CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Love, Relationships (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=291)
-   -   >>>Best ke bini/laki orang??? (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=276930)

qimeystore 18-10-2011 06:33 PM

along spoon mati sebab scandal dengan bini orang....

penyanyi kumpulan massa "patahnya sayap malam" mati kena belasah sebab scandal dengan bini orang juga...

bosia berlambak2 kalu dha tak tahan nafsu.. pi laa cari... jgn cari nahas..

GhostTrader 18-10-2011 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by sheila (Post 11054949)
duda ok la...
laki org x best...

saya duda................:">

sheila 18-10-2011 11:59 PM

Quote:

Originally Posted by GhostTrader (Post 11058463)
saya duda................:">

umo brapa:-?

abe9071 19-10-2011 12:03 AM

sje nk cbe baraang lain plk la 2.. dh puas dgn bini sndri...
mcm2 jnis mnusia ada kt dunia ni...

JAYPB 19-10-2011 12:11 AM

duda senang...nak gi mana2 pun tak susah hati...

GhostTrader 19-10-2011 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by sheila (Post 11058797)
umo brapa:-?

37...........:(

Ululalbab Perlis 19-10-2011 12:35 AM

Quote:

Originally Posted by mr_x6006 (Post 11053073)
Mmber ofis aku telah kmbali ke rahmatullah gara2 de skandal dgn bini org..

Cam x prcaya jer aku rasa..

Yup..
saya pun ada member yg kena taji sal main ngan bini org..
skrg pun dh arwah..
Jadi,elok lah jauhkan diri sbb ia mmg tak bermoral sekali.:mad::mad:

RuthlessFairy 19-10-2011 12:36 AM

Quote:

Originally Posted by GhostTrader (Post 11058874)
37...........:(

:)

ada anak?

Don Malaya 19-10-2011 12:51 AM

Seriusly...aku keje kat kilang sbg supervisor...skng dah keje 4 bulan..mmg aku ttgk skandal ngn bini or laki org mmg bnyk kat kilang aku..kadang2 aku pelik dowhh..... dah beranak pinak lagi..tp still kaco/skandal ngn bini/laki org..mmg pelik..kat depan ok..kat belakang curang..wtf!!!! aku pon takot klu mende nie jd kat aku..hope doa bnyk2 utk elak mende nie.... tu je nasihat aku...thnk TT...good tread ..

marlen 19-10-2011 09:37 AM

kalau dlm berkawan..suami org ni mostly gentleman..

kayo 19-10-2011 09:45 AM

member aku ceta,,,memang best giler main ngn bini org ni,,maklumlah hak free,,kita lanyak jer cukup2 smpai meleleh minyak hitam pecah gear box pn xper,,maintenance laki dia buat,,kita makan free jer,,pstu plk masing2 byk pengalaman,,apa lg tibai hangit TAPI bila tringt DOSA,,Ya ALLLAH ampun,,jgnlah buat lg..

ucop05 19-10-2011 09:49 AM

Quote:

Originally Posted by kayo (Post 11061360)
member aku ceta,,,memang best giler main ngn bini org ni,,maklumlah hak free,,kita lanyak jer cukup2 smpai meleleh minyak hitam pecah gear box pn xper,,maintenance laki dia buat,,kita makan free jer,,pstu plk masing2 byk pengalaman,,apa lg tibai hangit TAPI bila tringt DOSA,,Ya ALLLAH ampun,,jgnlah buat lg..

apakebende maksud benda yg aku bold kan ni????

marlen 19-10-2011 09:51 AM

Quote:

Originally Posted by kayo (Post 11061360)
member aku ceta,,,memang best giler main ngn bini org ni,,maklumlah hak free,,kita lanyak jer cukup2 smpai meleleh minyak hitam pecah gear box pn xper,,maintenance laki dia buat,,kita makan free jer,,pstu plk masing2 byk pengalaman,,apa lg tibai hangit TAPI bila tringt DOSA,,Ya ALLLAH ampun,,jgnlah buat lg..

xrs bersalah ke wife tu kat suami dia?

tgk muka suami dia..menipu suami dia..

nauzubillah..mintak jauh dr hidup sy..:(

Hamimi 19-10-2011 09:52 AM

NAFSU kata mmg Best..... SYAITAN kata ada le teman kat neraka

lanst 19-10-2011 05:20 PM

aku x layan pompuan camtu..[-(

bertepuk sebelah tangan xkan berbunyi...

tapi bukan bermakna aku x suka kawan baru...boleh aje kalu nak..berborak2..kawan sekerja ramai gak pompuan..tp aku akan ckp terus terang aku dah kawin...

