CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   Bakar Lemak Dan Bina Muscle! M.X.T dan Fat Burner Extreme! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=279932)

firzmitchy 28-10-2011 10:11 PM

Bakar Lemak Dan Bina Muscle! M.X.T dan Fat Burner Extreme!
 
[B]
Salam semua, salam satu malaysia. Saya menjual supplement fitness dan binabadan dengan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki semua. Yang penting semua supplement disini adalah ORIGINAL BERHOLOGRAM dan bukan FAKE seperti yang banyak terdapat di pasaran yang boleh memudaratkan badan anda semua.Semua harga yang tertera adalah FREE SHIPPING semenanjung sahaja. Apa tunggu lagi? tak kan anda mahu biarkan lemak jahat dan gemuk berleluasa dalam negara kita ni? so better hurry up!! Tidak terlambat untuk anda membina badan!! 0132299617/Whatsapp 0182767526 (Hafiz)


(Ada 2 pilihan FATBURNER yang terHEBAT!! API FAT BURNER EXTREME (powder)LELAKI dan WANITA EDITION atau BFS THERMO RX Fat Burner! Sama2 Hebat! Sama2 Power!HALAL dan lulus KKM!)

Dulu saya pakai API Fat Burner,tapi sekarang dah ada yang LEBIH LEBIH LEBIH POWER!!! INI DIA! Rev Lab Extreme Fat Burner!!

KEJURUTERAAN OTOT TEAM!! gambar lama ni..2011..:)Haaa..sapa nak badan2 macam ni..hehehe..

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...26641243_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...39622902_n.jpg

Edisi LELAKI warna HITAm, WANITA pula warna PINK!

1)REVLAB Extreme Fat Burner!!!Dapat FREE SHAKER LAGI! New!!:)

http://i1307.photobucket.com/albums/...ps03639dfd.png

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...92644137_n.jpg

Ini fat burner yang terbaru dan yang berkesan..sudah dicuba sendiri..Lebih bertenaga dan hebat bakar lemak..Ini bukan sekadar FAT BURNER tapi juga adalah PREWORKOUT..Dua dalam satu.. Baru RM170 (Contact me for best price)..Dapat shaker lagi..Free Shipping lagi..Haaa..Jimat2..:) macam biasalah selamat dan lulus KKM! Dan perasa LIME..Memang nyum nyum sangat nice sedap..Satu bulan satu kotak..Dan powder!!

1) Produk adalah halal.. Buat apa kita makan yang haram nak badan cantik.. yang halal dah banyak dipasaran..ini lah salah satunya..:)

2) Lulus KKM (kementerian Kesihatan Malaysia).. Biar selamat,baru cantik.. Saya medical student.. Anda tak perlu risau,saya bantu!!

3) Bukan pil.. Xapayah nak tercekik makan pil lagi.. Ini barang powder..Sedap sangat2! Rasa Lime..Makan sekali nak berpuluh kali!!


HARGA RM170 SAHAJA termasuk free SHAKER! Contact me for best price.:).sms 0132299617/whatsapp 0182767526 Hafiz :)


http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...45937514_n.jpg

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...67424914_n.jpg
( stok baru dan banyak.. Tak de hal punya! :) )


( TESTIMONI!! Ooooooooo!! Lebih berkesan dari API Fat Burn Yang lama!!)

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...53443407_n.jpg

Gambar testimoni pengguna FAT BURNER EXTREME yg telah diberikan sample sebagai eksperimen kami. Eksperimen ini belum fully completed. cuma nak tunjuk ini adalah update semasa badan peserta.

duration: 1 disember 2012 hingga 12 januari 2013 (akan diteruskan sehingga 1 februari 2013 (sehari 1 sachet)

berat before: 97kg
berat selepas: 83kg
berat target: 80kg lean muscles (februari)

note: penurunan berat badan beliau adalah dilihat dari segi penurunan kadar lemak dan juga PENAMBAHAN BERAT OTOT. Jika seseorang itu hanya fokus ke atas penurunan berat badan tanpa penambahan berat otot, pasti penurunan dari segi berat lebih banyak. bak kata org putih..dont trust the scale, but trust the mirror!!

