CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   Gout, Kencing Manis, Darah Tinggi Cuba Masuk Sini (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=272966)

taza 05-10-2011 06:22 AM

Gout, Kencing Manis, Darah Tinggi Cuba Masuk Sini
 
Salam Hebat Warga CG :)

Saya ingin memperkenalkan satu produk supplement dari USA untuk tubuh badan yang berasid/toksin di neutralkan.

Memperkenalkan Alkalete Tanpa Risiko

http://klik-jer.com/blog/wp-content/...-capsules1.bmp

Antara kelebihan Alkalete :
  • Membuang sisa asid.
  • Mengurangkan gejala badan keseluruhan yang disebabkan oleh keradangan.
  • Mengekalkan tahap PH badan yang seimbang.
  • Meningkatkan ketahanan dan mengurangkan kesakitan otot yang dikaitkan dengan gaya hidup aktif dan sukan.
  • Mengurangkan ketegangan otot,
  • Meningkatkan kekuatan otot.
  • Dibuktikan secara saintifik untuk mengurangkan asid badan.
  • Mengurangkan pelbagai isu-isu pencernaan yang disebabkan oleh sisa asid dan makanan asid.
Meningkatkan sistem imun kepada tahap optimum.
  • Boleh digukanan dengan selamat (GRAS) by FDA.
  • Membaiki dan melancarkan penghadaman.
  • Meningkatkan kadar serapan nutrisi sebanyak 25%


http://klik-jer.com/blog/wp-content/...11412919_n.jpg

http://morichnetwork.com/wp-content/.../testimoni.jpg


HARGA : RM180 sebotol (60 capsul)

RM300 sahaja jika anda ambil 2 botol (120 capsul)

Berminat Jadi Ahli anda cuma perlu bayar RM280 sahaja dan dapat 2 Botol Alkalete



Berminat boleh PM atau contact/sms saya/whatsapp 019 3649613 (Taza) BBM 2182F26D





p/s : Jika berminat jadi pengedar anda boleh hubungi saya 019 3649613 (taza) atau daftar percuma di www.penawarasid.com.


Pembayaran boleh dibuat kedalam akaun saya seperti berikut :

Account Name : Murtaza Osman
Account No : 5640 1672 2916
Bank Name : Maybank

Selepas pembayaran sila pm details anda. penghantaran akan dibuat 2-5 hari bekerja dan traking no akan diberi.





taza 05-10-2011 06:27 AM

Yoli Truth Antioxidant
 

Mempertahan Keluarga Anda dengan antioksidan untuk Kesihatan yang lebih baik & Daya ketahanan

Dikuasakan oleh SUPERFRUITS ini merupakan evolusi dalam minuman kesihatan yang kaya dengan antioksida. TRUTH adalah 1 superfruits semulajadi, vitamin, mineral, enzim / probiotik dan fitonutrien formula yang mengandungi LIVE, RAMUAN AKTIF.

Setiap hidangan TRUTH memberikan keluarga anda kuasa super antioksidan yang terdapat dalam Delima, Acai & Goji, tiga superfruits hari ini yang paling dikaji.
Tambahan pula, TRUTH mengandungi 200% daripada RDA vitamin C untuk meningkatkan system immune, Resveratrol, OxyPhyte Ekstrak Teh Putih dan campuran penyerapan proprietari dengan enzim, probiotik serta ramuan eksklusif dan dipatenkan kami Alkalete. Alkalete terbukti meningkatkan keupayaan badan untuk menyerap antioksida, mineral dan mineral penting sehingga 25%.

Perbezaan yang akan dapat anda rasakan:

* Tenaga badan semakin meningkat.

* Kurangkan gula, kurangkan berat badan, sentiasa cergas.

* Daya Ketahanan meningkat.

* Sistem imun yang kuat.

* Kesihatan keseluruhan bertambah baik.

Isi Kandungan Truth.

1)Buah delima – Melindungi jantung dan memperbaiki fungsi kardiovaskular.

2)Acai – Peningkatan tenaga dan “powerful anthocyanin antioxida”.

3)Goji – Vitamin C, Beta-carotene, zeaxanthin and beto-sitosterol(anti-radang).

4)Oxyphyte™ Extract Teh Putih – ORAC yang tinggi and anti-viral*.

5)Resveratrol – Melambatkan Penuaan (Baik untuk kesihatan jantung)

6)Proprietary Enzyme & Probiotic Blend untuk pencernaan*

7)Alkalete™ – Penyerapan Nutrient dan alkalization*

8)200% RDI Vitamin C*

Badan anda berhak mendapat yang terbaik . Lihat, rasa dan lakukan yang terbaik untuk badan anda, dapatkan antioksida dan nutrien penting yang diperlukan untuk melawan penuaan sambil membina sistem imun yang kukuh. Ia bukan Jus ajaib, ia adalah semata-mata TRUTH.

