORE
PRICE: RM430

terbaek.. complete set untuk bina muscle, bg strength b4 workout dan buang lemak atau cutting...

erishah 29-10-2011 11:58 PM

tt need advice yg mana sesuai nih, byk sgt produk~X(, just nk tmbah berat dari 60kg ke 65kg..PM me k..thanks..:)cgrock

firzmitchy 30-10-2011 12:33 AM

Quote:

Originally Posted by erishah (Post 11173931)
tt need advice yg mana sesuai nih, byk sgt produk~X(, just nk tmbah berat dari 60kg ke 65kg..PM me k..thanks..:)cgrock

u got my emel bro.. ape lagi tunggu semua? free health consultant and diet from us.. nak cepat reply just contact me at 013-2299617 :)

semprit 30-10-2011 12:41 AM

peghh mcm menarik nih.. nak buang lemak degil kat perut nih dgn wat bentuk..apa produk yg u advice, cam mana mau oder..

felinesnipers 30-10-2011 12:50 AM

aku beli super mass gainer rm280 mmg puihhh laa sorng mamat ni...cerita dgn aku untung 20ringgit je x agak2 kencing..barang dtg bru bape je..TT lu punya hrga jauh murah..ade lg sorg mber aku tolak 205ringgit..kira ok lah org pun fhm nk untung..ni rm280 sekali je lah aku bisnes dgn dia..

q_squalus 30-10-2011 06:22 AM

jadi bro suggest apa untuk bakar lemak dgn cepat, bape ringgit?

firzmitchy 30-10-2011 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by semprit (Post 11174311)
peghh mcm menarik nih.. nak buang lemak degil kat perut nih dgn wat bentuk..apa produk yg u advice, cam mana mau oder..

sy syorkan u gunakan POLYTHERMEX HARDCORE.. ni produk yg dapat permintaan yang tinggi dan paling berkesan setakat nih.. no side effect sebab sy amik barang yang original..:)cgrock .. u got my pm for details..

firzmitchy 30-10-2011 09:24 AM

Quote:

Originally Posted by felinesnipers (Post 11174389)
aku beli super mass gainer rm280 mmg puihhh laa sorng mamat ni...cerita dgn aku untung 20ringgit je x agak2 kencing..barang dtg bru bape je..TT lu punya hrga jauh murah..ade lg sorg mber aku tolak 205ringgit..kira ok lah org pun fhm nk untung..ni rm280 sekali je lah aku bisnes dgn dia..

hehe.. bro suda kene potong tu..harge sy rm 180 termasuk shipping bro... ape2 roger ah, barang ready stock.. cod area selangor dan kl.. :)cgrock

firzmitchy 30-10-2011 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by q_squalus (Post 11175536)
jadi bro suggest apa untuk bakar lemak dgn cepat, bape ringgit?

u got my pm bro.sy suggest bro guna POLYTHERMEX HARDCORE.. rm 170 termasuk shipping.. :). cepat2 semua.. org laen da tegap, da kurus.. xkan kita dok picit2 lemak kat perut ni lagi... 013-2299617 for fast reply...!:)cgrock

firzmitchy 30-10-2011 01:02 PM

bump untuk siang nih.. jom pakat buang lemak2 jahat di perut anda dengan polythermex hardcore rm 170 termasuk shipping...;)say no to FAKE supplement..

Arcadia 30-10-2011 02:09 PM

Bro, utk pompuan takda ke supplement ni?

nepotif 30-10-2011 02:19 PM

halal x bos?

firzmitchy 30-10-2011 02:25 PM

Quote:

Originally Posted by Arcadia (Post 11177873)
Bro, utk pompuan takda ke supplement ni?

pompuan ade yg makan, tapi amek polythermex jela..untuk fat burner or nak kurus.. no probs..

firzmitchy 30-10-2011 02:26 PM

Quote:

Originally Posted by nepotif (Post 11177953)
halal x bos?

halal.. dulu lipo 6 dan hydroxycut pernah gunakan gelatin tapi skunk sumenyer dah guna yg halal.. boleh emel terus kepada company produk untuk sebarang kemusykilan...:)

fadzli07 30-10-2011 02:33 PM

Salam TT, kalau makan benda tu, x perlu senaman ker atau tetap kna senaman..sya pon berminat la..nk buang lemak ni..kih3...

Arcadia 30-10-2011 02:41 PM

Quote:

Originally Posted by firzmitchy (Post 11177990)
pompuan ade yg makan, tapi amek polythermex jela..untuk fat burner or nak kurus.. no probs..

Oh mcm tu? Cara nak amik camne plak? Tahan lama tak?:">

firzmitchy 30-10-2011 03:04 PM

Quote:

Originally Posted by fadzli07 (Post 11178043)
Salam TT, kalau makan benda tu, x perlu senaman ker atau tetap kna senaman..sya pon berminat la..nk buang lemak ni..kih3...

u got my guide on pm..

firzmitchy 30-10-2011 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by Arcadia (Post 11178101)
Oh mcm tu? Cara nak amik camne plak? Tahan lama tak?:">

u got my pm...:)


All times are GMT +8. The time now is 08:06 AM.

Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.