nama peserta: Mr. Faisal


https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...52103148_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...37074363_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...05814365_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60853527_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...16020677_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...96168676_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...31989938_n.jpg


2)BFS THERMO RX POWER!! Bakar lemak dan Tinggikan metabolisme badan!!

http://s17.postimg.org/bdouc5j7j/480...05494975_n.jpg

http://s7.postimg.org/by0vx9uy3/4177...46953928_n.jpg

http://s7.postimg.org/7q63oitij/5415...81625058_n.jpg

BFS Thermo RX Fatburner / Pil Kurus / Pil Mengurangkan Gemok!

Package termasuk: 60 capsul dalam sebotol

Harga : RM170 free shipping (Contact me for best price)

APA YANG THERMO RX BUAT?

- Ianya adalah pil kurus atau weight gain dan pembakar lemak!
- Menekan selera makan atau kurang selera makan!
- Karbohidrat blocker/penapis(Mengurangkan karbohidrat yang terlebih didalam badan)
- Tingkatkan Thermogenesis (Bakar Lemak)
- Tinggikan Metabolisme (Bakar Kalori)

THERMO RX RECOMMEND UNTUK SIAPA?

1. Orang yang lebih berat badan dan bmi tidak normal. Dan mereka yang nak kawal berat badan dan cantikkan badan.
3. Kadar lemak yang tinggi dalam badan
4. Body Builder

THE INGREDIENTS IN OUR THERMO RX COMBINE TO WORK IN THE FOLLOWING WAYS
1. Membantu menormalkan selera makan anda dan membantu untuk menekan atau halang niat atau desire untuk makan lebih dan makan junk food between makanan tetap atau meals.
2. Akan membantu anda menukar makanan yang anda makan tadi (especiallynya karbohidrat) terus kepada haba dan membakar lebih lemak.
3. Akan membantu meninggikan metabolisme.Menjadikan anda bertambah bertenaga dan berkeyakinan.
4. Effektif dalam meninggikan proses thermogenesis (membantu proses lipolysis ( penggunaan lemak lebih sebagai tenaga). Ini akan membantu memberi anda lebih tenaga.
5. Membantu komposisi badan yang sihat.

KEUNIKAN PRODUK INI!!


1. Penggabungan unik dan bahan semulajadi.
2. Formula lengkap untuk membantu mengurangkan berat.
3. Multi bahan pembuatan dan produk kurus yang berkesan
4. Setiap bahan buatan disokong dan diluluskan dengan kuat oleh pembelajaran klinikal.
5. Formula dihasilkan oleh Sabinsa Corporation, world leader in phytonutrients manufacturer and supplier
6. Selamat untuk penggunaan jangka masa panjang.

INDICATION : Traditionally digunakan untuk membakar lemak
DOSAGE : Ambil 2 kapsul, 2-3 kali sehari, 30 minit hingga 1 jam sebelum makan..
STORAGE : Simpan ditempat yang kering.



https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...06350687_o.png

SEMUA PRODUCT DIATAS SUDAH DICERTIFIED HALAL BY JAKIM DAN APPROVED BY KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

TESTIMONI THERMO RX!!

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...66870717_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...97860867_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...21822655_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...90536862_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...34875003_n.jpg


utk order fat burner sms 0132299617/whatsapp 0182767526


M.X.T! Buat MUSCLE kaw kaw punya!! Protein supplement yang hebat!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...20963960_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...98676072_n.jpg

http://https://fbcdn-sphotos-a-a.aka...52271379_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...32598279_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...97600312_n.jpg

M.X.T Muscle Terrorizer !!! Yg ni KOMPEMMM jadi utk naikkan otot!!!

ALL IN ONE ingredients for MUSCLE GROWTH and ENERGY (M.X..T ni gabungan SEMUA PRODUK2 MANTAP DALAM 1 HARGA!!!)

M.x.T!!! Muscle and energy SUPERCHARGER with whey protien!!

