CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Mobile, Smartphone, PDA, Tablet (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=134)
-   -   (Tips & Tricks) The iPad Club CG (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=239350)

egold2u 05-06-2011 04:55 PM

The iPad Club CG
 
Salam semua warga CGrians...

kepada sesiapa yg memiliki ipad atau ipad 2 jom sama2 berkongsi dan belajar ape2 je yg berkaitan dgn ipad kat sini...

http://cdn.cbsi.com.au/story_media/3...ple-ipad_1.jpg

http://postlr.net/wp-content/uploads...ple-ipad-2.jpg

Tujuan thread ini diwujudkan untuk mengajukan soalan, berkongsi penemuan dan pengalaman tentang iPad anda.

PainKiller 05-06-2011 05:03 PM

ipad x ada ipet ada la....
bole join gak ke?

S.Y.E.D 05-06-2011 05:03 PM

erm bukan da ade thread kt thread sblm ni boss

egold2u 05-06-2011 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by S.Y.E.D (Post 9734810)
erm bukan da ade thread kt thread sblm ni boss

katne tu erk? dah cari2 td x jumpe...iphone 4 ade la...

koman 05-06-2011 05:11 PM

ipad 2 aku tak sampai lagi..lambat siot..entah bila boleh dapat...jailbreak tak keluar lagi kan...?

egold2u 05-06-2011 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by koman (Post 9734865)
ipad 2 aku tak sampai lagi..lambat siot..entah bila boleh dapat...jailbreak tak keluar lagi kan...?

order online ke bro?

ape kelebihan pakai jailbreak ni bro?

nnt apps dia leh update x?

byk dah apps aku beli kt iTunes store ni...asyik abis jek duit dlm debit card...blk2 topup...:((

Jailbreak For iPad 2 is On Track Coming in Weeks

pijoe 05-06-2011 05:20 PM

join....

ipad terbaik ...online ym dimana je... keje lagi senang... boleh jadi gps hanya beli software usd9.99.... terbaikkkkkk

pijoe 05-06-2011 05:21 PM

Quote:

Originally Posted by koman (Post 9734865)
ipad 2 aku tak sampai lagi..lambat siot..entah bila boleh dapat...jailbreak tak keluar lagi kan...?

ipad 2 no stock kat malaysia...

koman 05-06-2011 05:22 PM

Quote:

Originally Posted by egold2u (Post 9734902)
order online ke bro?

ape kelebihan pakai jailbreak ni bro?

nnt apps dia leh update x?

byk dah apps aku beli kt iTunes store ni...asyik abis jek duit dlm debit card...blk2 topup...:((

Jailbreak For iPad 2 is On Track Coming in Weeks

aku tempah dekat switch penang..yg kaler hitam dah ada stock..masalahnya aku nak putih..dia kata kena tunggu lagi..jailbreak aku tak biasa guna..tapi diorang kata kalau jailbreak leh donload game free..

p/s: agak2 hitam ok tak..?tangan dah gatal nak pegang ipad 2 nih..

khairilhusni 05-06-2011 05:25 PM

ipad white 16gb wifi joinnnn....

id aku : khairilhusni/k_rex2000@hotmail.com


All times are GMT +8. The time now is 05:42 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.