Faham ye.. AKU DAH KAWIN!!....:D

Lebih2 sorry lah...ko cariklah jantan lain...

Tp kengkadang pompuan ni kuat jeles..psl aku ni kan..sebenarnya HENSEM..kehendak Alam nak buat camne:cool:...:eek::eek:

isixisixisisix 19-10-2011 05:30 PM

hehehe.. soklan macam ni pun ada ka?.. adess.. makhluk akhir zaman betul la!

suprol 19-10-2011 05:32 PM

perghh tt buka thread.. aku tak da pengalaman lar nak kongsi.. :D

orbitkl 23-10-2011 01:21 AM

aduh!!!!!!!! korang nie buat topic merisaukan la tanye pada diri kite "adakah wife kite setia"wahal kite sendiri maklum di opis tempat kite kerje pun melemparkan kate2 lucah n dbb mening pun banyakkan yaaaaaaa allah tolong!!!

orbitkl 23-10-2011 01:23 AM

Quote:

Originally Posted by lanst (Post 11066742)
aku x layan pompuan camtu..[-(

bertepuk sebelah tangan xkan berbunyi...

tapi bukan bermakna aku x suka kawan baru...boleh aje kalu nak..berborak2..kawan sekerja ramai gak pompuan..tp aku akan ckp terus terang aku dah kawin...

Faham ye.. AKU DAH KAWIN!!....:D

Lebih2 sorry lah...ko cariklah jantan lain...

Tp kengkadang pompuan ni kuat jeles..psl aku ni kan..sebenarnya HENSEM..kehendak Alam nak buat camne:cool:...:eek::eek:

adoiii ko leh ler tahan tapi wife ko?? persoaalan nye bukan hensem die dah ade ko..(iye ker hensem)tapi skill yang penting koleh ker buat carigula nyer skill :eek::eek::eek:

suchi_7266 23-10-2011 01:00 PM

Sebab tu lah Allah hukum rejam sampai mati manusia yang dah berkahwin ni berzina...berbanding dengan yang bujang di sebat 100 kali...

Pengkhianatan terhadap pasangan masing masing tidak siampun oleh Allah.

kotak.minda 23-10-2011 01:05 PM

em..sume bnda bnda bgntung pd niat kite.
niat nk maen bini/laki org..dpt la..
hehe.
mindset kite je skrang ni kena tukar.

PrincessRafflesia 13-11-2012 07:56 PM

kalau suami curang, maybe isteri kene upgrade diri kut.. bagi nampak fresh balik ke.. nampak sweeter...

bagi orang yg berskandal ngn suami orang, kalau dah agak2 hubungan dah tersasar jauh and kalau kesian kat isteri orang tu, cepat2 tarik diri before it gets worse.. somehow cinta sukar dimengertikan.. :) .. :)

juweialhaj 13-11-2012 07:58 PM

Quote:

Originally Posted by PrincessRafflesia (Post 15131071)
kalau suami curang, maybe isteri kene upgrade diri kut.. bagi nampak fresh balik ke.. nampak sweeter...

bagi orang yg berskandal ngn suami orang, kalau dah agak2 hubungan dah tersasar jauh and kalau kesian kat isteri orang tu, cepat2 tarik diri before it gets worse.. somehow cinta sukar dimengertikan.. :) .. :)

Jangan cakap je bang (eh bang? :)) )

PrincessRafflesia 13-11-2012 08:02 PM

Quote:

Originally Posted by juweialhaj (Post 15131086)
Jangan cakap je bang (eh bang? :)) )


cukup2 la tu provoke orang lain...

dauskupang 13-11-2012 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by juweialhaj (Post 15131086)
Jangan cakap je bang (eh bang? :)) )

waakakakaka :eek::eek: ko ni buat aku gelak je...senak perut aku :eek::eek:

PrincessRafflesia 13-11-2012 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by dauskupang (Post 15131323)
waakakakaka :eek::eek: ko ni buat aku gelak je...senak perut aku :eek::eek:

tak baik ketawakan orang.. but at least saya cantik.. :o

Mizz Adilla 13-11-2012 08:26 PM

Quote:

Originally Posted by PrincessRafflesia (Post 15131071)
kalau suami curang, maybe isteri kene upgrade diri kut.. bagi nampak fresh balik ke.. nampak sweeter...

bagi orang yg berskandal ngn suami orang, kalau dah agak2 hubungan dah tersasar jauh and kalau kesian kat isteri orang tu, cepat2 tarik diri before it gets worse.. somehow cinta sukar dimengertikan.. :) .. :)

Kadang isteri dah cukup baik,perfect,solehah tapi suami yang x cukup baik untuk isteri..tu yang menggatal cari lain.even isteri dah upgrade pun tapi kalau memang suami jenis gatal x boleh buat apa jugak..buruk baiknya suami tu sendiri yg kena pikir balik apa kurangnye isteri dan ibu kepada zuriat2nya jika di bandingkan dengan perempuan lain..

Dan thanks to u kalau memang u dah tinggalkan suami orang tu..
i just thinking about his wife and his child..
walaupun saya x kenal sapa dia tapi saya simpati dengan nasib isteri yg malang bersuami kan lelaki dayus tu..

juweialhaj 13-11-2012 08:28 PM

Quote:

Originally Posted by PrincessRafflesia (Post 15131426)
tak baik ketawakan orang.. but at least saya cantik.. :o

Perasan nyahh oii

dauskupang 13-11-2012 08:28 PM

Quote:

Originally Posted by PrincessRafflesia (Post 15131426)
tak baik ketawakan orang.. but at least saya cantik.. :o

i x ketawakan u laa...i ketawa sbb dia buat lawak...kes u jadi transce i x kesah sbb u non-muslim :D:D

PrincessRafflesia 13-11-2012 08:31 PM

Quote:

Originally Posted by juweialhaj (Post 15131494)
Perasan nyahh oii


perasan? memang la perasan.. sebab orang lain pun perasan yang saya cantik macam amber chia..

hiks..
http://www.mastersoon.com/wp-content...er_chia001.jpg
gambar hiasan: amber chia

abangman2007 13-11-2012 08:37 PM

kkekeke apa kata kita p skodem yg dok khalwat tu hahhahahaaa

RuthlessFairy 13-11-2012 08:40 PM

Quote:

Originally Posted by PrincessRafflesia (Post 15131071)
kalau suami curang, maybe isteri kene upgrade diri kut.. bagi nampak fresh balik ke.. nampak sweeter...

bagi orang yg berskandal ngn suami orang, kalau dah agak2 hubungan dah tersasar jauh and kalau kesian kat isteri orang tu, cepat2 tarik diri before it gets worse.. somehow cinta sukar dimengertikan.. :) .. :)

suami yang tak sedar diri, kenapa perlu salahkan bini?
dah tau yang HALAL ada depan mata,perbaiki la.
pergilah cakap

"oi bini!. rambut kau bau bawang. nahh.. abang hadiahkan shampoo redken."

"oi bini!kenapa ketiak kau ada bulu siap dengan kekelumur? nak. abg belikan veet"

"oi bini! kenapa engkau gemok? meh kite jogging sama?"

bukankah lebih baik mcm tu saling melengkapi?
suami yang konon very the high taste yang takmo pandang bini tu, cermin lah diri.
mungkin jugaklah suka mencari yang HARAM berbanding yg HALAL


*kaca mungkin cantik dari berlian yang pudar cahaya.
berlian tetap berlian. kaca tetap palsu dan tiada nilai.

ddshinoda 13-11-2012 08:49 PM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 15131630)
suami yang tak sedar diri, kenapa perlu salahkan bini?
dah tau yang HALAL ada depan mata,perbaiki la.
pergilah cakap

"oi bini!. rambut kau bau bawang. nahh.. abang hadiahkan shampoo redken."