MINUM M.X.T OTOT PASTI NAIK CEPAT!!!

OTOT LEBIH KERAS N BERKUALITI!!!

OTOT MENEBAL!!!!

ENERGY SUPER SAIYA!!!

URAT YG TAK PERNAH MUNCUL PON AKAN MUNCUL!!!

KANDUNGAN UTAMA M.X.T:

WHEY PROTIEN - Ia adalah keperluan asas dalam pembentukan tisu otot.

SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin

BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! I digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.

TRIBULUS TERRESTRIS - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!

CATUABA - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!

GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon DI RANJANG!!!

KESIMPULANNYA KALAU GUNA M.X.T, OTOT PASTI NAIK!!!

CARA ORDER:

Sms MXT dan send ke 018 2767526

Rm200 post free SHAKER FREE

HALAL dan LULUS KKM!!!


NEW!! WEIGHT GAINER HALAL!! NEW!!!

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...18816731_n.jpg

PHP RapidMass 15lb Price = Rm 220.00

incredible Bulk 16lb price = Rm 240.00



( Kalau Nak Produk Lain Bagitaw yer..Banyak Yang lain kalau yang weight gainer or protein! )
CEPAT!!!! SMS 0132299617 / whataspp 0182767526 Hafiz

firzmitchy 29-10-2011 09:30 AM

BUMP untuk pagi nih... nak buat otot? contact 013-2299617

Dreamboxjb 29-10-2011 09:38 AM

jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise

firzmitchy 29-10-2011 10:37 AM

Quote:

Originally Posted by Dreamboxjb (Post 11167538)
jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise

for yang kurus,kebnyakannya susah nak naek sebab metabolisme yang tinggi.. so memang kene makan banyak disamping menggunakan supplement diatas.. sy syorkan gunakan hardmass dari inner armour... penggunaan supplement disamping jadual diet yg betul mmg nampak kesan nye within 2 months..:)

q_squalus 29-10-2011 12:07 PM

badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?

AjuL 29-10-2011 12:17 PM

Cut supplemen xde ke bro?supplemen apa yang bagus utk cut selain dari hydroxycut,animal cut.?

kawan dah size ,sekarang nak buat cutting plak ...tgah reiki supplemen cut yang best.

RajaDiamond 29-10-2011 12:24 PM

tgh pikir nk tough dan naikkan badan.. tp malas nk bersenam... hehehe

sepet 29-10-2011 12:37 PM

bos pm sy sal fat burner..kalo ad pil yg lost appetite bleh gak..

Guanjiek 29-10-2011 12:38 PM

subcribe dulu lah.

firzmitchy 29-10-2011 02:57 PM

Quote:

Originally Posted by q_squalus (Post 11168529)
badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?

hehe...cun lah tu kalau joging bro..sebulan mmg boleh turun berat.. sy pon leh turun brat xkan bro xleh kan..haha.. xde side effect sebab tu sy provide barang original.. ni gambar testimoni customer.. ( tarikh tu customer post yg silap tulis, sepatutnya tahun 2011):eek: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93465753_n.jpg

firzmitchy 29-10-2011 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by AjuL (Post 11168625)
Cut supplemen xde ke bro?supplemen apa yang bagus utk cut selain dari hydroxycut,animal cut.?

kawan dah size ,sekarang nak buat cutting plak ...tgah reiki supplemen cut yang best.


POLYTHERMEX HARDCORE bos... lagi terbaek dari hydroxycut.. hanya RM 170 and free shipping...:)http://www.carigold.com/portal/forum...lies/happy.gif

saga merah 29-10-2011 03:10 PM

menarik nie...

firzmitchy 29-10-2011 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by RajaDiamond (Post 11168663)
tgh pikir nk tough dan naikkan badan.. tp malas nk bersenam... hehehe

haha.. nak nek badan tu senang bro,tapi nak tough tu mmg kene bersenam..haha:))

firzmitchy 29-10-2011 03:18 PM

Quote:

Originally Posted by saga merah (Post 11169846)
menarik nie...

