CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Khidmat Servis dan Repair Aircond / Peti Ais / Mesin Basuh (0193822749) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=278145)

roymaju 11-02-2012 11:41 AM

bump hari ini :)

roymaju 13-02-2012 02:23 PM

Monday's Bump :D

roymaju 03-03-2012 02:52 PM

bump for today :)

faris_sn 18-04-2012 09:10 AM

salam TT...peti ais den mcm dah kong...tp sayang nak beli baru takut rosak skit jerk...

suspected gas habis...brp anggaran kos

lg satu getah pintu ingat mau ganti brp kos gak ni...

peti ais brand samsung 2 pintu...dah dkt 10 thn pakai...

roymaju 18-04-2012 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by faris_sn (Post 12952953)
salam TT...peti ais den mcm dah kong...tp sayang nak beli baru takut rosak skit jerk...

suspected gas habis...brp anggaran kos

lg satu getah pintu ingat mau ganti brp kos gak ni...

peti ais brand samsung 2 pintu...dah dkt 10 thn pakai...

Dah pm harga :) terima kasih kpd yg bertanya :)

Huula 25-04-2012 07:06 AM

salam tt, ekon rumah saya tak sejuk lak...sama da gas kurang, atau kompressor rosak..berapa kosnya TT?

roymaju 25-04-2012 10:34 AM

Quote:

Originally Posted by Huula (Post 13030133)
salam tt, ekon rumah saya tak sejuk lak...sama da gas kurang, atau kompressor rosak..berapa kosnya TT?

Saya dah PM :)

roymaju 25-04-2012 09:30 PM

bump 25/4/12

ed_zero 06-05-2012 07:36 PM

salam TT...peti sejuk dah x sejuk..suspect getah..sebab dah koyak..takut bocor..berapa harga getah TT? brand LG..tq..

akecema 22-05-2012 10:10 AM

pm aku harga servis aircond
air keluar, fan bising

sbb lama xservis kot

Ringgitman 22-05-2012 10:31 AM

Salam TT.... Sya ada peti ais jenama GE 2 pintu side-by-side.... Dah tak sejuk rasa2 compressor dah ko... Dah 15 thn pakai... TT ader repair peti ais jenis ini x? Kalau ada anggaran kos dier brp?

faris_sn 04-06-2012 10:52 AM

tuan ...air cond york 1 hp utk rumah den ni brp yg paling murah2 dah ler siap pasang...

izzo5439 04-06-2012 03:20 PM

Tuan, untuk pindah aircond 1hp charge berape sekali dengan servis...

roymaju 26-06-2012 09:43 PM

Bump malam ini..
maaf semua,sibuk sikit kebelakangan ni,tak sempat online & check forum..
apa-apa masalah boleh call atau sms terus ke 0193822749,maaf atas segala kesulitan,terima kasih semua..

roymaju 29-04-2013 08:48 AM

Assalamualaikum..
Selamat Pagi..
Bump Pagi Isnin.

acoimy 30-04-2013 12:33 PM

nk tanya air-cond apa yg bagus untuk bilik 20x16

slayer 30-04-2013 04:54 PM

saya ada dua aircond yang rasanya bocor kat indoor... bocor tu sehalus-halusnya. lepas 2 bulan, gas aircond akan habis... dah penah hantar baiki, dia cakap ok je... kalau bole baiki, bole bitau berapa harga

roymaju 06-06-2013 11:17 AM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Warga CG..

roymaju 23-06-2013 02:03 PM

Bump hari minggu :)

krankk66 24-06-2013 10:36 AM

bro upah bukak dan pasang brp charge area petaling jaya....

mattop 24-06-2013 10:45 AM

nak servis 2 ketul 1hp... 1 ketul 1.5hp... bg quotation bos...

kawasan bandar baru bangi...

roymaju 24-06-2013 10:47 AM

Quote:

Originally Posted by krankk66 (Post 17567354)
bro upah bukak dan pasang brp charge area petaling jaya....

saya pm :)

roymaju 24-06-2013 10:49 AM

Quote:

Originally Posted by mattop (Post 17567468)
nak servis 2 ketul 1hp... 1 ketul 1.5hp... bg quotation bos...

kawasan bandar baru bangi...

Saya pm :)

roymaju 24-06-2013 05:11 PM

Bump petang isnin..
Jaga kesihatan ye semua,kurangkan aktiviti luar..semoga cuaca segera pulih..

roymaju 25-06-2013 12:51 PM

Bump hari selasa :) masih berjerebu..minum byk air ye :)

roymaju 26-06-2013 12:42 PM

Bump Hari Rabu :)

roymaju 29-06-2013 10:08 PM

Bump hari minggu :)

myvisilver 30-06-2013 02:37 AM

salam bos...

nk tanya saya ada peti ais jenis samsung RT21MHSS dah dekat 10 tahun pakai.bahagian atas tempat ais sejuk tp bahagian bawah tak berapa sejuk,brape kos agak2 tu bos?lokasi putrajaya.

roymaju 30-06-2013 10:56 AM

Quote:

Originally Posted by myvisilver (Post 17625465)
salam bos...

nk tanya saya ada peti ais jenis samsung RT21MHSS dah dekat 10 tahun pakai.bahagian atas tempat ais sejuk tp bahagian bawah tak berapa sejuk,brape kos agak2 tu bos?lokasi putrajaya.

Saya pm :)

Jaynazrin 30-06-2013 11:03 AM

TT pm brapa upah pasang aircond 1hp baru. Nak tukar yg baru

roymaju 30-06-2013 11:41 AM

Quote:

Originally Posted by Jaynazrin (Post 17626786)
TT pm brapa upah pasang aircond 1hp baru. Nak tukar yg baru

Saya pm :)

roymaju 30-06-2013 04:27 PM

Bumping :)

roymaju 01-07-2013 02:51 PM

Bring Up My Post :)

nazells 01-07-2013 02:57 PM

mesin basuh x boleh spin, bunyi bising. nak baiki berapa kos ppm me

simn 01-07-2013 03:02 PM

tt, sy punya aircond 1hp rosak sebab gas bocor. bape kos repair? lokasi kajang

roymaju 01-07-2013 03:23 PM

Quote:

Originally Posted by nazells (Post 17637277)
mesin basuh x boleh spin, bunyi bising. nak baiki berapa kos ppm me

PM done :)

roymaju 01-07-2013 03:34 PM

Quote:

Originally Posted by simn (Post 17637337)
tt, sy punya aircond 1hp rosak sebab gas bocor. bape kos repair? lokasi kajang

Sudah PM :)

achok 01-07-2013 07:43 PM

tt, kasi harga+upah pasang siap untuk 2.5hp inverter
kasi quote apa brand yg tt ada.

+

upah pindah+pasang 1 unit 1hp

+

chemical wash untuk 2 unit 1hp

roymaju 02-07-2013 10:47 AM

Quote:

Originally Posted by achok (Post 17639848)
tt, kasi harga+upah pasang siap untuk 2.5hp inverter
kasi quote apa brand yg tt ada.

+

upah pindah+pasang 1 unit 1hp

+

chemical wash untuk 2 unit 1hp

As'salam.saya sudah pm :)

roymaju 02-07-2013 06:37 PM

BUMP petang selasa :)


All times are GMT +8. The time now is 09:47 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.