CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Program Matrix Labu Peram, Merapu (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=74)
-   -   gagroworld.com - gagroworld.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=259778)

hannuz1010 17-08-2011 07:17 PM

gagroworld.com - gagroworld.com
 
sesape yg penah join kat syarikat ni boleh tak bagi info skit..nak tau scam ke betul ke..pelaburan 3000 1lot pulangan bulan pun agak ok..dpt tau start dari 2008...leh taip search kat google 'gagroworld'..syarikat di klang..

zephyr 27-12-2011 05:53 PM

ada ternampak iklan di Harian Metro tadi... nampak macam menarik, siap ada bukti pembayaran keuntungan di website dia... cuma FAQ takde lagi...

Ortez 28-12-2011 02:40 PM

enterprise company moved to Labu Peram.

Nama Syarikat : Green Agro World
Nombor Pendaftaran : SA 0110484-P
Website : www . gagroworld . com

adil2604 28-12-2011 02:44 PM

Nampak tu staff CG buat kerja pantas..

thelastairbender 08-01-2012 11:19 PM

aku suka program u nie..

gobang 10-09-2012 08:57 AM

aper perkembangan program nih?

putera555 10-09-2012 08:58 AM

bos pompuan die sombong..

haniez 13-10-2012 06:45 PM

ader pape update terbaru ke pasal kompany ni?

jai9313 30-10-2012 01:03 PM

http://gusta.biz/v3/category/pos-terkini/
ini yang terkini.. aku email tak jawab aku sms pun tgak jawab ish... sapa ada info terkini pasal program ini pls share dengan saya tq

natalie 25-02-2013 01:07 AM

green agro world
 
Yg terkini adalah my client dah file saman tuntutan outstanding profit

abangbeca 28-02-2013 06:05 PM

Quote:

Originally Posted by natalie (Post 16310615)
Yg terkini adalah my client dah file saman tuntutan outstanding profit

Sis...saya punya kes mcm mana? Dah sethn lebih nih.. pm pun x reply...msg pun x reply...call pun x pick up....any problem???


All times are GMT +8. The time now is 08:22 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.