hehe.. menarik bro.. pe lagi.. amek la stu..haha.. health consultang dan guide akan diberi untuk customer...:)cgrock

kalamsiber 29-10-2011 03:22 PM

hahaha.., isk.., nak jgk ker erk, dah taf dah nie., mkn kang jd mgeleber lak hehe

GASTER123 29-10-2011 03:28 PM

protein blend,pro complex xde ke bro..

firzmitchy 29-10-2011 04:11 PM

Quote:

Originally Posted by GASTER123 (Post 11169978)
protein blend,pro complex xde ke bro..

hehe..sory bro,xde.. MYOFUSION GASPARI lagi terbaek bro.. :)

firzmitchy 29-10-2011 08:02 PM

Quote:

Originally Posted by kalamsiber (Post 11169931)
hahaha.., isk.., nak jgk ker erk, dah taf dah nie., mkn kang jd mgeleber lak hehe

hahaha..mane nak gelebehnyer bro.. amek POLYTHERMEX HARDCORE bro.. memang leh cutting cantik punyer.. buang sume lemak2 jahat kat perut tuh..haha

GASTER123 29-10-2011 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by firzmitchy (Post 11170296)
hehe..sory bro,xde.. MYOFUSION GASPARI lagi terbaek bro.. :)

myo manis la,xbest..klu myo 2tong berapa ko tolak?

Noah Benjamin 29-10-2011 08:53 PM

bro leh share ckit x cara2 nk buat cutting...mcm mane rutin dia thanks u:D

firzmitchy 29-10-2011 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by GASTER123 (Post 11172151)
myo manis la,xbest..klu myo 2tong berapa ko tolak?

rm 380 bro.. kalau nak kurang manis amek muscle infusion black.. dua ni jelah yang ak rekemen sebab dua ni lah yg paling laris dan berkesan setakat nih...

gandaduit 29-10-2011 11:17 PM

bro..apa beza amek CREATINE dengan NO(preworkout)..

saya biasa amek N.O dengan whey protein,,

apa beza whey protein dan blend protein..

cam saya bukan nk cam muscle builder cuma nk nampak tough. Ala2 fighter
http://www.t-nation.com/img/photos/2...e/image002.jpg
..nk kena ripped ker sama ke hardcore dan ripped

firzmitchy 29-10-2011 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by gandaduit (Post 11173566)
bro..apa beza amek CREATINE dengan NO(preworkout)..

saya biasa amek N.O dengan whey protein,,

apa beza whey protein dan blend protein..

cam saya bukan nk cam muscle builder cuma nk nampak tough. Ala2 fighter
http://www.t-nation.com/img/photos/2...e/image002.jpg
..nk kena ripped ker sama ke hardcore dan ripped

creatine dan preworkout lebih kurang jer.. preworkout pon ade creatine dalam tuh.. whey protein tahan sejam dalam badan.. protein blends tahan 8 jam.. sy syorkan bro amek package ni..

MYFUSION + JACK 3D + POLYTHERMEX HARDCORE
PRICE: RM430

terbaek.. complete set untuk bina muscle, bg strength b4 workout dan buang lemak atau cutting...

erishah 29-10-2011 11:58 PM

tt need advice yg mana sesuai nih, byk sgt produk~X(, just nk tmbah berat dari 60kg ke 65kg..PM me k..thanks..:)cgrock

firzmitchy 30-10-2011 12:33 AM

Quote:

Originally Posted by erishah (Post 11173931)
tt need advice yg mana sesuai nih, byk sgt produk~X(, just nk tmbah berat dari 60kg ke 65kg..PM me k..thanks..:)cgrock

u got my emel bro.. ape lagi tunggu semua? free health consultant and diet from us.. nak cepat reply just contact me at 013-2299617 :)

semprit 30-10-2011 12:41 AM

peghh mcm menarik nih.. nak buang lemak degil kat perut nih dgn wat bentuk..apa produk yg u advice, cam mana mau oder..