HARGA : RM180.00


P/S : 1 Packet Truth mempunyai 35 sachet dan boleh digunakan bila-bila masa tanpa memudaratkan. Dibancuh bersama air kosong, panas atau sejuk. Kesan awal penggunaan bergantung pada badan pengguna itu sendiri, kemungkinan pening kepala, cirit-birit, ia hanya bersifat sementara pada awal penggunaan.

taza 05-10-2011 06:32 AM

Yoli Alkalete Fun
 

AuraSuccess_88 05-10-2011 06:44 AM

fuh lari banyak jgk kalau beli 2 skali erk..

lebih menguntungkan:D

taza 05-10-2011 07:01 AM

Ya bro....offer sekarang:D

taza 05-10-2011 11:34 AM

Salam Ceria buat semua warga CG

taza 06-10-2011 09:46 AM

selamat pagi Semua...mulakan pagi ni dengan ceria...Toksin dan Asid berlebihan menyebabkan badan kita cepat letih dan lesu...so cara terbaik neutralkan asid dengan Alkali...

Cuba Alkalete hari ini :)

taza 08-10-2011 11:54 AM

Produk Update..:)cgrock

taza 09-10-2011 09:37 PM

Jom kearah kehidupan yang sihat dan sejahtera...

Cara saya makan supplement ni ialah antara lepas makan...selalunya kita makan jer tak kira apakan...so makanan yang berasid yang telah kita makan akan dineutralkan oleh Yoli Alkalete...

taza 14-10-2011 10:33 AM

kearah kehidupan yang sihat berminat untuk jadi distributor boleh contact saya...

produk ni sangat bagus bagi mereka yang mempunyai masalah asid berlebihan dalam badan, gastrik, gout dan lain lain lagi...:D

taza 17-10-2011 10:49 AM

Salam hebat semua...

Semoga anda semua beroleh kesihatan yang baik hari ini...setiap penyakit ada penawarnya kecuali mati :)

taza 19-10-2011 09:34 AM

Salam Hebat,

Kata orang Prevention is Better than Cure....

Yoli Alkalete ialah sejenis suplement untuk mencegah berbagai sakit kronik seperti Jantung, darah tinggi, darah pekat, penyakit kulit, gout, migrain, asma resdung, sakit puan lemah tenaga batin, batu karang, mata kelabu, urat saraf dan lan lain...

Juga kalo ada yang berminat nak turun berat badan...boleh cuba :D


Harga sebotol RM180.00 kalo beli 2 bayar saya RM275.00 sahaja:D

p/s : tidak sesuai untuk ibu yang mengandung.

taza 20-10-2011 10:18 AM


taza 20-10-2011 12:06 PM

Jom cuba:)cgrock:)cgrock

taza 21-10-2011 08:58 AM

menarik memang menarik...:D

taza 25-10-2011 08:05 AM

ASID/TOKSIN Pembunuh Senyap
 
ASID/TOKSIN...Pembunuh Senyap

Jangkitan Kulit
Bagi mengelakkan lebihan toksin di dalam darah,biasanya toksin akan cuba keluar melalui kulit. Akibatnya toksin akan berkumpul di bahagian ini dan punca terjadinya masalah-masalah kulit seperti jerawat,jeragat,gatal, kering dan lain-lain.

Asma
Apabila tubuh anda cuba mengeluarkan toksik,tanda-tanda seperti asma dan hidung berair akan berlaku.Gejala ini memburukkan keadaan kerana boleh mengakibatkan asma menjadi lebih teruk.

Resdung
Sekiranya anda mengalami hidung berair ketika bangun tidur dan mengalami kegatalan dimuka dan hidung,bererti anda menghidapi resdung. Ini terjadi kerana pengumpulan toksin di kawasan berkenaan sehingga menyebabkan masalah pernafasan dan nafas berbau.

Penyakit Kronik
Pelbagai penyakit kronik berpunca daripada toksin yang berlebihan seperti sakit jantung dan kencing manis.

Gemuk
Akibat perubahan bentuk badan, anda semakin sukar untuk mengawal berat badan kerana kandungan toksin yang banyak dalam badan.

Masalah Penghadaman
Oleh kerana usus bekerja keras untuk membuang toksin,kadang kala masalah seperti sembelit dan kencing tak lawas akan berlaku.

Badan Panas

Ini menandakan badan mengandungi asid yang berlebihan. Jadi tubuh memerlukan air yang banyak untuk menjalankan proses pembuangan toksin dengan sempurna.

Banyak lagi masalah yang akan berlaku kepada kita jika paras toksin tidak dikawal dalam tubuh seperti kurang darah, cirit birit dan lain-lain lagi.

