CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Offline Business, Entrepreneur Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Tapak Kerusi Urut Berbayar- Video+..nak tanya sikit. (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=258031)

azmann33 21-08-2011 11:35 PM

siapa nak maklumat lengkap..leh tinggal email :)

Pak M 22-08-2011 05:51 AM

Quote:

Originally Posted by azmann33 (Post 10498883)
yang 10k tu seperti kat pasaraya2.tapi model tu kurang sedap.:D
yang ni tak sampai 10k.
letrik sgt kecik...seunit dlm RM10-30 jer sebulan.
sewa..pandai2 lah adjust....

kat KLIA/LCCT rasanya dah ada banyak.:(:(

biasenye brape rate sewa ya TT :)

aisyazrin 22-08-2011 08:07 AM

Quote:

Originally Posted by azmann33 (Post 10499292)
siapa nak maklumat lengkap..leh tinggal email :)

email cek pm yer...

SileNt_KiLLer 22-08-2011 11:24 AM

Quote:

Originally Posted by azmann33 (Post 10490726)
alahai...guru berapa ramai sangat..
tapi kalu campur dgn murid2 ok gak.
tapi murid2 ada duit ka?:D:D

skrg ni budak2 sekolah semua bawak duit banyak kot
x mcm dulu2
x pun depa share sorang skit..bleh merasa kerusi urut tu..:))
kalau xnak letak kat skolah
letak jelah kat IPT dan IPTS yg terdekat
mmg ramai student termsuk ngan lecture...
confirm ade duit..:)paid

BarangJepun 22-08-2011 02:08 PM

salam, saya berminatla pasal kerusi urut tu, tolong hantar details kat e-mail saya ye mohdnazzri@gmail.com

terima kasih - sori tak leh PM sebab belum lepas 20 komen :)

azmann33 22-08-2011 11:59 PM

Quote:

Originally Posted by Pak M (Post 10501119)
biasenye brape rate sewa ya TT :)

sewa kena tgk tempat juga..
ada yang RM150 seunit...ada juga yang melampau2 sampai RM400+ seunit....#:-S#:-S

Saya tenguk Pak M tau banyak pasal STATION MINYAK..kat station minyak pun ok tapi
susah nak dapat kebenaran....:(

locos 23-08-2011 12:03 AM

bro boleh letak kat anjung, putrajaya..
kat situ mmg slalu ada org, sebab ada restoran, bank, dll. dlm bangunan. malam ada pak gad.
hari cuti je kot kurang sebab org x keje.

theBLOGGERboy 23-08-2011 12:10 AM

aku suka kerusi urut ginteel (macam mana eja?) best masa dia urut2 kaki, masa dia cengkam kaki tu perghhh nikmat.. berbaloi rm 1 untuk 3 min.. hehe

azmann33 23-08-2011 12:10 AM

Quote:

Originally Posted by SileNt_KiLLer (Post 10503766)
skrg ni budak2 sekolah semua bawak duit banyak kot
x mcm dulu2
x pun depa share sorang skit..bleh merasa kerusi urut tu..:))
kalau xnak letak kat skolah
letak jelah kat IPT dan IPTS yg terdekat
mmg ramai student termsuk ngan lecture...
confirm ade duit..:)paid

betul tu....nanti nak riki2 tmpt sesuai kat IPTA/IPTS..




Quote:

Originally Posted by BarangJepun (Post 10505659)
salam, saya berminatla pasal kerusi urut tu, tolong hantar details kat e-mail saya ye mohdnazzri@gmail.com

terima kasih - sori tak leh PM sebab belum lepas 20 komen :)

check PM bro....:)cgrock

alonso 23-08-2011 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by theBLOGGERboy (Post 10511511)
aku suka kerusi urut ginteel (macam mana eja?) best masa dia urut2 kaki, masa dia cengkam kaki tu perghhh nikmat.. berbaloi rm 1 untuk 3 min.. hehe

mmg stim pekena gintell tu bro,dia kepit2 kaki pastu naik kt kepala,mmg khayal bro,aku slalu pekena 15 minit pn baru puas
:)cgrock:)paid

azmann33 23-08-2011 12:12 AM

Quote:

Originally Posted by locos (Post 10511448)
bro boleh letak kat anjung, putrajaya..
kat situ mmg slalu ada org, sebab ada restoran, bank, dll. dlm bangunan. malam ada pak gad.
hari cuti je kot kurang sebab org x keje.


thanks bro...cadangan menarik....:)cgrock
tau nak berurusan ngan siapa kat anjung tu?

ada sesiapa sini minat nak dapatkan 1@2 set...leh letak kat anjung...:D:D

alonso 23-08-2011 12:13 AM

Quote:

Originally Posted by azmann33 (Post 10396437)
Sewa mahal ke boss...Nak jumpa siapa kalau nak deal.

ke boss keje kat situ...:D

a'ah aku keje kt situ,aku rase elok ko rebut peluang ni sbb mmg takde sape nk letak kerusi urut kt perkarangan lobi tuh.lobi tu kwsn tumpuan bukak booth mcm2 jual ade:)cgrock:)paid

ade komisen ke?:)):p


tp tak tau la bape kadar sewa kt sane,kene tanya pihak pengurusan nnt

azmann33 23-08-2011 12:18 AM

Quote:

Originally Posted by theBLOGGERboy (Post 10511511)
aku suka kerusi urut ginteel (macam mana eja?) best masa dia urut2 kaki, masa dia cengkam kaki tu perghhh nikmat.. berbaloi rm 1 untuk 3 min.. hehe

haha..memang best..sedap jer.:D

azmann33 23-08-2011 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by alonso (Post 10511551)
a'ah aku keje kt situ,aku rase elok ko rebut peluang ni sbb mmg takde sape nk letak kerusi urut kt perkarangan lobi tuh.lobi tu kwsn tumpuan bukak booth mcm2 jual ade:)cgrock:)paid

ade komisen ke?:)):p


tp tak tau la bape kadar sewa kt sane,kene tanya pihak pengurusan nnt

ic...bro tolong lah riki2..nak tanya siapa.
takut kena sepak ke sana kemari....:D

komisen...haha...beli lah satu...masyukkk:))
bro beli 1..saya letak 1 jadi 2 unit.

collection bro tolong buat..saya bagi upah skit..:)cgrock

azmann33 23-08-2011 08:37 PM

tempat2 sesuai yang lain ialah..CAR WASH.. :)

Pak M 24-08-2011 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by SileNt_KiLLer (Post 10503766)
skrg ni budak2 sekolah semua bawak duit banyak kot
x mcm dulu2
x pun depa share sorang skit..bleh merasa kerusi urut tu..:))
kalau xnak letak kat skolah
letak jelah kat IPT dan IPTS yg terdekat
mmg ramai student termsuk ngan lecture...
confirm ade duit..:)paid

ok gak kat ipt nie tp biasa2 org lebih suke letak kat pempuan..
sbb kawan laki nie brg selalu rosak.. hehe :D

azmann33 27-08-2011 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by Pak M (Post 10523074)
ok gak kat ipt nie tp biasa2 org lebih suke letak kat pempuan..
sbb kawan laki nie brg selalu rosak.. hehe :D

betul tu...yang lelaki suka nak free jer...:D

Pak M 27-08-2011 05:02 PM

Quote:

Originally Posted by azmann33 (Post 10560370)
betul tu...yang lelaki suka nak free jer...:D

kadang2 ade gak budak2 engineering nie buat eksperiment,nk test power la konon.. :D:D

azmann33 28-08-2011 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by Pak M (Post 10560385)
kadang2 ade gak budak2 engineering nie buat eksperiment,nk test power la konon.. :D:D

Biasalah tu..memang ra,mai yang nakal2 ni...:D

azmann33 01-09-2011 02:51 PM

Selamat Hari raya semua warga CG:):)
...ooops harap2 tak terlewat lagi...:D:D

hazwanimhashim 01-09-2011 02:58 PM

salam TT. den kojo hospital somban. biasanya kalau nak letak barang macam ni, TT yang kene bayar sewa. sebab pakai tapak dan letrik spital. tapi, income dia TT amik. senang citer, TT pm den. nanti kita diskas lagu mana. nak bubuh barang gini, berkontrak la. harap membantu. minggu depan baru den masuk opis.

azmann33 01-09-2011 03:06 PM

Quote:

Originally Posted by hazwanimhashim (Post 10587261)
salam TT. den kojo hospital somban. biasanya kalau nak letak barang macam ni, TT yang kene bayar sewa. sebab pakai tapak dan letrik spital. tapi, income dia TT amik. senang citer, TT pm den. nanti kita diskas lagu mana. nak bubuh barang gini, berkontrak la. harap membantu. minggu depan baru den masuk opis.

tq ..nanti ambo PM...:)

betul kena bayar sewa...cuma nak minta supaya sewa tak lah mahal sangat:D

azmann33 02-09-2011 12:59 AM

Quote:

Originally Posted by hazwanimhashim (Post 10587261)
salam TT. den kojo hospital somban. biasanya kalau nak letak barang macam ni, TT yang kene bayar sewa. sebab pakai tapak dan letrik spital. tapi, income dia TT amik. senang citer, TT pm den. nanti kita diskas lagu mana. nak bubuh barang gini, berkontrak la. harap membantu. minggu depan baru den masuk opis.