"oi bini!kenapa ketiak kau ada bulu siap dengan kekelumur? nak. abg belikan veet"

"oi bini! kenapa engkau gemok? meh kite jogging sama?"

bukankah lebih baik mcm tu saling melengkapi?
suami yang konon very the high taste yang takmo pandang bini tu, cermin lah diri.
mungkin jugaklah suka mencari yang HARAM berbanding yg HALAL


*kaca mungkin cantik dari berlian yang pudar cahaya.
berlian tetap berlian. kaca tetap palsu dan tiada nilai.

Amboi kak garangnya.:o:(scam:(scam:(scam
Dia cakap MAYBE tu,nampak x?

Bukan nak cakap salah bini, tapi kalau saya,as a MAN xkan benda mcm tu perlu cakap kat bini? As a PEREMPUAN, sepatutnya lebih alert dgn penampilan&kebersihan diri.

Bkn nya si suami konon very the high taste macam tu. :)paid:)paid

RuthlessFairy 13-11-2012 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by ddshinoda (Post 15131749)
Amboi kak garangnya.:o:(scam:(scam:(scam
Dia cakap MAYBE tu,nampak x?

Bukan nak cakap salah bini, tapi kalau saya,as a MAN xkan benda mcm tu perlu cakap kat bini? As a PEREMPUAN, sepatutnya lebih alert dgn penampilan&kebersihan diri.

Bkn nya si suami konon very the high taste macam tu. :)paid:)paid

kenapa takleh ckp kat bini mcm tu?

dah tu untuk apa kawen kalau tak boleh bersikap telus?

pertiwi 13-11-2012 08:54 PM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 15131769)
kenapa takleh ckp kat bini mcm tu?

dah tu untuk apa kawen kalau tak boleh bersikap telus?

betul kata ko.tak payahla kawen kalo xtelis.wat je maksiat.gtu?:D

RuthlessFairy 13-11-2012 08:56 PM

Quote:

Originally Posted by pertiwi (Post 15131810)
betul kata ko.tak payahla kawen kalo xtelis.wat je maksiat.gtu?:D

kawen kan utk segalanye....... bukan utk sex sahaja.
utk melengkapi each other :">

*kenapa pipi kau kelihatan tembom?

juweialhaj 13-11-2012 08:57 PM

Quote:

Originally Posted by PrincessRafflesia (Post 15131530)

perasan? memang la perasan.. sebab orang lain pun perasan yang saya cantik macam amber chia..

hiks..
http://www.mastersoon.com/wp-content...er_chia001.jpg
gambar hiasan: amber chia

tak kesah la bang amber chia ke bohsia ke. eh bang lagi :))

pertiwi 13-11-2012 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 15131835)
kawen kan utk segalanye....... bukan utk sex sahaja.
utk melengkapi each other :">

*kenapa pipi kau kelihatan tembom?

perghhh...adakah sebab tuh ko x kawen2 lg? dulu ak pon bfikiran begitu.tp ada sesetengah hal kt x leh cakap n harap dia paham..alhamdulillah pilihan aku tepat..sng keje aku...


*senang ati dow bila da kawen ni.tu baru pp...lom perot lg

PrincessRafflesia 13-11-2012 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by ddshinoda (Post 15131749)
Amboi kak garangnya.:o:(scam:(scam:(scam
Dia cakap MAYBE tu,nampak x?

Bukan nak cakap salah bini, tapi kalau saya,as a MAN xkan benda mcm tu perlu cakap kat bini? As a PEREMPUAN, sepatutnya lebih alert dgn penampilan&kebersihan diri.

Bkn nya si suami konon very the high taste macam tu. :)paid:)paid



yes.. saya mention maybe.. sebab ia cuma satu andaian/kemungkinan.. tak semua begitu.. thanks sebab faham..

and i agress with you yg those things benda yang tak perlu nak beritahu isteri. isteri patut faham.. rambut/kulit/muka/badan/kuku/cara bercakap/lirikan mata/sentuhan/dll semua tu perkara asas yg perlu diberi perhatian.

tapi kalau pasangan terlupa, suami perlulah menegur dengan cermat dan hati2..

mungkin ada suami yg tak kisah.. tapi mungkin juga ada yang begitu particular...

PrincessRafflesia 13-11-2012 09:02 PM

Quote:

Originally Posted by juweialhaj (Post 15131841)
tak kesah la bang amber chia ke bohsia ke. eh bang lagi :))

saya pun tak kisah. :)


All times are GMT +8. The time now is 05:47 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.