CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   INSTAFOREX MT4 ANDROID - Jom Pakat Install - for BlackBerry, Android and Web (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=246933)

azam575 07-03-2012 09:41 PM

Quote:

Originally Posted by ahib0205 (Post 12370318)


cara install InstaForex MT4 pada Gadgets 7" Android 2.2 Froyo yang bro safariatech jual:

1) log in untuk masuk ke android market

2) pergi ke Apps Finance Insta Trader


atau boleh download dulu ke memory card dan install manual
https://market.android.com/search?q=...ex&so=1&c=apps

wah ...ilmu baru nei hehehehe ... thanks bro

pro_gamerz 07-03-2012 10:05 PM

sape tau camna nak gune instaforex platform kat blackberry yg guna pakej bis rm20 sebulan tu.. sebab xleh login.. kalu ada kredit boleh laa

azam575 08-03-2012 11:29 PM

Quote:

Originally Posted by pro_gamerz (Post 12488609)
sape tau camna nak gune instaforex platform kat blackberry yg guna pakej bis rm20 sebulan tu.. sebab xleh login.. kalu ada kredit boleh laa

wah ... gitu plak hehehe .. tak guna BB lah bro .. aku guna ipad2 jer hehehe

dinda_umie 12-03-2012 09:22 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 11448396)
a`ah untk android tu jer bleh buat ....

tapi still bleh tngok graf ... cuma perlu guna .... browser

INSTAFOREX WEB TERMINAL



WEB TERMINAL INSTAFOREX MANTAP


werb terminal.....:)cgrock

sunnyfx 12-03-2012 10:39 PM

Android instaforex metatrader 4 yang dipasang pada GALAXY TAB

sunnyfx 12-03-2012 10:54 PM


sunnyfx 12-03-2012 10:59 PM


sunnyfx 12-03-2012 11:04 PM


abu85 12-03-2012 11:14 PM

mmg terbaek la.. server pun laju lagi...

sunnyfx 13-03-2012 10:01 PM

Quote:

Originally Posted by abu85 (Post 12541360)
mmg terbaek la.. server pun laju lagi...

Mungkin masih belum ramai yang memilih trade dengan Android. Biasanya buat monitor je :)

dinda_umie 13-03-2012 11:53 PM

Quote:

Originally Posted by sunnyfx (Post 12552673)
Mungkin masih belum ramai yang memilih trade dengan Android. Biasanya buat monitor je :)

ok x guna...galaxy tab?

ZharifSofia Exchanger 14-03-2012 03:41 AM

kalau guna ipad 2 boleh x?

nak_duit 14-03-2012 12:13 PM

guna galaxy tab ok... :D

sunnyfx 21-03-2012 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by dinda_umie (Post 12553940)
ok x guna...galaxy tab?

Ok..kena biasakan, dah biasa senang je gunanya.:)

sunnyfx 21-03-2012 09:52 PM

Quote:

Originally Posted by zharifsofia (Post 12555281)
kalau guna ipad 2 boleh x?

Apa OS Ipad2 ? Android ? Kalau Android memang boleh sgt.:)cgrock

sunnyfx 21-03-2012 10:01 PM

Ok..saya dah check...

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

OS iOS 4, upgradable to iOS 5.1

Bukan Android. Kena pakai MT4 version iPhone

Jadi sila ke LINK INI

dinda_umie 22-03-2012 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by sunnyfx (Post 12639331)
Ok..saya dah check...

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

OS iOS 4, upgradable to iOS 5.1

Bukan Android. Kena pakai MT4 version iPhone

Jadi sila ke LINK INI

thanks....info brguna utk pengguna ipad..:p

azam575 22-03-2012 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by dinda_umie (Post 12650791)
thanks....info brguna utk pengguna ipad..:p

aku guna mt4 versi ipad hehehehe.....:)paid

sunnyfx 23-03-2012 10:55 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 12651663)
aku guna mt4 versi ipad hehehehe.....:)paid

Sebab bro guna Ipad....kalau guna Android takleh...:)cgrock:)cgrock

azam575 25-03-2012 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by sunnyfx (Post 12664345)
Sebab bro guna Ipad....kalau guna Android takleh...:)cgrock:)cgrock

hehehe ... pinjam ipad anak aku hehehehe :D ....

qarim 26-03-2012 07:39 PM

tumpang tanya samsung galaxy note/s2 boleh trade tak?

michael scotfield 26-03-2012 07:48 PM

Quote:

Originally Posted by qarim (Post 12693520)
tumpang tanya samsung galaxy note/s2 boleh trade tak?

Guna android?kalau guna android buleh la.
Taip instaforex dekat app market,selamat mencuba

azam575 26-03-2012 07:55 PM

Quote:

Originally Posted by qarim (Post 12693520)
tumpang tanya samsung galaxy note/s2 boleh trade tak?

iphone boleh ....ipad pon boleh heheheh

sureheboh.com 26-03-2012 08:21 PM

Saya guna Samsung GT dan MT4 Android... tapi punyalah tak best seperti MT4 windows yang serba lengkap tak menarik.

