CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Others Interest (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=102)
-   -   BAJU BUNDLE. Berapa ramai yang minat? (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=239100)

pok wang 06-06-2011 02:29 AM

Quote:

Originally Posted by akukurt (Post 9732412)
memang terbaek la bro... salu menyelam kat mana tu.. banyak tul dapat rare.. tokei bundle tempat bro beli misti tak tau pape ni.. eheheh

xtentu bro..bese pasar malam jer..xpun ada dgr bundle baru bukak..pi la selam..dpt tokey yg xtau brg...abis laa kene selam dia punya kepala...hehehh....anak aku pun kdg2 aku belikan baju bundle...ehehehe...yg pasti yg rare laaa spt kemeja levis benang perak or emas...:)cgrock

hani85 21-06-2011 04:03 AM

korang ade tak tahu port2 bundle yang care. kalau ade meh la tepek sini. skali ngn gmbar :-?

mazri_myie 21-06-2011 08:23 AM

au minat tu minat..tp xde la taksub sgt
skrg pon aku mai ofis pakai baju n suar beli kat bundle..
suar harga rm5, bj harga rm3..total rm8 je.hee..

japoniser 21-06-2011 08:50 AM

aku taksub bundle..

asby 21-06-2011 08:58 AM

taukey2 bundle xde ke lepak sini..nak order barang japan lagi ni..

JiwaTenang 21-06-2011 09:01 AM

aku minat bundle..kadang2 x beli pon,saje tengok2 mana berkenan.aku suka kumpul jaket atau sweater, kadang2 dapat gak yang branded, rare dan cantik dgn harga murah....kadang2 siap jual lagi kalau dah puas pakai..tapi ckp la barang 2nd hand

syahays 21-06-2011 09:10 AM

dulu2 zaman blaja aku minat la...bila da bekerja...xbeli da..huhu

hani85 21-06-2011 11:09 AM

xde ke yang tau port bundle yang cantik. area2 kl ke.

aku masih beli bundle walaupun dah keja. sebab aku suka bila orang tanya, "eh cantiknya baju. beli kat mana?"

tp kena pndai pilih la. jangan pi bundle yg cokia sangat.

asby 21-06-2011 11:12 AM

harap2 thread ni selalu up bagi dapat perhatian pembekal..ada pembekal dekat uptown KL aku contact dia kata ambil dekat kilang Di Kota Bharu..tengah cari kaki2 kilang tu jugak ni

hani85 21-06-2011 12:01 PM

Quote:

Originally Posted by asby (Post 9887959)
harap2 thread ni selalu up bagi dapat perhatian pembekal..ada pembekal dekat uptown KL aku contact dia kata ambil dekat kilang Di Kota Bharu..tengah cari kaki2 kilang tu jugak ni

bro tolong up kan selalu la. hehe. xramai sgt kot minat bundle. or yg minat bukan dr kalangan warga cg.

nak niaga bundle ke?


All times are GMT +8. The time now is 06:53 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.