CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Santai, Others (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Others : Semak saman dbkl anda (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=242354)

qarqun 17-06-2011 03:11 PM

Semak saman dbkl anda
 
Salam,

Sila semak saman DBKL anda disini

babyblacky 17-06-2011 03:14 PM

Quote:

Originally Posted by qarqun (Post 9853917)
Salam,

Sila semak saman DBKL anda disini

finally jmpe...thnx TT
mbpj, mpaj ker ader x?

qarqun 17-06-2011 03:17 PM

ptg td lepas solat jumaat
ade org cakap kalau tak bayar saman DBKL nanti kereta tu kene blacklist
tak tahu betul ke tidak

zamreda 17-06-2011 03:19 PM

nasib baik.....sbb tak duk KL...:D

Duffayoi14 17-06-2011 03:23 PM

aku bebas kompaun

Duffayoi14 17-06-2011 03:24 PM

Quote:

Originally Posted by qarqun (Post 9853989)
ptg td lepas solat jumaat
ade org cakap kalau tak bayar saman DBKL nanti kereta tu kene blacklist
tak tahu betul ke tidak

dbkl atau mana2 council yg lain xde kuasa nk blacklist keta ....

jpj dgn polis je yg boleh...

qarqun 17-06-2011 03:24 PM

diskaun saman dah takde
td call DBKL satu saman kene RM150 sekata 1 malaysia

qarqun 17-06-2011 03:26 PM

Quote:

Originally Posted by Duffayoi14 (Post 9854079)
dbkl atau mana2 council yg lain xde kuasa nk blacklist keta ....

jpj dgn polis je yg boleh...

so blh renew road tax lg ni
sy ada 10 saman:">

ooz 17-06-2011 03:29 PM

wajib bayo ke ?
mbsa kalu tak bayar paling teruk apa jadi?

monster_forex 17-06-2011 03:37 PM

tak leh semak pun ....... tadi ada dengar kat radio, PBT tak leh blacklist kete org kalu tak bayar saman sebab tak da dalam law .... kalu PBT nak, nak kena buat bedah siasat kat parlimen, suh kasi kuar undeng-undeng ....

bluehyppo23 17-06-2011 03:40 PM

ni guna server cap ayam ke ??
read database pun nak mampos....
lolz

qarqun 17-06-2011 04:01 PM

Quote:

Originally Posted by bluehyppo23 (Post 9854256)
ni guna server cap ayam ke ??
read database pun nak mampos....
lolz

kene tggu dlm 5 minit baru dia keluar

black_apple 17-06-2011 04:22 PM

Quote:

Originally Posted by zamreda (Post 9854022)
nasib baik.....sbb tak duk KL...:D



same la kite...:)):))

angah83 17-06-2011 04:26 PM

tudia... 40 saman ko.. padan muka aku. hahahaha :p

jeiman 24-06-2011 12:14 PM

Aku up skit, 44 saman dr 2007-2011. Brp satu saman yer??

mig29n 24-06-2011 12:20 PM

tq tuan thread :-) jimat duit minyak parking

playermmc 24-06-2011 12:54 PM

berjembu tungu kuar,.. status B
hehe kene saman time keje kt wisma simedarby
tahun lepas

yuyie 24-06-2011 04:27 PM

~x(~x(~x(~x(

qarqun 24-06-2011 11:37 PM

sape ade dpt surat drpd DBKL?
sy dpt surat dbkl 2 hari lps
kene kompaun rm100


All times are GMT +8. The time now is 06:24 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.