Contact saya jika ingin mengetahu bagaimana cara mengawal asid yang berlebihan didalam badan...

taza 27-10-2011 05:27 PM

Dapatkan Yoli Alkalete hari ni dan neutralkan asid dalam badan...:)cgrock

taza 28-10-2011 02:46 PM

Salam petang Jumaat,

Antara tanda tanda asid banyak didalam badan :

Simptom/ tanda badan berasid:

1) Tidak bermaya selepas bangun dari tidur pagi
2) Imsomnia/ sukar tidur
3) Rasa letih sepanjang hari
... 4) Kurang sabar, tergesa-gesa
5) Emosi tidak stabil/ mudah marah
6) Mudah mendapat penyakit kulit
7) Mudah demam/ selesema
8) Tekanan darah tinggi/ rendah
9) Penyakit hati
10) Diabetes, buah pinggang, gout
11) Gemuk, gastrik, alahan, sembelit
12) Asma
13) Kurang selera makan
14) Usi mudah berdarah
15) Luka mudah bernanah

Ketahui cara untuk meneutral asid didalam badan dengan Produk Alkalete layari www.kedaialkalete.blogspot.com atau www.facebook.com/kedaialkalete

taza 31-10-2011 06:30 AM

Update info tentang asid

taza 31-10-2011 10:16 AM

Salam hebat

Semoga kita di anugerahkan kesihatan yang baik...:D Amin

taza 03-11-2011 07:18 AM

Salam di pagi khamis apa khabar semua

taza 06-11-2011 07:36 AM

Salam Aiduladha buat semua...semoga pengorbanan kita diberkati dam dirahmati...:) Amin..

P/S : Kalo makan daging Korban jangan lupa produk Alkalete Penawar Asid Badan...Moga anda semua Sihat Kaya Berjaya...:)cgrock

taza 09-11-2011 06:12 AM

http://klik-jer.com/blog/wp-content/...53237670_n.jpg

Ingin mengetahui bagaimana alkalete mengawal asid dalam badan lawati www.murtaza.goyoli.com/goland25 atau call 019 3649613:D

lambda123 09-11-2011 06:50 AM

Aku baru jer kena promote oleh member aku sal produk n bisnes plan Yoli nie.

taza 09-11-2011 01:44 PM

Quote:

Originally Posted by lambda123 (Post 11264295)
Aku baru jer kena promote oleh member aku sal produk n bisnes plan Yoli nie.


So menarik tak...:) bagi la komen skit:)

taza 09-11-2011 05:01 PM

Salam petang buat semua..

Kearah kesihatan yang lebih baik.

taza 14-11-2011 12:24 PM

salam di pagi isnin

taza 15-11-2011 05:55 PM


Klik untuk mendaftar:D

taza 05-12-2011 09:25 AM


Klik untuk mendaftar:D

Salam hebat di Pagi isnin...

Semoga anda SIHAT KAYA BERJAYA...

taza 09-12-2011 09:34 AM


Klik untuk mendaftar:D

Salam hebat di Pagi isnin...

Semoga anda SIHAT KAYA BERJAYA..

MoonFang 14-12-2011 03:22 PM

Yoli is number 1...

taza 15-12-2011 04:50 PM


Klik untuk mendaftar:D

Salam hebat di Petang Khamis...

Semoga anda SIHAT KAYA BERJAYA..

PREVIEW C.L.I.P Yoli akan diadakan malam

Jam 9 Malam di ukay perdana...:)

taza 15-12-2011 08:43 PM

Diabetes ancam golongan muda

Gaya hidup yang kurang aktif dan pemakanan tidak seimbang adalah antara penyebab utama peningkatan kejadian penyakit diabetes di kalangan orang ramai.

Malah penyakit itu menunjukkan trend membimbangkan apabila jumlah penghidap penyakit diabetes di kalangan golongan muda semakin bertambah.

Jumlah penghidap penyakit diabetes dikhuatiri akan terus meningkat jika orang ramai tidak mengambil langkah mengubah gaya hidup mereka supaya lebih aktif dengan melakukan senaman, memakan makanan kurang lemak dan gula serta mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang.

Ketahui bagaimana yoli boleh membantu dalam masalah diabetes daftar percuma di www.penawarasid.com/rimie

taza 16-12-2011 10:15 AM

Salam hebat Buat Semua...semoga anda SIHAT KAYA BERJAYA:)

taza 27-01-2012 11:36 AM

Salam hebat Buat Semua...semoga anda SIHAT KAYA BERJAYA:D

taza 04-02-2012 09:47 AM



http://klik-jer.com/blog/wp-content/...2012/02/jo.jpg

Quote:

Kini saya tiada Gout lagi..terima kasih Alkalete..saya membeli sekilo udang semula untuk dijadikan sambal tumis..mantap.
Quote:

Batu karang pecah apabila mengamalkan alkalete..

Berminat untuk mendapatakan produk Alkalete boleh contact saya:) 019 3649613...:D

lambda123 04-02-2012 09:54 AM

plan menarik ker produk bagus ker. in the end, kalau yg bawak tu orang yg tak boleh percaya, baik aku jangan layan.

syam82s 04-02-2012 10:28 AM

semoga tt berjaya..

taza 04-02-2012 05:18 PM

Quote:

Originally Posted by lambda123 (Post 12126870)
plan menarik ker produk bagus ker. in the end, kalau yg bawak tu orang yg tak boleh percaya, baik aku jangan layan.

Yup jangan layan tengok jer ha ha,:D:D

taza 04-02-2012 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by syam82s (Post 12127057)
semoga tt berjaya..

Terima kasih atas sakongan :):D


All times are GMT +8. The time now is 10:33 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.