CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Health, Beauty, Wellness Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=282)
-   -   KOPI SUSU KUDA LIAR (PERTAMA @Malaysia) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=227193)

shide 20-07-2011 06:03 PM

bumppp.kopi susu kuda liar

shide 22-07-2011 10:18 PM

kopi susu kuda liar.. xda orang nak order ke?huhu

shide 25-07-2011 09:42 PM

bump..kopi susu kuda liar

shide 26-07-2011 08:31 PM

bump kopi susu kuda liar...

boboyy 27-07-2011 02:50 AM

wow susu kuda liar ... cam sedap jer

shide 02-08-2011 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by boboyy (Post 10225119)
wow susu kuda liar ... cam sedap jer

mmg sedap..nak try ker?

shide 08-08-2011 05:38 AM

bump kopi susu kuda liaq

shide 09-08-2011 08:07 PM

bump kopi susu kuda liar

shide 21-09-2011 10:32 PM

bumpp utk mlm ni

shide 08-10-2011 11:38 AM

bump tghari sabtu

shide 15-10-2011 10:28 PM

bump kopi kuda liar... la xbump nih.huhu

shide 27-10-2011 09:33 PM

bump, kopi susu kuda liar..
pengedar di cari

shide 03-11-2011 10:16 PM

bump kopi susu kuda liar.. ejen diperlukan

shide 06-11-2011 10:21 AM

bump kopi susu kuda liar..
ready stock tongkat ali.. ejen dikhendaki, pulangan lumayan

muiz_ismail 06-11-2011 12:29 PM

wahhhh...macam2 ade skrg..aritu dgr cm ada susu kerbau jantan..macam mana tuh?

shide 07-11-2011 09:59 AM

bump. kopi susu kuda liar.
rasa lain dari yang lain..

shide 08-11-2011 06:20 PM

Quote:

Originally Posted by muiz_ismail (Post 11243576)
wahhhh...macam2 ade skrg..aritu dgr cm ada susu kerbau jantan..macam mana tuh?

kerbau jantan??hehe. saya xpenah jumpa lagi plak tu bro.
company ni kuar susu kuda liar saja. lain xda. :)

shide 09-11-2011 12:33 PM

Bump tghari rabu.
Ejen diperlukan, pm untuk bertanya :)

shide 15-11-2011 09:15 PM

bump malam ni.. tunggu order dari sabah.. dah bankin ke blom agaknye.huhuhu

shide 24-11-2011 11:33 AM

bump kopi susu kuda liar

shide 27-11-2011 04:11 PM

bump kopi susu kuda liar.

Be a Yed 27-11-2011 04:23 PM

sesuai boleh jd pengganti supplement utk MR GYM tak?

kongkekman1111 27-11-2011 06:35 PM

usahawan sekarang memang terror betul ..semua padei otak buek duek

shide 29-11-2011 10:26 PM

Quote:

Originally Posted by Be a Yed (Post 11460026)
sesuai boleh jd pengganti supplement utk MR GYM tak?

mr gym?? orang main gym ke apa bro? hehe
ni kira makanan kesihatan juga la.. minum ni mmg extra tenaga.

shide 29-11-2011 10:26 PM

Quote:

Originally Posted by kongkekman1111 (Post 11461005)
usahawan sekarang memang terror betul ..semua padei otak buek duek

hehe. kalo xpandai otak, camne nak maju bro...
minum susu kuda plak. lagi lah pandai.. :D

shide 01-12-2011 10:03 PM

bump malam nii

vastavista 03-12-2011 04:05 PM

Saya baru beli tadi sepeket..

penyakit sye ni macam lelah...tapi test kt hospital tkde asma..
bila lepas sembuh demam baru bdan sye rase fresh...dh beberpa minggu sakit balik..

dh macam2 herba dn ubat sye cuba..tapi still tk ok..

malam ni nk test...harap2 sye sihat la..

shide 10-12-2011 12:13 PM

Quote:

Originally Posted by vastavista (Post 11527771)
Saya baru beli tadi sepeket..

penyakit sye ni macam lelah...tapi test kt hospital tkde asma..
bila lepas sembuh demam baru bdan sye rase fresh...dh beberpa minggu sakit balik..

dh macam2 herba dn ubat sye cuba..tapi still tk ok..

malam ni nk test...harap2 sye sihat la..

salam, encik beli dari mana?
alhamdulillah kalo berkesan. teruskan

master04 25-12-2011 12:26 AM

dah order kopi susu kuda liar....

mmg dpt meningkatkan tenaga...btol2 rs btenaga...mmg terbaik..

-RIZUAN- 25-12-2011 12:27 AM

perah kat mana susu kuda liar ni..yg meliar byk kat malaysia ni yg aku perasan mat rempit jer:)):))

master04 25-12-2011 12:29 AM

Quote:

Originally Posted by -RIZUAN- (Post 11735770)
perah kat mana susu kuda liar ni..yg meliar byk kat malaysia ni yg aku perasan mat rempit jer:)):))

aku tgk kat tv, xde perah2 dah skrg nie :))...masukan dlm bekas terus sedut..dah mcm vakum...laju aje kuar..

shide 07-01-2012 12:43 PM

bump kopi susu kuda liar

shide 22-01-2012 04:38 PM

bump kopi susu kuda liar

shide 23-01-2012 09:07 AM

bump0 pagi ni. kopi susu kuda liar

kancil biru 23-01-2012 02:29 PM

maaf la ...mcm x logik ja perah susu kuda liar..kalau kuda belaan ,saya percaya..sb saya pernah membuka ladang kuda di penang dan pernah menjalankan pembiakan baka kuda...hu hu... ayat marketing mmg power.... apapun konsep barang yg di ketengahkan mmg menarik dan lain dari lain..tp saya x nafikan..susu kuda antara yg terbaik...selain dari susu unta

ilhamic 23-01-2012 02:34 PM

menguatkan tenaga batin....

adil2604 23-01-2012 02:38 PM

power ni susu ni kalau yg ori nyer lar...sbb org strok bole ok lps minum....

shide 23-01-2012 10:48 PM

Quote:

Originally Posted by kancil biru (Post 11996618)
maaf la ...mcm x logik ja perah susu kuda liar..kalau kuda belaan ,saya percaya..sb saya pernah membuka ladang kuda di penang dan pernah menjalankan pembiakan baka kuda...hu hu... ayat marketing mmg power.... apapun konsep barang yg di ketengahkan mmg menarik dan lain dari lain..tp saya x nafikan..susu kuda antara yg terbaik...selain dari susu unta

salam kancil biru..
baka susu kuda liar ni, dari indonesia, mmg dorang dah ternak 'baka' kuda liar dan extract susunya.. setelah itu baru extract tu diproses jadi kopi susu kuda. bukan nye kuda liar tu gi tangkap perah susu nye.hehe.
semoga penjelasan ni xmenimbulkan keraguan yer.

shide 24-01-2012 11:19 PM

bump utk malam ni

shide 25-01-2012 12:09 AM

Quote:

Originally Posted by adil2604 (Post 11996696)
power ni susu ni kalau yg ori nyer lar...sbb org strok bole ok lps minum....

yang ori susah dapat bro. yg extract djadikan kopi susu pun da power! 1mlm tak tdo,mmg steady!


All times are GMT +8. The time now is 11:42 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.