.

dinda_umie 26-03-2012 11:40 PM



InstaTrader mobile trading platform designed to make the conditions of working on Forex even more convenient is another novelty created by InstaForex specialists.

The mobile trading terminal has almost the same functions as its computer-based version. It opens new opportunities to Forex traders. In particular it allows making deals, receiving quotations on major currency pairs, cross rates, global stock indices and carrying out technical analysis. With the help the extremely clear InstaTrader interface one can set pending orders; Instant Execution Instant technology ensures high speed of deals execution.

Download now at: http://instaforex.com/downloads.php

ahib0205 31-03-2012 08:39 PM

Forex in your mobile




Please, find below the mobile versions of the website:
And the mobile version of online quotes:

We would also like to remind you that it is possible to install the trading terminal InstaTrader to all types of mobile devices and OS.

Download it here: http://instaforex.com/downloads.php

azam575 31-03-2012 11:16 PM

Quote:

Originally Posted by ahib0205 (Post 12754298)
Forex in your mobile




Please, find below the mobile versions of the website:
And the mobile version of online quotes:

We would also like to remind you that it is possible to install the trading terminal InstaTrader to all types of mobile devices and OS.

Download it here: http://instaforex.com/downloads.php

sekarang forex bleh trade dimana mana sahaja hehehehe :)paid

dinda_umie 03-04-2012 10:44 PM

Quote:

Originally Posted by ahib0205 (Post 12754298)
Forex in your mobile




Please, find below the mobile versions of the website:
And the mobile version of online quotes:

We would also like to remind you that it is possible to install the trading terminal InstaTrader to all types of mobile devices and OS.

Download it here: http://instaforex.com/downloads.php

jom dwld skrang...:)cgrock

ahib0205 06-04-2012 11:29 PM



cara install InstaForex MT4 pada Gadgets 7" Android 2.2 Froyo yang bro safariatech jual:

1) log in untuk masuk ke android market

2) pergi ke Apps Finance Insta Trader


atau boleh download dulu ke memory card dan install manual
https://market.android.com/search?q=...ex&so=1&c=apps

Jeb 07-04-2012 12:11 PM

ye ade yg terbaru tuk android ye

Jeb 07-04-2012 12:12 PM

Quote:

Originally Posted by michael scotfield (Post 12693620)
Guna android?kalau guna android buleh la.
Taip instaforex dekat app market,selamat mencuba

dlm web insta kan ade.:D

michael scotfield 07-04-2012 12:45 PM

Quote:

Originally Posted by Jeb (Post 12832300)
dlm web insta kan ade.:D

mana2 pun boleh,asal buleh install:)

ahib0205 21-04-2012 04:36 PM

Forex in your mobile




Please, find below the mobile versions of the website:
And the mobile version of online quotes:

We would also like to remind you that it is possible to install the trading terminal InstaTrader to all types of mobile devices and OS.

Download it here: http://instaforex.com/downloads.php

sunnyfx 21-04-2012 07:22 PM

Kalau nak taip-taip tekan virtual kebod kat hp susah, search je kat app market. Tekan terus install....tak sampai 2 minit selesai. Dah boleh mula trade atau tengok market.

azam575 21-04-2012 09:16 PM

Quote:

Originally Posted by sunnyfx (Post 12992007)
Kalau nak taip-taip tekan virtual kebod kat hp susah, search je kat app market. Tekan terus install....tak sampai 2 minit selesai. Dah boleh mula trade atau tengok market.

apa maksud bro ek ....

aku blur nie .... bleh terangkan dengan lebih lanjut ...

ahib0205 22-04-2012 03:07 AM

Quote:

Originally Posted by sunnyfx (Post 12992007)
Kalau nak taip-taip tekan virtual kebod kat hp susah, search je kat app market. Tekan terus install....tak sampai 2 minit selesai. Dah boleh mula trade atau tengok market.

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 12992962)
apa maksud bro ek ....

aku blur nie .... bleh terangkan dengan lebih lanjut ...


saya rasa ini maksud bro sunny

Quote:

1) log in untuk masuk ke android market

2) pergi ke Apps Finance Insta Trader


atau boleh download dulu ke memory card dan install manual
https://market.android.com/search?q=...ex&so=1&c=apps

SikapMenabung 22-04-2012 06:16 PM

blum lg try memorex guna android

azam575 22-04-2012 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by SikapMenabung (Post 13000389)
blum lg try memorex guna android

cuba cuba lah .... hehehee :D

tak lah jiwa keruan .... asyik dok pikir nak balik cepat jer ...

dinda_umie 30-04-2012 10:11 PM

Quote:

Originally Posted by SikapMenabung (Post 13000389)
blum lg try memorex guna android

selamat mencuba...:)

dinda_umie 09-05-2012 11:55 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 11448396)
a`ah untk android tu jer bleh buat ....

tapi still bleh tngok graf ... cuma perlu guna .... browser

INSTAFOREX WEB TERMINAL



WEB TERMINAL INSTAFOREX MANTAP


utk yang x tau...up lagi 1 kali...:)


All times are GMT +8. The time now is 09:04 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.