felinesnipers 30-10-2011 12:50 AM

aku beli super mass gainer rm280 mmg puihhh laa sorng mamat ni...cerita dgn aku untung 20ringgit je x agak2 kencing..barang dtg bru bape je..TT lu punya hrga jauh murah..ade lg sorg mber aku tolak 205ringgit..kira ok lah org pun fhm nk untung..ni rm280 sekali je lah aku bisnes dgn dia..

q_squalus 30-10-2011 06:22 AM

jadi bro suggest apa untuk bakar lemak dgn cepat, bape ringgit?

firzmitchy 30-10-2011 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by semprit (Post 11174311)
peghh mcm menarik nih.. nak buang lemak degil kat perut nih dgn wat bentuk..apa produk yg u advice, cam mana mau oder..

sy syorkan u gunakan POLYTHERMEX HARDCORE.. ni produk yg dapat permintaan yang tinggi dan paling berkesan setakat nih.. no side effect sebab sy amik barang yang original..:)cgrock .. u got my pm for details..

firzmitchy 30-10-2011 09:24 AM

Quote:

Originally Posted by felinesnipers (Post 11174389)
aku beli super mass gainer rm280 mmg puihhh laa sorng mamat ni...cerita dgn aku untung 20ringgit je x agak2 kencing..barang dtg bru bape je..TT lu punya hrga jauh murah..ade lg sorg mber aku tolak 205ringgit..kira ok lah org pun fhm nk untung..ni rm280 sekali je lah aku bisnes dgn dia..

hehe.. bro suda kene potong tu..harge sy rm 180 termasuk shipping bro... ape2 roger ah, barang ready stock.. cod area selangor dan kl.. :)cgrock

firzmitchy 30-10-2011 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by q_squalus (Post 11175536)
jadi bro suggest apa untuk bakar lemak dgn cepat, bape ringgit?

u got my pm bro.sy suggest bro guna POLYTHERMEX HARDCORE.. rm 170 termasuk shipping.. :). cepat2 semua.. org laen da tegap, da kurus.. xkan kita dok picit2 lemak kat perut ni lagi... 013-2299617 for fast reply...!:)cgrock

firzmitchy 30-10-2011 01:02 PM

bump untuk siang nih.. jom pakat buang lemak2 jahat di perut anda dengan polythermex hardcore rm 170 termasuk shipping...;)say no to FAKE supplement..

Arcadia 30-10-2011 02:09 PM

Bro, utk pompuan takda ke supplement ni?

nepotif 30-10-2011 02:19 PM

halal x bos?

firzmitchy 30-10-2011 02:25 PM

Quote:

Originally Posted by Arcadia (Post 11177873)
Bro, utk pompuan takda ke supplement ni?

pompuan ade yg makan, tapi amek polythermex jela..untuk fat burner or nak kurus.. no probs..

firzmitchy 30-10-2011 02:26 PM

Quote:

Originally Posted by nepotif (Post 11177953)
halal x bos?

halal.. dulu lipo 6 dan hydroxycut pernah gunakan gelatin tapi skunk sumenyer dah guna yg halal.. boleh emel terus kepada company produk untuk sebarang kemusykilan...:)

fadzli07 30-10-2011 02:33 PM

Salam TT, kalau makan benda tu, x perlu senaman ker atau tetap kna senaman..sya pon berminat la..nk buang lemak ni..kih3...

Arcadia 30-10-2011 02:41 PM

Quote:

Originally Posted by firzmitchy (Post 11177990)
pompuan ade yg makan, tapi amek polythermex jela..untuk fat burner or nak kurus.. no probs..

Oh mcm tu? Cara nak amik camne plak? Tahan lama tak?:">

firzmitchy 30-10-2011 03:04 PM

Quote:

Originally Posted by fadzli07 (Post 11178043)
Salam TT, kalau makan benda tu, x perlu senaman ker atau tetap kna senaman..sya pon berminat la..nk buang lemak ni..kih3...

u got my guide on pm..

firzmitchy 30-10-2011 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by Arcadia (Post 11178101)
Oh mcm tu? Cara nak amik camne plak? Tahan lama tak?:">

u got my pm...:)


All times are GMT +8. The time now is 11:45 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.