CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Suspicious Business/Scheme Activities (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=182)
-   -   PUBEL BEDFORD CAPITAL, sape yang tahu pasal ni erk?? Tumpang tanya jer :-P (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=252433)

pak tam59 30-10-2012 11:33 AM

Quote:

Originally Posted by hisham71 (Post 14966215)
yang tak berakal tu ignore je bro......lain level dia tu

bisnes untung satu pihak saja yang makan beras satu lagi makan pasir.semua sahabat harap faham jangan terjerat

hisham71 30-10-2012 12:19 PM

Quote:

Originally Posted by pak tam59 (Post 14976669)
bisnes untung satu pihak saja yang makan beras satu lagi makan pasir.semua sahabat harap faham jangan terjerat

ni tak layak dipanggil bisnes pun bang

sapusemua 30-10-2012 09:02 PM

Sunyi sepi semua,dah lari berlindung ke?Jangan takut Superstorm Sandy tak akan sampai sini,hehehe.Superstorm Sandy ni hanya permulaan,yang lebeh teruk lagi akan tiba menjelang 21hb Disember 2012 apabila bumi,matahari align dengan center of milkyway galaxy's blackhole.hahaha.

hisham71 30-10-2012 09:22 PM

Quote:

Originally Posted by sapusemua (Post 14982905)
Sunyi sepi semua,dah lari berlindung ke?Jangan takut Superstorm Sandy tak akan sampai sini,hehehe.Superstorm Sandy ni hanya permulaan,yang lebeh teruk lagi akan tiba menjelang 21hb Disember 2012 apabila bumi,matahari align dengan center of milkyway galaxy's blackhole.hahaha.


tengah pikir strategi baru nak menipu

PipPip 31-10-2012 05:37 AM

Quote:

Originally Posted by hisham71 (Post 14983119)
tengah pikir strategi baru nak menipu


berhati-hati semua ... jgn lagi kena tipu ngan zahari & macai2 dia
kt thread ni pun byk multiple id ... semuanya bdk2 yg ditugaskn oleh zahari utk pantau thread nih

macai yg create 2 id yg hampir sama pun ada ... pastu ckp dia ada peminat
nk popular mcm con artis yg selalu di ambil gambar oleh paparazi kot :))

Aspire5050 31-10-2012 05:15 PM

Salam semua...menarik jugak perbincangan dalam ni.. cuma satu jer yg tak menarik, bila ada percanggahan fakta masing2 mula keluarkan kata2 kesat... harap semua tu dapat diperbaiki... maaf teguran dari member baru....

pokcheek86 31-10-2012 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by Aspire5050 (Post 14992943)
Salam semua...menarik jugak perbincangan dalam ni.. cuma satu jer yg tak menarik, bila ada percanggahan fakta masing2 mula keluarkan kata2 kesat... harap semua tu dapat diperbaiki... maaf teguran dari member baru....

Tit for Tat.:)):)):))

TakPuasHati 31-10-2012 09:48 PM

Hati2 kpd org baru jgn tunjukkan keneutralan anda, kerana anda akan dituduh sebagai agen pubel. Sepatutnya anda menghentam.

hisham71 31-10-2012 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by TakPuasHati (Post 14995378)
Hati2 kpd org baru jgn tunjukkan keneutralan anda, kerana anda akan dituduh sebagai agen pubel. Sepatutnya anda menghentam.

subctractor menangguk di air keruh......camana khemah ko kt dpn rumah zahari tu :))

TakPuasHati 01-11-2012 08:47 AM

Based on uncle seeker blog comments, a police report has been made against the blogger.


All times are GMT +8. The time now is 05:48 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.