lokasi kat hospital tu..kalau area lobby visitor,dekat dgn ward pesakit...mantap lah:D:D

azmann33 03-09-2011 09:25 PM

ada lagi cadangan? :)

jokolungo 03-09-2011 09:47 PM

betul ke kusi tu kaki empat.. tak selamat.. bila bila boleh tombang

azmann33 03-09-2011 09:53 PM

Quote:

Originally Posted by jokolungo (Post 10600716)
betul ke kusi tu kaki empat.. tak selamat.. bila bila boleh tombang


tak tumbang bro....:D

lihat betul2 gambarnya.
http://i962.photobucket.com/albums/a...sage-Chair.jpg

azmann33 04-09-2011 08:06 AM

Quote:

Originally Posted by jokolungo (Post 10600716)
betul ke kusi tu kaki empat.. tak selamat.. bila bila boleh tombang

oohhh ..tuan tenguk dekat avatar tu ke?tu kerusi urut untuk pejabat...:D

azmann33 04-09-2011 09:33 PM

siapa ada lagi cadangan? harap2 dapat tempat yang meletup2...:)

rustam 04-09-2011 10:11 PM

Bro jumpa pengerusi kelab sukan & kebajikan hospital besar, beri cadangan/kertas kerja bro tu supaya diaorang leh bincang dan dpt kelulusan pengarah hospital sbb income akan masuk kat diorang bukannya hasil tu dipunggut dan masuk kat hospital atau mana2 individu

azmann33 04-09-2011 11:00 PM

Quote:

Originally Posted by rustam (Post 10606888)
Bro jumpa pengerusi kelab sukan & kebajikan hospital besar, beri cadangan/kertas kerja bro tu supaya diaorang leh bincang dan dpt kelulusan pengarah hospital sbb income akan masuk kat diorang bukannya hasil tu dipunggut dan masuk kat hospital atau mana2 individu

Terima kasih bro..baru ni dah jumpa bhgn kebajikan hospital di KOTA BARU...:)
InsyAllah jika tiada aral akan dapat kelulusan tak lama lagi..:)cgrock

azmann33 05-09-2011 08:26 PM

dekat hospital Kuala terengganu rasa2 ok tak?

Pak M 05-09-2011 09:41 PM

byk btol tempat TT nk invest.. hehehe.
satu tempat TT letak brape unit ya..?

azmann33 05-09-2011 09:46 PM

Quote:

Originally Posted by Pak M (Post 10616947)
byk btol tempat TT nk invest.. hehehe.
satu tempat TT letak brape unit ya..?

kalau tempat tak ramai.paling kurang 2 unit
kalau hospital paling kurang 4 unit...:D:D

ala..ini kerja org malas...pergi pungut duit jer.:)):))..:)cgrock

azmann33 06-09-2011 06:00 PM

warga CG ada dah yang beli kat saya walaupun saya tak promote sgt nak jual kat sini...:)cgrock

azmann33 06-09-2011 11:25 PM

hurm..bila free ni.nak pergi seremban...nak jumpa HAZWANIMHASHIM..:)

Pak M 07-09-2011 12:40 PM

purata brape sales ya bagi setiap kerusi per month?

azmann33 07-09-2011 09:55 PM

Quote:

Originally Posted by Pak M (Post 10633892)
purata brape sales ya bagi setiap kerusi per month?


bergantung pada tempat juga

restoren2 kecik dapatlah dalam RM600-RM750/month
tempat2 yang mantap belum dapat lagi.

pernah test market kat expo..collection dlm RM40-RM60 sehari/unit
sambil2 buat sales nak jual:D


walau apa pun 1000% lebih baik dari beli rumah buat sewa.
tak perlu fikir penyewa tak bayar,bumbung bocor dll

juga 1000% lebih baik dari simpan ASN/ASB...cuma dapat8% setahun
tapi kerusi ni leh dapat 6 hingga 15% sebulan...Sesak2 nak guna duit...pergi buka jer:eek::eek:

TradeBank 07-09-2011 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by azmann33 (Post 10499292)
siapa nak maklumat lengkap..leh tinggal email :)

tolong pm maklumat pasal benda ajaib nie bro:))

aut05urfer 07-09-2011 10:09 PM

macam best je biz ni TT. TT ade bukak thread lain bincang pasal jual beli kerusi urut ni ke?

azmann33 07-09-2011 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by TradeBank (Post 10639219)
tolong pm maklumat pasal benda ajaib nie bro:))

boleh jer..tapi check PM dulu:D


All times are GMT +8. The time now is 10:10 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.